מנסים ללא הצלחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסים ללא הצלחה
    מנסים
    01/01/2008

שלום ,
    אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה שנה כבר..
    הרופא אומר שיש לי שחלות פוליצטריות,יש לציין גם שיש לי תת פעילות התריס ואני מטופלת באלטרוקסין.
    זה כבר כמה חודשים שאנחנו מביאים מחזור ע"י כדורים ביום החמישי אני מתחילה לקחת ל5 ימים איקקלומין באה למעקב זקיקים אצל הרופא והוא אומר מתי לקיים יחסים...
    וכל פעם כשאני מקבלת מחזור אני מרגישה שחרב עולמי.
    אני עכשיו נמצאת בשלב ההמתנה הריון או לא .. והרופא אמר שבפעם הבאה נתחיל זריקות ואני מפחדת ורוצה לבדוק איזה עוד אופציות יש לי ...
    דרך אגב בעלי ביצע בדיקת זרע והרופא אומר שבסה"כ הבדיקות בסדר חוץ מדבר אחד שבשילוב איתי זה לא משהו...
    איפה אני יכולה לבדוק עוד אופציות,יש איזה רופא מומלץ,אני מפחדת להתחיל זריקות איזה עוד פתרונות אפשר לפני זה ???
    תודה על העזרה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסים ללא הצלחה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יפעת צאיג
    05/01/2008

דבר ראשון אני ממליצה לך לבדוק שוב את בלוטת התריס- לפני התחלת טיפולים. הרגשת הצפייה והאכזבה היא באמת קשה ומובנת. אני לא מבינה איך הרופא שלך הסיק שהילוב בינכם הוא הבעייה... אין שום מחקר עדיין שיכול לבדוק את ההתאמה הזו...
    טיפול בשחלות פוליציסטיות הוא די פשוט והצלחותיו מאוד טובות. תזונה סוכרתית, פעילות גופנית מתונה דיקור סיני ממוקד לפריון יכולים לסדר לך את הביוץ ולאפשר לך את ההזדמנות להרות בדרך טיבעית ביתר קלות. נשים בעלות שחלות פוליציסטיות בד"כ מאוד קליטות להריון לכן כאשר מביאים את הביוץ למצב תקין אפשרויות הקליטה תלויות ממש במספר ניסיונות מועטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה