מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצות טובות לרגיעה ?מתוקה27/12/2007
שלום יפעת ,
אנחנו לאחר 4 הזרעות שלא צלחו ( 2 איקקלומין - חודש הפסקה - 2 בגונל F ) ; הסיבה : איכות זרע נמוכה של בן הזוג ( מורפולוגיה 3%)
* לקחנו חודש הפסקה שוב כדי לנוח בעיקר אני ; בטיפול האחרון ירדתי מהפסים מרוב לחץ ( עומס בדיקותדם ו US, כמה זקיקים , גודלם , זריקות כל יום, הזרעות ...) החשש מ IVF מלווה אותי הרבה והכל יחד התנקז בקיצור התקף חרדה אחד גדול .
החלטתי לקחת את עניין הרגיעה בידיים :
1. חוג יצירה פעם בשבוע
2. יש לי תמיכה מהמשפחה הגרעינית שלי כך שאם אני צריכה לשוחח יש עם מי
3. ספורט כשיש לי חשק
4. דיקור סיני במכבי טבעי ( הייתי לחוצה , הרופא ראה את זה מייד .- כמו שאת יודעת "תרגעי " לא תמיד עוזר....)
* אבל גם בחודש ההפסקה הנוכחי , הנושא מעסיק אותי ,אני לא רגועה מספיק ואני מודעת להשפעה הלחץ בתהליך .....
אודה לעצותיך הטובות מניסיונך : מה עוד כדאי לעשות ויותר חשוב אפילו מה לא לעשות !!! ? לפעמים עושים דברים שבדיעבד רק מלחיצים יותר .
אודה לתשובתך , מל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוגע
יפעת צאיג30/12/2007כפי שאת מתארת המצב הנפשי שלך בהחלט מושפע. בטיפולי פוריות המילה הפסקה לא תמיד נכונה, כי מה המשמעות של הפסקה כל עוד הראש לא מפסיק לחשוב? ז"א אנו מדמים מצב של הפסקה אך למעשה זו הפסקה טכנית בלבד. כשאני ממליצה על הפסקה אני מתכוונת לעשות הפסקה מחשבתית ולכך צריך טיפול מעמיק יותר. מצב נוסף של הפסקה הוא הפסקה של טיפולים קונבנציונאלים המצריכים טיפול יומיומי ומעבר לטיפול אחר שמשולבת בו עשייה למען המטרה בצורה רגועה ומקבלת יותר.
החשוב הוא למצוא רגיעה נפשית ולא פיזית ואם את ממירה את העשייה הטכנית ומשאירה את עצמך באותו מצב נפשי מוטב שתחזרי לפעול למען המטרה הנכונה. בבעיות זרע ניתן לטפל בצורה נטורופתית הנותנת תוצאות מהירות ומדהימות. ממליצה לך לנסות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)