מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פזילה לד"ר מורדשירי24/03/2010
שלום רב, בגיל ארבע עברתי ניתוח לתיקון פזילה ע"י פרופסור בן עזרא בבי"ח הדסה , לבעלי בילדותו הייתה עין עצלה. יש לנו שני בנים , את הבכור בדקנו בגיל חצי שנה בחשד לפזילה והתברר שהוא איננו פוזל אך לדעתי הקטן שהוא בן שלוש יש פזילה בעין אחת. האם פזילה היא עניין תורשתי? וכן האם ניתן לקבוע תור למרפאתך דרך קופ"ח מכבי שכן אנו מתגוררים בראשל"צ?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
פרופ` יאיר מורד24/03/2010בהחלט כדאי לבדוק כי אכן פזילה היא גם עניין תורשתי. הטלפון במרפאה 03-9413368.
החל מאפריל אני עובד דרך מכבי מגן (יש תשלום עבור הביקור והמגן מחזיר 80%)
בברכה
דר מורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בתעלת הדמעותאירית23/03/2010
בני בן חמישה חודשים. מאז נולד יש לו דלקות עיניים רבות עם הפרשות מרובות במשך כל היום.
מאז אובחן עם חסימה בתעלת הדמעות בשני העיניים ומאז טופל פעמיים בטיפות בשם פנימיקסין טיפה אחת ארבע פעמים ביום.
היום חזרה הדלקת והוא שוב מטופל בטיפות. לדיברי הרופאה במידה והדלקות ימשכו עד גיל חצי שנה יהיה צורך בהפניה לניתוח.
יש לציין כי במשך הזמן עשינו מסאז' (לחיצות) לפי הוראות הרופאה.
שאלתי היא האם יש טיפול נוסף שאפשר לנסות לפני ניתוח וידוע לי כי מחכים עד גיל שנה לערך כי יש סיכוי שהחסימה תשתחרר לבד עם הגיל.
אשמח לשמוע את חוות דעתך
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימת דרכי דמעות וניתוח
ד''ר עידי מצר23/03/2010אם הדלקות לא חולפות למרות טיפול אני לא ממתין לגיל שנה אלא ממליץ על פתיחת דרכי הדמעות לפני כן, כי הנזק בדלקת כרונית עולה על הסיכון של הרדמה קצרה בתינוק בריא בגיל קטן משנה לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה
אירית24/03/2010תודה על תגובתך
ברצוני לציין כי אחרי מתן טיפות יש שיפור משמעותי שהדלקת נעלמת לגמרי אבל לצערינו היא חזרה שוב אחרי שבועיים וחצי לערך. האם זה משנה את חוות דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטרופין להרחבת האישונים וטשטוש הראייאיר23/03/2010
רק לפני כשעה נודע לי שטיפות עיניים של אטרופין אינן מכילות אטרופין מרוכז.
עד עכשיו טיפטפתי לעין טיפת אטרופין מאמפולה [במדויק] כל שלושה ימים, והכל אצלי בסדר.
האם יכול להיות נזק משימוש חד פעמי של אטרופין מאמפולה בעין?
האם יכול להיות נזק משימוש קבוע יחסית של אטרופין מאמפולה בעין [כחודש - 10 טיפות סה"כ בערך...]
הנושא די מלחיץ אותי, בבקשה תעזרו לי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מאטרופין
ד''ר עידי מצר23/03/2010אם עד עתה לא סבלת מתופעת לואי מקומית או כלל גופנית, סביר להניח שלא נגרם נזק. תהיי ערה לעליית חום, תחושת יובש ולסנוור מאור וטשטוש ראייה לקרוב. אלה תופעות הלואי הנפוצות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בעיןמירב23/03/2010
שלום רב,
בני בן ה-3 נפצע בעינו ביום רביעי שעבר כתוצאה מנפילה על ספסל בגן. נוצר ל חתך על הגבה במרחק של חצי סמ' מהעין. העפעף העליון והתחתון האדימו מאד ועכשיו הם בחלקם כחולים.
הבעיה היא שהילד החל למצמץ בעינייו לפני כיומיים.
הלכתי לרופא ילדים והוא אמר שהמצב לא מדאיג.
אודה על חוות דעתכם .
