מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמ.מל23/12/2010
קראתי ואמרו לי שאם רוצים בת יש להזריק לנרתיק חומץ+מים לפני קיום היחסים
האם זה משהו שיכול לשבש את הכניסה להריון זה יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רונית רוזנטל24/12/2010אין לי שמץ של מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל בנים ועל בנות
שרה28/12/2010מקריאה בנושא הבנתי שמין היילוד נקבע ע"י תא הזרע שמפרה את הביצית
עמו בחיים, תאי הזרע המכילים גן נשי חזקים יותר מאלו המכילים גן גברי.
לכן, יש הסוברים שכדי להגדיל את הסיכוי לבן: יש לקיים יחסים ביום הביוץ עצמו ובחדירה עמוקה, וכך להגן על הריסת תאים אלו בחומציות הנרתיק (מה שקורה בדר"כ לתאי הגן הגברי)
ולעומת זאת כדי להגדיל את הסיכוי לבת יש לקיים יחסים יום לפני הביוץ, ושחדירה לא תהיה כל כך עמוקה, כדי שרק תאי הגן הנשי ישרדו את מבחן הזמן (של המתנה לביצית), ואת המעבר בנרתיק החומצי.
אני מאמינה שבככדי להגביר את קטילת תאי הזרע הגברי, הציעו לך להזריק חומץ.
אין לי מושג אם זה עוזר, אבל אני לא הייתי מסתכנת בכך שגם תאי הגן הגברי וגם תאי הגן הנשי ייקטלו, במקום זאת יש רשימת מאכלים שאת יכולה להגביר באכילתם כדי להגדיל את חומציות הנרתיק אך עם בקרה כלשהיא.
את יכולה לעשות חיפוש קל ולבדוק את זה, קראתי את זה פעם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)