שחלות פוליצסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות
    אנונימית
    29/04/2007

אני בת 21 הובחנתי שיש לי שחלות פוליצסטיות ואני בטוחה שזה לא היה קיים למרות שהרופא בטוח שזה מולד הייתי מאושפזת לפני כחצי שנה עם חשש להריון מחוץ לרחם ועשו לי בדיקות מורחבות ולא היה לי כלום אפילו הראו לי שהשחלות ניות באולטרסאונד צבעוני..
    הפסקתי לפני כארבעה חודשים לקחת גלולות טולפני הגלולות המחזור היה סדיר יכול להיות שהציסטות נוצרו בעקבות הפסקת הגלולות או נטילתן.
    לאחר שנטלתי פרוברה קיבלתי מחזור .. האם יש פתרונות לפריון גם אפם אכן יש את השחלות הפןליצסטיות ללא טיפולים מיוחדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליצסטיות

הוספת תגובה

• פתרונות לשחלות פוליציסטיות

יפעת צאיג
    29/04/2007

שחלות פוליציסטיות נחשבות המקרה הקל של בעיות פריון. ניתן לטפל בשחלות פוליציסטיות בצורה טובה גם ללא טיפול תרופתי. תזונה נכונה כמו דיאטה סוכרתית משפרת מהותית את הבעיה וכמו כן גם יוגה לפריון ודיקור סיני. כמובן שהטיפול צריך להתבצע על ידי בעל מקצוע המומחה בתחום הפריון. אבל אל דאגה שחלות פוליציסטיות היום מזוהות אצל 50% מהנשים עם בעיות ביוץ ו- 99.9% מהם נכנסות להריון כך שיש הרבה תקווה ופתרונות היכולים לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה