הי אשמח מאוד לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אשמח מאוד לתשובה
    ישראלית
    30/04/2007

האם יש קשר בין נטילת גונל מינון 75 מזה שמונה ימים(פעם ראשונה) להרגשת חולשה רבה, כאבי מפרקים, סחרחורות מידי פעם? האם אלה תופעות של ביוץ יתר או סוג אלגרגיה לחומר? או שסתם תקף אותי וירוס שלא עוזב אותי כבר 5 ימים? מאוד אשמח לתשובתכם כי הרופא שלי יהיה זמין רק בעוד שבוע ואני לא יודעת האם אני מזניחה משהו חשוב או יכולה להמשיך ולהיות רגועה?
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי אשמח מאוד לתשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

יפעת צאיג
    01/05/2007

התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מכל מיני סיבות. אני במקומך לא הייתי מזניחה והולכת להסתכלות באחד ממרכזי בריאות האישה או רופא מחליף. חשוב מאוד לא להזניח כי גם ביוץ יתר יכול להיות מסוכן לגוף, במיוחד משום שזו הפעם הראשונה שלך בטיפול מסוג זה. אני מקווה שאני לא מלחיצה אותך יותר מידי אבל אני רואה זאת כחשוב. אשמח לשמוע על תגובת הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, לבקשתך אני מעדכנת

תל אביבית
    01/05/2007

מסתבר שחשבתי כמוך והייתי אצל רופא הבוקר. צרוף מקרה של וירוס שתקף אותי ללא קשר לגונל. שוב, תודה רבה. מקווה שיהיו לי חדשות טובות בקרוב :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזיקה לך אצבעות

יפעת צאיג
    01/05/2007

שמחה לשמוע שהכל בסדר, מקווה גם לשמוע בשורות טובות:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מבטיחה לעדכן

תל אביבית
    01/05/2007

ומקווה שבקרוב :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה