מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי כבר נתחיל ?מיטל26/12/2010
שלום לכולם.. אני חייבת לשפוך את מה שיושב לי בלב.. ומצאתי את הפורום הזה אני מקווה שיוקל לי לאחר מכן. בעלי ואני עלינו על בעיית הפוריות בקיץ האחרון.. ומאז אני מרגישה שאנחנו "דורכים" במקום ובעצם חוץ מבדיקות לא עושים דבר.. לבעלי לא נמצאו תאי זרע בשתי בדיקות שנעשו לו. ואז נקבע לנו ניתוח טסה ליום שלישי הקרוב. אבל אז מה שקרה עשו לו בדיקה נוספת על מנת לבדוק ואכן הפלא - נמצאו 30 א' זרעונים, מתוכם 45 נבדקו ו 4 נמצאו תקינים. לצערנו הרב- הזרעים לא הוקפאו (אינני מבינה מדוע וגם לרופאים אין תשובה) ועשינו עוד בדיקה מתוך מטרה להקפיא. אך- שוב לא נמצאו תאי זרע. הוחלט כי היום נעשה עוד בדיקה ואם יימצא נקפיא, אם לא יימצא- נעשה ניתוח כמתוכנן.. אך גם היום לא מצאו.. וראש המחלקה עם הרופא המנתח אמר שהם רוצים לדחות הניתוח בחודש ובחודש הזה אולי בכל זאת, ימצאו (ינסו לעשות עוד 2 בדיקות זרע).
הרופא נשים שלי- המליץ שלא לחכות ולנתח מיד. כך אני מרגישה. אני רוצה כבר לנתח, אני רוצה כבר להתחיל את הטיפולים. רוצה כבר להיות בהריון. אני יודעת שהלחץ הזה לא תורם לשום דבר, אבל זה גדול ממני. אני לא יכולה יותר עם ההמתנה. רוצה להתחיל לפעול. בכל אופן אשמח לשמוע עם אחרות חוו משהו דומה.. (בכל מקרה הניתוח נדחה כי הרופא המנתח עם ראש המחלקה טענו שזה טוב יותר).
ההמתנה הזו פשוט מוציאה אותי מדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה את עניין ההמתנה
שרה28/12/2010זה פשוט מורט עצבים
בקשר לבעיה שהעלית, אין לי שום ידע בנושא אז לא אוכל לעזור לך
אנחנו בסירה אחרת....
בכל אופן מחזיקה לכם ולנו אצבעות
ישועת ה' כהרף עין
בזמן האחרון אני לא מפסיקה לומר את זה
תנסי
אולי זה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כבר נתחיל ? - תגובה
יפעת צאיג28/12/2010אני מבינה את הרגשתך על הרצון שדברים יקרו אך יש להבין כי בפוריות השליטה היא לא תמיד בידינו... חשוב לעשות ולא לקפוא אך חשוב גם לעשות זאת טוב ולשמור על הנפש והאופטימיות. עם סבלנות הכל יקרה וההריון בהחלט יגיע. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיטל30/12/2010תודה רבה על המילים המעודדות.
אכן סבלנות היא המפתח להצלחה.
בעזרת השם יהיה טוב
ואיך שרים? "מי שמאמין לא מפחד"!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)