מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הפלהיונה26/06/2011
שלום,
אני בת 35, לפני 4 חודשים עברתי הפלה בחודש חמישי לאחר שגילו תסמונת דאון, ולפני כמעט שנה עברתי הפלה טבעית בשבוע 8 לאחר שנצפה שק הריון ריק. יש לי ילד בן שנה וחצי שנולד לאחר הריון תקין לגמרי.
אני כל כך משתוקקת לילד נוסף ולאור מה שקראתי אני חשה שנגמר לי הזמן, כל השבועיים שאחרי הביוץ כולי מלאת ציפייה שאולי החודש אוכל לשמוח שוב. אני כבר לא כל כך בטוחה שאני עדיין פורייה למרות שהמחזור שלי סדיר. אני גם חוששת שאם אכנס להריון משהו יהיה שוב לא בסדר בגלל גילי.
אני יודעת שאני צריכה להיות שמחה בחלקי שיש לי ילד בריא ושלם בלי עין רעה, אבל אני לא מצליחה להשתחרר מתחושת הכישלון שמלווה אותי מאז ההפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
יפעת צאיג29/06/2011יקירתי, גילך אינו מהווה בעיה בימינו ואין סיבה שלא יהיה לך ילד נוסף. במידה ואת חוששת פני לבדיקות אך כפי שאת רואה נכנסת להריון וזו כבר סיבה להתעודד. תודי לטכנולוגיה שמאפשרת לנו לדעת מומים וראי זו כהצלחה. אני בטוחה שילד הבא יהיה בקרוב בריא ושלם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)