מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרגיל בעיות פוריותלירון08/03/2011
בנות,
אני מיואשת אין לי כוח וממש אבל ממש קשה לי. זה שנה ו8 חודשים שאני מנסה להכנס להריון ללא הצלחה.
אין לי בעיה וגם לבעלי אין, לפי הרופא (פרטי) שאליו אני הולכת כבר 5 חודשים אנחנו נופלים ב 20% של "חוסר מוסברים" וצריכים לחכות לחסידת הסטטיסטיקה שתבוא.
אני אחרי 4 טיפולים של גונל F במינוון נמוך, והזרעות. הפעם הייתה הפעם הרביעית ואני אמורה לקבל וסת ביום חמישי, מה שכנראה יקרה כי אני כבר מרגישה כאבים.
הרופא שלי טוען שאין לי מה לעשות עכשיו IVF ושבטוח לא יאשרו את זה בקופת חולים שלי עם הנתונים שלי. מה אתן חושבות? האם להתעקש? האם בכלל כדי להכנס לעניין הזה? זה נורא מפחיד אותי?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
אלה08/03/2011שלום לך,
אני אחרי 2 מחזורי איקקלומין ו3 הזרעות עם גונאל ואישרו לי לעבור להפריה שהלוואי ותצליח בשבוע הבא.
אני בת 34, בעלי בן33, גם כן הכל תקין ולא מוסברים.
הייתי פעם אחת בהריון כימי מההזרעה ה1.
הועדה לפי מה שהבנתי מאשרת על פי גיל ועל פי הנסיון ומה שהרופא המטפל מתאר להם שכבר עברת.
שווה לנסות ולא לבזבז זמן יקר על עוד ועוד הזרעות.
מקווה שעזרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל בעיות פוריות - תגובה
רונית רוזנטל09/03/2011לירון שלום,
לנסות תמיד אפשר
בקשי מהרופא למלא ולהגיש מקסימום תתעני בשלילה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל בעיות פוריות - תגובה
רונית רוזנטל18/03/2011בהחלט אפשר לנסות להגיש בקשה יחד עם זאת לא להפסיק לנסות אולי הטיפול הבא יצליח..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מ.ב27/03/2011אני שמעתי מהרופא שלי שאפשר אחרי 3 טיפולים עם גונל הזרעות לעשות הפרייה, אני באותו סיפור שלך ממש אותו הדבר אין כוחות כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל בעיות פוריות - תגובה
רונית רוזנטל05/04/2011טפסים ניתן להגיש,
לדעתי נסי עוד פעם פעמיים לפני עליית המדרגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)