מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אשמח מאוד לתשובהישראלית30/04/2007
האם יש קשר בין נטילת גונל מינון 75 מזה שמונה ימים(פעם ראשונה) להרגשת חולשה רבה, כאבי מפרקים, סחרחורות מידי פעם? האם אלה תופעות של ביוץ יתר או סוג אלגרגיה לחומר? או שסתם תקף אותי וירוס שלא עוזב אותי כבר 5 ימים? מאוד אשמח לתשובתכם כי הרופא שלי יהיה זמין רק בעוד שבוע ואני לא יודעת האם אני מזניחה משהו חשוב או יכולה להמשיך ולהיות רגועה?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
יפעת צאיג01/05/2007התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מכל מיני סיבות. אני במקומך לא הייתי מזניחה והולכת להסתכלות באחד ממרכזי בריאות האישה או רופא מחליף. חשוב מאוד לא להזניח כי גם ביוץ יתר יכול להיות מסוכן לגוף, במיוחד משום שזו הפעם הראשונה שלך בטיפול מסוג זה. אני מקווה שאני לא מלחיצה אותך יותר מידי אבל אני רואה זאת כחשוב. אשמח לשמוע על תגובת הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לבקשתך אני מעדכנת
תל אביבית01/05/2007מסתבר שחשבתי כמוך והייתי אצל רופא הבוקר. צרוף מקרה של וירוס שתקף אותי ללא קשר לגונל. שוב, תודה רבה. מקווה שיהיו לי חדשות טובות בקרוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות
יפעת צאיג01/05/2007שמחה לשמוע שהכל בסדר, מקווה גם לשמוע בשורות טובות:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מבטיחה לעדכן
תל אביבית01/05/2007ומקווה שבקרוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)