מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריוןאור16/12/2007
שלום דוקטור,
אני בת 20,נוטלת אלרוקסין פעם 50 מ"ג ליום ופעם 100,תלוי מה הרופאה מייעצת לי.
לפני 9 חודשים לאחר ניסיון של בערך 4-5 חודשים של ניסיון להרות,נכנסתי להריון.
בשבוע 6 וחצי הייתה לי הפלה טבעית לאחר דימומים שנמשכו כשבועיים.
יש לציין שנכנסתי להריון כשהבלוטה הייתה מאוזנת,ובאמצע ההריון ביצעתי בדיקת TSH והבלוטה זינקה ל 15.5.
אחרי ההפלה חיכיתי כשלושה מחזורים סדירים ואז שוב ניסינו להרות.
אחרי חודש של ניסיון,המחזור שלי איחר והגיע אחרי 44 יום מהמחזור הקודם ולא 28 כמו שמגיע לי בקביעות.הרופאה אמרה שיכול להיות מלחץ נפשי ודיאטות שלפעמים שאני עושה.
לאחר מכן היו לי 3 מחזורים מסודרים וקבועים של 29 יום.
ולמצב כרגע,הייתי אמורה לקבל ביום חמישי 13.12 והמחזור איחר,כמובן ששמחתי והכל,אבל היום כשביצעתי את תוצאות הבטא,התוצאה הייתה 2 וזה כמובן שלילי.
יש לציין שירדתי כשני קילו החודש הזה.ולא דיאטה רצחנית.
אני כבר מיואשת עד הגג,אני תמיד נמצאת בסטרסים ודיכאונות בגלל המצב הזה,ויש לי לפעמים מחשבות שאני לעולם לא יוכל להיות בהריון תקין.
קניתי ערכות לזיהוי ביוץ ומדחום לחום השחר ואת הכל ניסיתי.אבל עדיין לא יצא מזה שום דבר טוב.
אשמח אם תתני לי חוות דעת בעינין.
ערב טוב.ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון
יפעת צאיג17/12/2007כדי שהגוף יקלוט וישמר הריון הוא חייב להיות מאוזן. חוסר איזון הורמונאלי, משקל משתנה ומצבי רוח משתנים אינם מטיבים עם התהליך. אני מציעה לך להתאזן הן מבחינת משקל והן מבחינת ה TSH לפני הנסיון לכניסה להריון. כך תמנעי מעצמך מפחי נפש נוספים. נסי להיות רגועה עד כמה שניתן ובמידת הצורך קחי ייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)