בברכה,
אמא של עילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי אותו לבדיקה בהקדם האפשרי
ד''ר עידי מצר23/03/2010קחי אותו לבדיקה אצל רופא עיניים היכול לראות אותו בהקדם האפשרי עוד השבוע על מנת לשלול חבלה בעיניים ולטפל בה אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישוןבת 2722/03/2010
צוהריים טובים ,
ממה נגרם אישון גדול (רק בעין אחת) ולא מגיב לאור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישון אחד גדול
ד''ר עידי מצר23/03/2010יש סיבות רבות - מולדות, תרופתיות, או בשל מחלה כגון דלקת עיניים מסוגים שונים. כדאי לבדוק זאת אצל רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תור - שאלה לדר עידי מצראסתי22/03/2010
שלום ד"ר מצר,
התקשרתי למרפאתך על מנת לקבוע תור לשני הבנים שלי (שנתיים וחצי, 11 חודשים לבקן) ונשאלתי
האם יש צורך בהרחבת האישונים... יש צורך??
תודה
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעקרון כן.
ד''ר עידי מצר23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלזיון שלא מרפהיונתן21/03/2010
היי,
לפני משהו כמו עשרה חודשים תקף אותי לראשונה כלזיון בעין ימיןבעפעף התחתון. לאחר טיפול טורדני ומתמשך בקומפרסים ובמשחות שונות, שהתבררו בדיעבד כלא מועילות בעליל, החלטתי לעבור הליך כרוגי הכולל את הסרת הכלזיון (תוך חיתוך החלק הפנימי של העפעף וניקוז החלב), ובהמשך גם הזרקת סטרודאידים.
לאחר הטיפול עין ימין חזרה למוטב, כעבור חודש-חודשיים הופיעו שני כלזיונים נוספים, הפעם בעין שמאל, כלזיון האחד בעפעף עליון והאחר בעפעף התחתון. גם כאן עברתי תקופה ממושכת של טיפול באמצעות קומפרסים חמים, שום, שמן עץ התה ועוד מיני משחות וטיפות עיניים. לבסוף הוחלט לנתח ולנקז שוב בהליך כרוגי את שני הכלזיונים - וכך היה. בדומה לעין ימין, שני הכלזיונים הוצאו ונוקזו, ובנוסף הוזרק סטרואיד למקום. לאחר הניתוח הנ"ל, נותרו עדיין הכלזיונים בעין שמאל, הם אמנם קטנו מעט כתוצאה מההליך, אך עדיין האדמומיות והנפיחות היו קיימים.
לאחר תקופה ממושכת נוספת (לפני ארבעה וחצי חודשים), הוחלט לנתח את עין שמאל שוב - הפעם הן בניקוז פנים העפעפיים והן בניקוז בחלק החיצוני של העפעפיים. כעת, נראה שהמצב השתפר בהרבה - הנפיחות ירדה משמעותית והבליטות שהיו על העפעפיים (כמו "חצ'קונים") נעלמו. הדבר היחיד שנותר ועודנו מפריע אסטטית, הוא האדמומיות סביב העין - בשני העפעפיים.
כעת, מזה ארבעה חודשים, אני משתמש במשחה אוטראקורטנול (ultracortenol eye ointment) ומזה חודש וחצי אני משתמש בכדורים אנטיביוטיים דרך הפה: מינוציקלין (minocycline) - כדור ביום.
סעבר השתמשתי במשחות \ טיפות הבאות: maxitrol, דת'מצין, ג'נטיל, פוסיתלמיק (FUCITHALMIC VISCOUS EYE DROPS), אריטומצין וסינטומצין.
נראה שניסיתי הכל, אך התופעה, שלכאורה אמורה להיות פשוטה וחולפת, מלווה אותי כבר תקופה מאוד ארוכה וטורדנית. מה עלי לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלזיון שלא מרפה
ד''ר עידי מצר23/03/2010על פניו נראה שאתה מקבל טיפול הולם. אני ממליץ לקחת את כדורי האנטיביוטיקה אפילו מספר חודשים על מנת לשנות ולהפחית את השומניות של ההפרשה על מנת למנוע השנות של הכלזיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוור ממובייל שמקרין תמונותיעל19/03/2010
שלום,
יש לי תינוק בן ארבעה וחצי חודשים כמעט. אתמול השכבתי אותו בלול קמפינג, ובלילה הפעלתי לו את המכשיר שמנגן ומקרין תמונות על התקרה. בעודי חושבת איך לעגן את המכשיר ללול הקמפינג (שאין לו סורגים אלא רשת) התינוק נתן לו לפתע מכה והוא נפל, ולמשך שנייה בערך (עד שהספקתי להרחיק אותו) הקרין לו ישר לתוך עין ימין. בעלי אומר שדבר זה יכול להוביל לנזק תמידי לרשתית. אני מאוד לחוצה. איך אפשר לבדוק האם נגרם נזק? מה לעשות?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור לעין
ד''ר עידי מצר20/03/2010כפי שאת מתארת אין משמעות לחשיפת העין לאור כזה למשך זמן כה קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לבדוק?
