מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםשיר23/01/2011
נשלחתי לצילום רחם.
שמעתי מהרבה נשים וכן בפורומים שזה אחד הסיוטים בטיפולי פוריות.
אפשר לקבל הסבר מה בדיוק כואב? המלצות איך לעשות שזה לא יכאב?
אם זה כזה כואב - למה לא עושים את זה בטשטוש? האם זה נסבל או ממש זוועתי כמו שמתארים? למה צריך להגיע עם מלווה?
תודה על תשובותיכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מ.מל25/01/2011אני ביצעתי שבוע שעבר בבתימון בבת ים
להגיד לך שלא מרגישים כלום זה יהיה שקר
זו בדיקה לא נעימה בכלל את מרגישה כמו צביטות קטנות כאשר הד"ר מפריש את החומר
צריך להגיע אם מישהו בגלל שיש כאלה שלא מרגישות כלכך טוב לאחר הבדיקה
אני יכולה להגיד לך שבאותו יום יש כאבים אבל יום אחרי כאילו כלום
זה כאב שעוברים אותו העיקר שהתשובה תצא תקינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
פלונית17/08/2011שלום לכולן
לכל מי שחוששת מצילום רחם אני ממליצה בחום על ד"ר טוגנרייך מקופת חולים כללית
עשיתי אצלו שבוע שעבר צילום רחם רופא מקסים ועדין ומומחה בצילומי רחם
הבדיקה לא נעימה אך לא כואבת ומסתיימת במהירות
יש הרגשה של כאב וסת ולא יותר.
העיקר שנשמע בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הפרטים
שיר25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
יפעת צאיג25/01/2011צילום רחם יכול להיות לא נעים, לא לכל הנשים יש את אותה רגישות ויש נשים שלהם זה לא כואב כלל אך בגלל הסיכוי לכאב רצוי שיהיה איתך מישהו. אני ממליצה לקחת אפילו כדור אקמול אם את חוששת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא בכלל
דניאלה26/01/2011הי שיר,
גם אני הגעתי בחרדות לצילום, בעיקר בגלל מה ששמעתי.
אומרים לבוא עם מלווה, כדי שאם יהיו לך כאבים אח"כ, אז לא תצטרכי לנהוג או לנסוע לבד. המלווה לא נכנס איתך לצילום עצמו.
יש אחוז מאוד קטן של נשים שכואב להן נורא, לפי מה שהבנתי זה תלוי אם יש חסימה כלשהי ואז לנוזל קשה לחדור וכמובן תלוי במטופלת ובסף הכאב האישי שלה.
אני לקחתי 2 חצי שעה לפני הצילום אדוויל וטיפות רסקיו - שוב, רק כי הפחידו אותי ולבסוף זה באמת באמת לא היה נורא. מבחינתי זה היה כמו בדיקת פאפ- צוואר רחם.
יש איזה 20 שניות שאת מרגישה סוג של לחץ, תחשבי כמו התכווצות ממש חזקה של כאב מחזור וזהו, זה מאחוריך.
תנשמי נשימות עמוקות ואני מקווה שיעבור לך בקלות ובהצלחה וכמובן שהכל יהיה תקין.
את התשובה אגב את מקבלת במקום, אותי זה ממש ניחם- אם כבר לעבור "סיוט", אז לפחות לקבל תשובות מהירות... :-)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושיהיה בהצלחה
שיר27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי את זה יחסית בקלות
שרה27/01/2011נכנסתי לבד לבדיקה
וגיסתי ליוותה אותי וחיכתה לי בחוץ
היה נחמד לראות אותה כשיצאתי
הבדיקה עצמה לא נוראית
אבל בהחלט ניתן לומר שהיא לא נעימה
שיהיה בהצלחה
ושהכל יעבור בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)