לפני IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני IVF
    יובב
    16/12/2007

שלום, אני ואשתי מומלצים לעבור טיפול IVF עקב בעיה באיכות הזרע. אנו נשואים כשנתיים ובאמצע שנות העשרים של חיינו.
    מטבע הדברים, העניין לא פשוט וישנם חששות רבים, אם יש מישהו/הי שיוכלו לומר ולספר מנסיונם האישי עד כמה התהליך מורכב, אם יש ממה לחשוש (כשאני רק חושב על הסיטואציה של הרדמה כללית ושאיבת הביצייות זה פשוט...) ואולי טיפים איך לעבור זאת כמה שיותר טוב ואיך לשדר נינוחות ושלווה לאשתך כשאתה אכול מדאגה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני IVF

הוספת תגובה

• הי

יפעת צאיג
    17/12/2007

הי יובב, יש אנשי מקצוע המומחים בתחום הפריון שיוכלו לתת לכם ייעוץ כיצד להתמודד עם התהליך. מליצה לכם ללכת לפגישה או שתיים כדי לתאם ציפיות ולקבל מידע לקראת מה אתם הולכים. המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתייאש ולפחד זה מותרות

יעל
    03/01/2008

אסור לפחד,הטיפול לא כזה מפחיד ונורא,וזה מאוד תלוי איך אתם מתכוונים להצליח בעז"ה ביחד.קודם כל להנמיך ציפיות כדי לא להיתאכזב,אבל תאמינו שיש ניסים ואני זכיתי להצלחה אחרי טיפול ראשון,טיפלתי עם ידיעה שלא מצליח מהר ונתתי לעצמי פור של 4 טיפולים עד שזה יצליח,התפללתי ובכיתי המון.....והופתעתי לטובה ,העיקר לא לפחד,ההרדמה דיי סבבה,ראש טוב אחרי כל הלחץ הנפשי הזה.וזה ממש לא כזה נורא.עצם זה שרצים לטיפול זה כבר נותן תחושת תקווה וחשק לחיות.זה שווה ה כ ל ! אני מאחלת לכם להיות בשמחה ושתצליחו מהר על הפעם הראשונה,הסטטיסטיקה מורה על 60 אחוזי הצלחה אצל נשים עד גיל 35 שזה צעיר.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטטיסטיקה

יפעת צאיג
    05/01/2008

אני מאוד מסכימה עם יעל ומקווה שאכן תתבשרו בטוב במהרה. לצערי הסטטיסטיקה קצת פחות טובה מהמצויין ועומדת על 20% לנשים עד גיל 35 ו-10% מעל גיל 35....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה