מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי הפעם..ROSI16/01/2011
ואו כמה זמן לא הייתי כאן ולא רשמתי כלום .......חשבתי הייתה תווקה שעםכול הטיפול יגמרו הכול היה שונה אבל המציאות היא שונה לא הצלחתי להכנס להריון גם טבעי ...
אז החלטנו (דרךהגב אני נשואה 6.5 שנים ללא ילדים הריון 1 טבעי אחרי 4 הזרעות וגרידה בשבוע 11 והריון שני שכימי )שהפעם אנחנו הולכים רופא הכי טוב אז הלכנו פרופסור את אמת הפתענו מחמימות שלו ,מהזמן וסבלנות שלו ..אני מרגישה מאוד נעים איתו והוא כול בדיקה שדעכשיו נראה לי כמו סיוט הופך זאת לחוויה קצת יותר נעימה...מסתבר שיש הבדל בין מעבדה של קופה לבן מעבדה פרטית לשבחת הזרע גם שם הפעם אנחנו א חושביפ פעם ...וכ הזרעה אחת ביום אחד נפרדנו מ850 ש"ח ...
ואת אומרת לעצמך נו אז מה ..ברגע החלום שלנו יתגשם זה שווה כול שקל ואגורה שאני מוציאה.....הפחד שלי שהפעם גם זה לאהצליח ....נתנו לי למדוד חוםאחרי הזרעה למחרת היוםוחום ירד והיום הוא קצת עלה שוב ..אני פוחדת ..ומנסה לאלחשוב אבל איך אפשר שלא ..הפעם לאסיפרנו לאף אחדבזה שאנחנו שוב מטפלים ...כך בשקט ..בלי רעש ....ואו אני מאוד מפחדת ומקווה שהפעם זה הכן יצליח ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי הפעם.. - תגובה
יפעת צאיג17/01/2011גם אני מקווה שהפעם זה יצליח וגם אם לא בפעם הראשונה נסו לתת צאנס אמיתי. להגיד שמחכים לפחות ל4 נסיונות לפני שמתאכזבים באמת. אחזיק לכם אצבעות. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)