יעל21/03/2010תודה על התשובה,
האם ניתן לבדוק באמצעים פשוטים אצל רופא עיניים את תקינות הרשתית עבור תינוק בגיל כזה, או שבכל מקרה אם חס וחלילה ישנו נזק כלשהו לא ניתן לראותו (בלי שום קשר, הילד מאוד אוהב לבהות באורות חזקים כמו נורות וכ"ו)?
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבדוק
ד''ר עידי מצר21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין "בורחת"שירלי18/03/2010
שלום רב,
לפני יומיים שמתי לב שעינו השמאלית של בני מעט בורחת שמאלה לעומת הימנית שנשארה במרכז.
הוא לא שם לב לשום דבר וגם לא אמרתי לו כלום. היום גם בעלי שם לב למשהו חריג בעיניים שלו.
זה לא מצב קבוע שמתי לב רק פעמיים לבעיה זו.
האם אני צריכה לדאוג? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה
ד''ר עידי מצר20/03/2010קחי את בנך לרופא עינים ילדים אשר יבדוק אם מדובר בפזילה מהסוג שתארת. הוא גם יסביר אם יש צורך בטיפול או רק מעקב על פי תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות עיניים לתינוק בן שנהשרון18/03/2010
שלום,
בני בן שנה ובמשך השישה חודשים האחרונים (מאז שנכנס לגן) סובל מהפרשות מוגלתיות (שלעיתים מתפתחות לדלקת) בעיניים. במקרים מסוימים אני נאלצים לטפל בטיפות אנטיביטיות ובמקרים מסוימים ההפרשות נעלמות.
רציתי לשאול האם מדובר בחסימה? אציין שההפרשות לא היו מאז שנולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות עיניים בגן
ד''ר עידי מצר18/03/2010במרבית המקרים מדובר בזיהומים חוזרים עקב הדבקה מילדים אחרים או מזיהום וראלי (התקררות, נזלת) בה לוקה התינוק עצמו. במרבית המקרים מספיק לנקות את ההפרשות ולהמתין לחלוף ההפרשות והדלקת תוך שבוע ימים בדרך כלל. השימוש באנטיביוטיקה הוא רק במקרים של דלקת קשה עם הפרשה ניכרת. קרוב לודאי לא מדובר בחסימה בדרכי הדמעות. מכל מקום תכיפות הדלקות מצדיקה בדיקת רופא עינים ילדים, אם טרם עשיתם זאת לודא כי לא מדובר גם במרכיב אלרגי למשל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שרון18/03/2010תודה,
באיזה מקרים נדרשת התערבות של טיפות אנטיביוטיות? אנחנו מחכים בדרך כלל מספר ימים ואם ההפרשות ממשיכות עם ליווי של אודם אנחנו מטפלים בטיפות.
באיזה שיטה הכי נכון לנקות את העיניים במקרה של הפרשות מוגלתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נכון
ד''ר עידי מצר20/03/2010מה שאתם עושים בסדר גמור. יש לי נסיון טוב עם מגבונים לחים לעפעפים של דר' פישר EYE CARE בייבי לניקוי ההפרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילינדרורד18/03/2010
ביצעתי בדיקת עיניים לבני בן השנה ומסתבר שיש לו צילינדר 2.5 בכל עין האם אפשר לחכות עם הרכבת משקפיים ?? והאם הצילינדר יכול לרדת עד גיל שנתיים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר בתינוק בן שנה
ד''ר עידי מצר18/03/2010המלצות האיגוד האמריקאי לרפואת עיניים שלפיהם אני ממליץ קובעות כי תינוק מעל גיל שנה עם צילינדר של 2.5 או יותר צריך משקפים למניעת נזק למרכז הראיה במוח ולהתפתחות היכולת לראות טוב בעתיד. דבר זה מכונה בשפת העם "עין עצלה".
