רוני ספיר מטפל בפוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני ספיר מטפל בפוריות
    ניצה
    04/01/2011

שלום רב,

שמעתי על מטפל בשיטת הרפואה הסינית בשם רוני ספיר שהוא מפעיל קליניקה לפיריון ושיש שם הצלחות כבירות. אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. אני מנסה להיכנס להריון כבר מספר שנים ובטיפולי פוריות. מחפשת מזור גם טבעי כי ההורמונים כבר שגעו לי את הגוף. תודה על כל המלצה - ניצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוני ספיר מטפל בפוריות

הוספת תגובה

• דיקור אצל אביב מסינגר

פלונית
    05/01/2011

היי ניצה,
    אני עושה דיקור אצל בחור בשם אביב מסינגר, הוא מתמחה בכל הקשור לבעיות פוריות. התחלתי ללכת אליו בעקבות המלצות של שתי חברות קרובות.
    אביב בחור נעים ומקצועי, הייתי אצלו בשלוש פגישות וממש הרגשתי שינוי אחרי הטיפול.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על ברכה מזור

רונה
    18/06/2011

הטיפול אצלה נראה קצת הזוי אבל עובד!
    היא אבחנה אצלי חסימה ברחם, ואמרה שחסימה כזאת מאוד קשה לראות בבדיקות ויכולתי להיות במשך שנים בטיפולים ללא הצלחה. היא הבטיחה שתוך 3 חודשים יקלט הריון. לאחר חודשיים היא הודיעה לי שהחסימה נפתחה וחודש הבא יהיה הריון. כבר לא הייתי צריכה לחכות עוד חודש- כי נקלט הריון!
    הטיפול אצלה לא זול אבל היא לא דוגלת בטיפולים ארוכים.
    היום יש לי ילד בזכותה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה בטיפול לא זול?

tami
    13/09/2011

מה המחיר שהיא (ברכה מזור) לוקחת? האם זה לכול הטיפול או פר פגישה ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכה מזור

שני
    22/07/2011

כיצד ניתן ליצור עם ברכה מזור קשר?
    תודה!
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה