מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקרות משניתתקוה25/04/2007
שלום,
נהנתי לקרוא בפורום על התשובות התומכות והחלטתי להתייעץ גם.
אני בת 25 ואם לאחד כבן4, בלידתו סבלתי מCMV (מונו בקיצור) אני שנתיים וחצי ללא מחזור , עשיתי בדיקות הורמנליות ואולטראסאונד, הכל יצא תקין, אין ציסטות וכדו' יתכן ופרטגסטרון מעט נמוך. מרוב בדיקות חוזרות ונשנות, נמאס לי והפסקתי להבדק. בגלל חולשות כלליות חוזרות ערכצי בדיקות דם כלליות בערך כל חצי שנה, הכןלסטרול היה גבוה, לאט לאט היה בירידה אבל מזערית, אני מרגישה נפוחה, עולה ויורדת במשקל כל הזמן ... החלטתי ללכת על רפלקסולוגיה, לאחר 3 חודשים , בהם חיזקנו את הקשר הזוג והנפשי גם יחד, נאמר לי שבלוטת ההיפפיזה אצלי חלשה מאוד (לא מופיע כמעט פיטמה באזור ההיפופיזה שברגל), ועל כן התחלתי בטיפולי הפריה, כרגע מחקה למחזור ולהתחיל באיקקלומין,
אני מאד מיואשת ומפוחדת שמא לא אצליח ואצטרך טיפולים קשים ומסובכים יותר, איך אוכל לעזור לעצמי ולשפר את יכולתי להכנס להריון מה יותר מהר?
(סלעיחה על האורך....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד משתק
יפעת צאיג26/04/2007לאנונימית שלום. אני מבינה את החששות שלך לגבי המשך הטיפול בבעיה. לשמחתך את עדיין מאוד צעירה ולכן האפשרויות העומדות בפנייך הם בלתי מוגבלות. נראה שאת אכן יכולה לעזור לעצמך ולהקל על התהליך קודם כל על ידי הפחתה של החרדה מהתהליך עצמו. אם תדעי לקראת מה את הולכת ותפני אולי למקומות שיכולים לעזור לך באיזון הורמונאלי כמו דיקור או תזונה נכונה יותר אני חושבת שזה יגרום לך להרגע. יש קבוצות העצמה לתהליך פריון שהן כמו קבוצות תמיכה שבהן אפשר לחלוק את התהליך או טיפול אישי או זוגי שיאפשר לך הפחתה בחלק הרגשי. בכל מקרה נסי לא להישאב לטיפול הרפואי והפרוצדוראלי בלבד אלה לתת מקום גם לנפש שיש לה חלק פעיל בתהליך הפריון והשגת ההריון בפרט. המון בהצלחה ולכל שאלה נוספת אני כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)