אקקלומין+אסטרופם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקקלומין+אסטרופם
    מיכל
    05/01/2008

שלום אני בת 26 החודש המחזור שלי היה21.12 לקחתי אקקלומין+אסטרופם כדור אחד ליום
    ביום ה10של המחזור עשיתי בדיקה אצל הרופאה שחלה ימין 1.91 זקיק 1 -שחלה שמאל 1.84 זקיק1 -רירית 0.39 .הרופאה שלי אמרה לי עוד 2-3 ימים שיהיה ביוץ . יום13 של המחזור עשיתי בדיקה שחלה שמאל 11 זקיק 1 רירית 5מ"מ שחלה ימין הערות החזר ציסטי פשוט בקוטר 32מ"מ . דרך הקופת חולים.

יום ה14 של המחזור הייתי אצל טכנאית אולטראסאונד שחלה ציסטי 38*41.7
    ועוד 3זקיקים1- 14.6*8.8
    2 - 15.4*9.1
    3 - 13.2*9.5
    רירית 6.3 טכנאית פרטית היא אומרת שאני לפני ביוץ אני שילמתי לה לשנה אין אפשרות שהיא מושכת אותי כספית .

אני יודעת שזקיק צריך להיות 20-25 .ורירית 4.7-6 זה טוב יש לציין סקס היה ביום ה9 ו11 של המחזור . אני רוצה לדעת אם הזקיקים של יום 10 ניהיה לציסטיאו שיש מצב שהיה ביוץ
    מה לגבי הבדיקה של יום ה14 האם אני לפני ביוץ ? אני לא יודעת מה נכון מה שהרופאה אומרת או הטכנאית האם יש אפשרות שהציסטי יכול להפריע להריון ? בתודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקקלומין+אסטרופם

הוספת תגובה

• ביוץ

יפעת צאיג
    05/01/2008

זקיקים לביוץ נעים בין 18-22 רירית רחם תקינה היא מעל 6. נראה שאכן הטכנאית צדקה ואת לפני ביוץ מקווה שהפעם זה הפעם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה