שימוש בג'ל פרה סיד pre seed

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בג'ל פרה סיד pre seed
    מיכל
    29/04/2011

שלום רב, אחרי חיפושים רבים מצאתי בית מרקחת שעושה משלוחים והזמנתי את הג'ל פרה סיד...על פי הבנתי מדובר בג'ל ידידותי לזרע שאפילו יכול לסייע להרות....האם זה נכון? האם ידוע לכם על הצלחות?
    אם יש בנות שמעוניינות בג'ל הזה אנא כיתבו לי כי חרשתי את כל הארץ עד שמצאתי איפה קונים את זה, והם שולחים גם הביתה ואפשר לרכוש באינטרנט...
    אשמח לשתף אתכן בשם החנות...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בג'ל פרה סיד pre seed

הוספת תגובה

• שלום רב.

דייויד
    09/09/2014

איפה הבת מרקחת הזאת נמצאת..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל פרסה סיד

מיכל
    30/04/2011

הי מיכל סליחה שאני מתערבת אבל לפני 3 שנים השתמשתי בג'ל הזה במשך 3 חודשים ובאחד מהם הריתי....אני לא יודעת אם זה תורם או לא, הגניקולוגית שלי אמרה לי בפרוש שזה הג'ל היחיד שלא מזיק לזרע וניתן להשתמש בו כסיכוך...האמת שאני מחפשת אותו בחנויות הרבה זמן ולא מוצאת ובדיוק שקלתי להזמין מחו"ל תוכלי לשתף אותי בבקשה בשם בית הרקחת שקנית אצלו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ימית. מנסה להשיג את הג'ל

נולי
    30/01/2012

איפה השגת את הג'ל. לא מצאתי באף מקום.
    לפני שנה קניתי בסופר פארם ונכנסתי להריון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ימית

מיכל
    01/05/2011

כן אני יכולה לשתף אותך זה בית מרקחת בחיפה יש להם אתר אינטרנט שדרכו הזמנתי , אני גרה בירושלים ובדואר רשום זה הגיע אלייך תוך יומיים. הכתובת של האתר זה

pharmonline co il
    זה עולה בערך 170 שח אבל בניגוד לגרסה הישנה שלו שהחזיקה מעמד חודש אחד (שימוש של 3 פעמים) הפעם זה מספיק ל 9 פעמים ....שווה לנסות...אני אנסה החודש והלוואי ואכתוב פה שזה עזר לי...
    לילה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית מרקחת העלייה

עתי
    02/05/2011

האתר מופעל ע"י בית מרקחת העלייה, העלייה השניה 44, בת-גלים, חיפה. טל': 04-8522062. פקס: 04-8531605.
    שעות הפעילות: א'-ה' 7:00-20:30, ו' וערבי חג 7:00-15:30. רוקח אחראי: גיל חורש, רשיון מס': 5618

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה