מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בג'ל פרה סיד pre seedמיכל29/04/2011
שלום רב, אחרי חיפושים רבים מצאתי בית מרקחת שעושה משלוחים והזמנתי את הג'ל פרה סיד...על פי הבנתי מדובר בג'ל ידידותי לזרע שאפילו יכול לסייע להרות....האם זה נכון? האם ידוע לכם על הצלחות?
אם יש בנות שמעוניינות בג'ל הזה אנא כיתבו לי כי חרשתי את כל הארץ עד שמצאתי איפה קונים את זה, והם שולחים גם הביתה ואפשר לרכוש באינטרנט...
אשמח לשתף אתכן בשם החנות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב.
דייויד09/09/2014איפה הבת מרקחת הזאת נמצאת..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל פרסה סיד
מיכל30/04/2011הי מיכל סליחה שאני מתערבת אבל לפני 3 שנים השתמשתי בג'ל הזה במשך 3 חודשים ובאחד מהם הריתי....אני לא יודעת אם זה תורם או לא, הגניקולוגית שלי אמרה לי בפרוש שזה הג'ל היחיד שלא מזיק לזרע וניתן להשתמש בו כסיכוך...האמת שאני מחפשת אותו בחנויות הרבה זמן ולא מוצאת ובדיוק שקלתי להזמין מחו"ל תוכלי לשתף אותי בבקשה בשם בית הרקחת שקנית אצלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ימית. מנסה להשיג את הג'ל
נולי30/01/2012איפה השגת את הג'ל. לא מצאתי באף מקום.
לפני שנה קניתי בסופר פארם ונכנסתי להריון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ימית
מיכל01/05/2011כן אני יכולה לשתף אותך זה בית מרקחת בחיפה יש להם אתר אינטרנט שדרכו הזמנתי , אני גרה בירושלים ובדואר רשום זה הגיע אלייך תוך יומיים. הכתובת של האתר זה
pharmonline co il
זה עולה בערך 170 שח אבל בניגוד לגרסה הישנה שלו שהחזיקה מעמד חודש אחד (שימוש של 3 פעמים) הפעם זה מספיק ל 9 פעמים ....שווה לנסות...אני אנסה החודש והלוואי ואכתוב פה שזה עזר לי...
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית מרקחת העלייה
עתי02/05/2011האתר מופעל ע"י בית מרקחת העלייה, העלייה השניה 44, בת-גלים, חיפה. טל': 04-8522062. פקס: 04-8531605.
שעות הפעילות: א'-ה' 7:00-20:30, ו' וערבי חג 7:00-15:30. רוקח אחראי: גיל חורש, רשיון מס': 5618* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)