הצלינדר משתנה בדרך כלל ופוחת בשנה הראשונה לחיים. מעבר לגיל זה המהלך לא צפוי ומחייב מעקב.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לדחיית ביקור באישורךשרי תורג'מן18/03/2010
לדר עידי מצר,
אני שרי תורג'מן אמא של התינוקת שעברה אצלך ניתוח להסרת ירוד ברמב"ם. נקבע לנו תור ליום שני הקרוב ויש לנו קצת בעיה עם התאריך. האם אפשר לדחות את התור (גילה המזכירה אמרה שרק באישורך ניתן לדחותו) אך אם אתה חושב שאנו צריכים להגיע בתאריך הקרובנעשה מאמצים ונגיע.(היינו אצלך לפני שלושה שבועות.) ראוי לציין שאני ממש מרגישה שיפור מסויים אצל רות, אנו סוגרים לה את העין הבריאה לחצי משעות העירנות ובזמן הסגירה העין המנותחת נראית כמגיבה ואפילו עוקבת אחר חפצים שאנו ממזיזם מולה. ב"ה! תודה רבה על הכל, וסליחה שאני פונה אליך כאן פשוט אין לי שום דרך אחרת לתקשר עימך.
שוב תודה,
שרי תורג'מן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב שתגיעו למרות אי הנוחות
ד''ר עידי מצר18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחה העובד בהסדר ען כללית מושלםשושי17/03/2010
שלום,
מחפשת המלצה על רופא עינים מומחה לילדים באזור השרון או תל אביב או חדרה.
לבני בן 10ה החלו להופיע טיקים בעיניים בזמן קריאה וצפיה בטלויזיה.
במקביל לבדיקה נאורולוגית רוצה לבדוק גם את העיניים עצמן.
מישהו מכיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני מנהלי הפורום הזה
ד''ר עידי מצר18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישון תקועאורטל17/03/2010
שלום רב
יש לי תינוק בן חודשיים לאחרונה אני רואה אצלו בעיה שקיימת אצל חמתי וגיסי שהאישון בעין שמאל נתקע לכמה שניות. רציתי לדשעת מהי התופעה והאם יש פתרון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישון
פרופ` יאיר מורד17/03/2010יכול להיות שמדובר בפזילה. כדאי לפנות לרופא עיניים לילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ALOMIDEדניאל16/03/2010
שלום רב,
הלכתי עם בני לרופא עיניים בעקבות הופעת טיקים בעיניים. הרופא איבחן דלקת על בסיסי אלרגי ונתן טיפול של טיפות FML לשבוע+ טיפות ALOMIDE לחצי שנה. בתחושה שלי הבן לא מגיב טוב לטיפות הALOMIDE . מדווח על הרגשה כללית לא טובה (דבר שקשה לי לקשור בהכרח לטיפות מאחר שאולי נובע ממשהו אחר) והעיניים נראות יותר אדומות. חזרתי לרופא שאמר שאין קשר לטיפות ושיש להמשיך. אני מאוד לא רגועה ולא יודעת מה כדאי לעשות.
האם עשוי לדעתכם להיות קשר? (שמעתם על מקרים אחרים כאלה?)
האם כדאי להפסיק את הטיפול ולראות אם האודם נעלם (וההרגשה הרעה)?
מה דעתכם ומה אתם מציעים?
בכל מקרה ביקשתי הפניה לבדיקות דם כדי לשלול בעיה אחרת שגורמת להרגשה הלא טובה.
תודה
(פרסמתי את אותה השאלה גם בפורום עיניים השכן... פשוט רק עכשיו ראיתי שיש פורום מיוחד לילדים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה לא טובה מטיפות
ד''ר עידי מצר16/03/2010הייתי מפסיק את הטיפות לבדוק האם ההרגשה הרעה חולפת. כמו כן אני מעדיף תרופה העובדת במספר מנגנונים למניעת התגובה האלרגית דוגמת זדיטן, אופטילסט או רסטזיס כטפול קבוע נוגד דלקת עינים אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)