משבר בזוגיות בתוך טיפול IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר בזוגיות בתוך טיפול IVF
    ochenta
    11/12/2007

שלום,
    אני ובעלי במהלך IVF ראשון על רקע בעיית זרע קשה שלו. הוא מתבייש מאוד והיסטרי שאנשים ידעו. בקושי הסכים לספר למשפחה קרובה. לאחרונה אושפזתי עקב OHSS, האישפוז גרם לכך שמעגל היודעים (או החושדים) התרחב. הוא כל כך היסטרי שהכל הפך לשולי בעיניו, כולל לתמוך בי. הוא היה מתקשר כשהייתי מאושפזת ושואל "מי היה? מה הם יודעים? דברי איתי מיד כשהם הולכים ותגידי לי מה הנזק". הוא מאשים אותי בכך שלא עשיתי מספיק כדי למנוע את ה"פירסום" ולא מרפה. כרגע השתחררתי מהאישפוז, אני מחלימה אצל ההורים שלי ואין לי מושג איך להתמודד איתו , אני כועסת בטירוף. כמובן שזה לא עוזר כי אני "מחזירה" לו ואני מגעילה אליו על שטויות.
    מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משבר זוגי

יפעת צאיג
    12/12/2007

הי, את מתארת בהחלט בעייה. אני חושבת שאת צריכה לעשות ברור עם בעלך מה הוא בדיוק מצפה שתעשי ואיזה מחיר הוא מוכן לשלם כדי ליהיה לו ילד. נראה שבעלך עדיין לא הפנים את העובדה שהדרך לילד וגידולו הוא משותף ויכול להיות רצוף משברים והקושי בכניסה להריון הוא של שניכם, ונראה שהבושה ואיגו חשובים לו יותר מהרצון לילד . אני חושבת שאתם צריכים להתמודד באופן דחוף עם החשיבה הציוותית שלכם למען ההריון שאתם כל כך רוצים. התחושות שאת חשה והכעס אינם מאפשרים קרקע זוגית טובה דיה כדי להכיל הריון. והתרומה שתקבלו מטיפול בשלב הזוגי המוקדם שבו אתם נמצאים יהיה לכם בסיס איתן למשפחה הפרטית שלכם גם בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה