מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת ומאוכזבתאור26/03/2011
הי,
הגעתי לטיפול IVF עקב בעיית חסימה אצל בעלי.
התחלנו טיפול ראשון לפני כחודש עם זריקות דקפפטיל ואח"כ גם מנוגון. לאט לאט הרגשתי שאני מתמלאת בהורמונים והבטן התנפחה וכאבה. הייתי במעקב ונאמר לי שיש לי המון זקיקים והורמונים גבוהים, וגם נקבע לי תאריך לשאיבה.
יומיים לפני השאיבה התקשרו אלי ואמרו לי שעקב גירוי יתר מפסיקים הכל.
כעת אני מחכה לווסת על מנת להתחיל את כל התהליך מההתחלה.
אני לא מבינה איך הגעתי למצב הזה, האם לא עקבו כמו שצריך? מה התפספס בדרך?
האם זה מקרה שכיח?
אני כ"כ מאוכזבת ומבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת ומאוכזבת - תגובה
יפעת צאיג27/03/2011אור יקירתי,
המקרה שאת מתארת קורה לא פעם... לא שזה מעודד אך בעיקר בפעמים הראשונות הרופא צריך להיות מאוד זהיר כי אין לדעת איך הגוף מגיב להורמונים. אל ייאוש אני בטוחה כי מקרה זה לא יחזור שנית והתעודדי, עדיף פעם אחת טובה מפעולה פולשנית שאינה מועילה. אני יודעת שזה מתסכל מאוד אך היי אופטימית ואין לי ספק כי המעקב בפעם הבאה יהיה טוב יותר ובעל הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המעודדת
אור27/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)