מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות פוריותתקווה26/04/2007
שלום רב, אני בת 28 ובעלי בן 30 אין לנו ילדים
הגענו לטיפולי פוריות עקב בעיית זרע (בנוסף היה גידול באחד האשכים והוא נכרת) הבעיה כנראה לא קשורה לגידול. אני עשיתי שאיבה והחזרה אך העוברים לא נקלטו.
לאחר מכן נטלתי פרוגינובה למשך שבועיים אך הרירית נשארה מאוד דקה-נשלחתי להיסטרוסקופיה ובוצעה הפרדת הידבקויות. לאחר מכן שוב נטלפתי פרוגינובה אך הבעיה חזרה על עצמה.
כרגע אני לוקחת פרוגילוטון ובסיום המחזור יבצעו מעקב אחרי התפתחות הרירית
מה את יכולה להציע לנו לפתרון הבעיות? האם יש תקווה שיהיו לנו ילדים?
אני מתעתדת להתחיל דיקור סיני האם זה כדאי?
האם לבעיית הזרע של בעלי יש פתרון טבעי? מדובר עם זרעים בודדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תקווה
יפעת צאיג26/04/2007אני מצליחה לשמוע דרך הודעתך את החשש פן לא יהיו לכם ילדים. אני חייבת לציין שלרפואה היום יש כמעט את כל הפתרונות. אני מציעה שמכיוון שהגבת בהדבקויות בטיפול הקודם כדאי מאוד להחליף סגנון טיפול. לרירית דקה ולבעיות זרע ניתן לעזור על ידי תזונה. דיקור סיני על ידי מומחה לתחום פריון יכול לשפר איכות וכמות של זרע בצורה טובה, וכמו כן גם בעיות קליטה של העוברים. יוגה לפריון גם יכולה לעזור לקליטה, שיפור מחזור הדם למערכת הרביה ולרוגע הנפשי. חשוב להיות עם תקווה. אתם צעירים בתחילת הדרך וילדים יגיעו זה רק עד שתמצאו את הטיפול הנכון ביותר לכם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה
תקווה26/04/2007בעלי נמצא במעקב כך שאני מתכננת לעשות איפולים ברפואה משלימה כדי לעזור לעצמי
הבעיה היא שביחידה שאני מטופלת אני לא מרגישה שאני מתקדמת זה מעין ניסוי ותהייה
רצו לשלוח אותי שוב להיסטרוסקופיה אבל התעקשתי שמנהל היחידה יעבור על התיק, לא הגיוני שאני אעבור את אותה בדיקה פולשנית חודש אחרי חודש. בסוף נתנו לי תרופה אחרת ואני מקווה שבעזרת השם יהיה טוב.
אני חושבת שרק אם הולכים ומשלמים לרופא פרטי והוא עוקב אחרי כל התהליך אולי מקבלים איזושהי התייחסות הולמת.
כולן מסביבי כבר ילדו ורק אותי שואלים נו מה איתכם...
אני רק משמינה מכל ההורמונים האלו ואני אחת שלא הסכימה להכניס לגוף כדורים אבל אין לי ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים מובנים
יפעת צאיג29/04/2007תחושת תסכול שלך מההתקדמות היא מובנת ונשים רבות מתיאשות משירותי הבריאות ועוברות לרופא פרטי. אני מבינה מפנייתך שאת מספיק אסרטיבית בדרישותייך הטיפוליות וזה מצויין. אני חושבת שטיפולים נוספים יוכלו לתרום באופן משמעותי ואולי יוכלו להקל עלייך או למנוע ממך את השימוש בכדורים שאת כל כך רוצה להמנע מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)