מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על שחלות, ביוץ , הזרעות ועודשרה20/12/2010
היי, בת נ9 פוליציסטית
נשואה שנתיים וחצי, לאחר שנה+ של נסיונות טבעיים הגענו לרופא
בינתיים עברנו מעקבים, בדיקות כמו צילום רחם ועוד. אצל בעלי הכל תקין, אני מאובחנת כפוליציסטית עם עודף משקל.
בינתיים הורדתי כ 15 ק"ג במשקל, עברנו ארבעה מחזורים של איקולומין ומעקבי ביוץ, ועוד שלושה מחזורים של זריקות+ הזרעות (היתה הפסקה באמצע)
יש לי מספר שאלות:
1. המינונים שניתנו לי נורא נמוכים (איקוקלומין: חצי ואח"כ 1 כדור ליום, ופרוגרסטון: 58 יחידות), ובאמת בפועל בכל חודש התפתח לאיטו זקיק יחיד, האם הטיפול שמרני מידי?
2. כמה מחזורים של הזרעות צריך לעבור (אני בכללית), לפני שעוברים להפריות?
3. האם כדאי לי לעבור לרופא פרטי שיזרז את התהליך ויגביר את המינונים?
4. אני כרגע אחרי ההזרעה וביום ראשון אמורה לחזור לבדיקת דם - לבדיקת הריון, בינתיים אני לא מרגישה כלום! האם עדיין יש סיכוי, או שזה אבוד?
תודה, ובהצלחה לכל הבנות היקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני משתגעת
שרה24/12/2010אתמול חוויתי התמוטטות עצבים בפעם הראשונה
מרוב דיכאון לא יצאתי מהבית לעבודה או ללימודים
כל היום ישבתי על הספה מכוסה בשמיכה וראיתי סרטי קומדיה רומנטית
עם פרצי בכי כל שעה בערך
כשבעלי חזר יצאנו קצת להורים שלי
ולראות את המשפחה עשה לי טוב
אבל כמו שחששתי
היום שהכנתי את החיזוקית - אנדומטרין, הופיעו סימנים של דם
המחזור מגיע...
אני יודעת שיש סיכוי שזה השתרשות
אבל התחושה שלי כל כך אחרת, מעולם לא הייתי כל כך פסימית
אני לא יודעת איך אני אחזיק עד יום ראשון ( אני אני אמורה לעשות בדיקת ביטא)
אההההההההההההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתגעת - תגובה
רונית רוזנטל24/12/2010נסי לשלב טיפול תמכתי עזרה כל שהיא מאוד קשה ההתמודדות הזו לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כ"כ מבינה אותך
לימור26/12/2010היי שרה
רציתי רק לומר לך שזה כ"כ טבעי להרגיש כך לפני תוצאות האמת
הייתי בסרט הזה לא פעם ולא פעמיים ,אבל בשלב זה בחיים אין מקום לייאוש ולהרמת ידיים,צריך להילחם על הדבר האמיתי ותאמיני לי מנסיון שבסוף זה יגיע
כי ה" לא שוכח אף אחד ,ואל תשכחי את זה לרגע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל שחלות, ביוץ , הזרעות ועוד - תגובה
רונית רוזנטל24/12/2010תמיד יש סיכוי
ובאשר לטיפול עצמו נראה סביר לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות והתמיכה
שרה28/12/2010לצערי התשובה שלילית
המחזור הגיע במלוא עוזו
האנדומטרין קצת עיכב אותו, ותעתע בי
מתחילים מחזור חדש
אם אפשר לענות לי על שתי שאלות שעוד לא קיבלו מענה:
1. כמה הזרעות עושים לפני שעוברים להפריה (אני בכללית) ?
2. האם רופא פרטי נותן טיפול יותר מסיבי ו/או מזורז?
תודה
ובהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)