מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית דקה, הפלה, שחלות פוליציסטיותיעלה27/12/2010
ואפס שמחה.
לפני 7 חודשים עברתי הפלה , העובר מת בשבוע עשירי ומאז לא הצלחתי להרות שוב. בדיקת אולטרסאונד שעשיתי לפני חודש וחצי הצביעה על שחלות פוליציסטיות וגם על רירית בעובי 4 מ"מ. לבעלי- בעיות מורפולוגיה.
על הפנים- חצ'קונים
בלב- עצב.
אין לי מושג איך נכנסנו להריון בכזו קלות. הרופא רשם איקוקלמין ובעוד שלושה ימים אני מתחילה טיפול ומעקב. אני לא יודעת אם זה הטיפול הנכון עקב הרירית הדקה. לא יודעת אם כדאי להתחיל רק דיקור או בכלל לנסות רופא אחר. ובכלל מה עושים עם התמונה העגומה הזו כשלבעלי יש רק 4% תאי זרע תקינים.
לצערי אני צריכה לאסוף את עצמי כל בוקר ולהגיע לעבודה תובענית אבל בימים האחרונים, זה לא כל כך עובד וכבר חצי מהאנשים בחברה ראו אותי בוכה. מה עושים? רפואית וגם נפשית? לעזאזל, עוד שבוע כבר הייתי אמורה להיות אמא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי איתך
שרה28/12/2010התהליך כל כך קשה נפשית ופיזית
לא פעם יצא לי להוציא הכל על בן משפחה או מישהו בעבודה
זה קשה
קשה
קשה
בקשר לענין הרירית
אני חושבת שנותנים בנוסף לטיפול ההורמוני
עוד כדור להגברת עובי הרירית למי שצריכה את זה
תתייעצי עם הרופא שלך
בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרה
יעלה28/12/2010הבוקר העיניים עדיין נפוחות מהבכי של אתמול. אני כל כך מבוהלת מכל התוצאות האלו ולא יודעת על מי לסמוך ומה הכיוון הנכון.
אחרי ההפלה היו לי יסורי מצפון איומים וכאב עצום אבל התנחמתי בעובדה שהיה כל כך קל להכנס להריון בפעם הקודמת- חודשיים וחצי לאחר הפסקת הגלולות ושהריון חדש ישכיח ממני את ההפלה ההיא, אבל שבעה חודשים אחרי ואני רק בתחילת התהליך, ומי יודע מתי ואם הוא יעזור. הנחמה והאושר הולכים ומתרחקים ממני ואני יודעת שאני נכנסת לדרך ארוכה ורצופה בתסכולים.
אני מוצאת את עצמי חיה בסרט בשפה זרה ובלי תרגום. כששאלתי את הרופא על איקוקלמין ורירית הרחם הוא אמר לי "תסמכי עלי". אני שונאת את זה שמתקמצנים בהסברים אבל מרגישה כל כך תלויה באנשים אחרים שידעו מה לעשות עם הגוף המרדן שלי.
איך עד עכשיו אף אחד לא אמר לי שיש לי את הבעיות הנ"ל? בנוסף לזה אני מדממת בימי הביוץ...מה כל זה אומר? מתי הסרט נגמר?
בעלי מתוק ומחבק אבל גם הוא מבוהל מהבדיקות כך שאני לא יכולה להוציא עליו תסכולים. הדבר האחרון שחסר לי זה שגם הוא יתפרק לי עכשיו.
האם יש קשר בין הרירית לשחלות הפוליציסטיות או שאלו שתי בעיות שונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה, הפלה, שחלות פוליציסטיות - תגובה
יפעת צאיג28/12/2010כדי להכנס להריון צריך רק זרע אחד כך שאל ייאוש.
נסי לבדוק אפשרות של הזרעה על בסיס טבעי כי איקקלומין פחות טוב כאשר הרירית דקה.
אל תתבישי בעיות פוריות זו לא מחלה. והמצב רוח הוא משתנה כי חוסר הוודאות בהחלט מקשה...
נסי לעשות הכל כדי להקל על עצמך את ההתמודדות בעבודה ובחייך האישיים. אזרי כוח בשביל הילד שעוד יגיע... בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אפשרי בגלל
יעלה01/01/2011להכנס להריון עם כזה עובי של רירית? (4 מ"מ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אפשרי בגלל - תגובה
יפעת צאיג04/01/2011קשה מאוד אך לא אגיד שאי אפשר. לכן אני חושבת שיש לטפל ראשית בעובי הרירית כדי להגדיל את סיכויי הקליטה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה, הפלה, שחלות פוליציסטיות - תגובה
רונית רוזנטל04/01/2011כתבי לי מייל בבקשה
אתייחס ספציפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)