יקירותיי עזרו לי עם רופא מומחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקירותיי עזרו לי עם רופא מומחה...
    sloda
    12/04/2011

יקירותיי אני במהלך טיפולים. בדיוק בשלב בו אמורה להתחיל זריקות והזרעות. חברה אמרה לי שלעיתים זה כוסות רוח למת כך אמר לה אחד המומחים ומייד ייעץ לה הפרייה.
    אני מאוד מודאגת ש"סתם" הרופאת פיריון שלי הולכת לפי הפרוטוקול ומושכת זמן במקום ישר לעבור להפרייה.
    ניסיתי לקבוע תור לד"ר וייסמן אך נאמר לי שיש תורים רק ביולי. באשר לשלמה משיח- שלחתי פקס(כך הפקידות מבקשות) ועדיין לא חזרו אליי לקביעת תור. למרות שגם היא אמרה להתכונן לחודש יוני. יש למישהי מומחה מומלץ שאוכל להתייעץ איתו לפני התחלת ההזרקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יקירותיי עזרו לי עם רופא מומחה... - תגובה

רונית רוזנטל
    12/04/2011

כתבי לי מייל בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירותיי עזרו לי עם רופא מומחה... - תגובה

יפעת צאיג
    25/04/2011

הפריה זו לא מילת קסם... וטיפולים הורמונליים פעמים רבות מצליחים. כך שאל תאבדי תקווה. ולעיתים הסבלנות משתלמת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אורביטו ראול מעולה.

נטע
    26/04/2011

בהצלחה תבקשי ביחידה 086745933 הוא מקבל באיזור המרכז והדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה