חרדות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות בהריון
    שואלת
    16/12/2007

שלום רב,

בת31.5, ילדה בת 5 בהריון ספונטני ללא טיפולים.
    נמצאת בשבוע 5 להריון לאחר טיפול של הורמונים + הזרעה. ההריון הושג לאחר שנה ו- 8 חודשים של ניסיונות כניסה להריון, עקב בעיית מורפולוגיה בזרע.
    אני אמורה להגיע בשבוע הבא לבדיקת אולטראסאונד שבה אמור להופיע דופק.
    אני נמצאת כבר שבוע ב"גיהנום" מחשבתי על מה יכול להיות? מה יהיה אם לא יופיע דופק?
    בכל דקה פנויה, אני נמלאת במחשבות קשות וטורדניות.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות בהריון

הוספת תגובה

• טיפול בחרדה

יפעת צאיג
    17/12/2007

שלום למצפה,
    הריון לאחר טיפולים לרוב מלווה בחרדות רבות. אין ספק שחרדות אלו אינן טובות להריון אך מצד שני גם קשה מאוד להפסיקן. במידה ואת מגדירה את המחשבות האלו כמחשבות טורדניות יש תרופות טיבעיות שאינן מזיקות להריון או פרחי באך שיכולים להרגיע. לדעתי כאשר הריון מתחיל בצורה כזו של חרדה אני מליצה לעשות טיפול אישי עמוק יותר היפחית את החרדות וישמש לך אבן דרך להמשך ההריון וההורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת

שואלת
    18/12/2007

על איזה טיפול את ממליצה?
    אני עומדת לעבור אולטראסאונד לדופק ביום ראשון והתסריטים שרצים לי בראש הם קשים.
    האם יש לך המלצות על מטפלים/ות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרנט

יפעת צאיג
    18/12/2007

את יכולה לחפש באינטרנט מטפלים הממוחים בחרדות או פריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה