ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

היי,
    בהמשך להודעה קודמת- ידוע לי כי לא קיים ניתוח ללא סיכונים, ושהרופא עושה כל שביכולתו על מנת למזער הסיכוי שיקרו, אך השאלה היא אם יש מענה וטיפול לכל הבעיות שיכולות להיווצר במידה והן קורות לאחר ניתוח לייזר מסוג לאסיק או PRK, למשל הסיכונים שהבנתי שקיימים בלאסיק כמו בעיות בחיתוך או חיתוך לא אחיד של המתלה, בעיה בהיצמדות חזרה של המתלה, דלקת בין מתלה לקרנית, צמיחת תאים תחת המתלה, יובש כרוני בעיניים, זיהום וכדומה, והסיכונים האחרים הקשורים בPRK
    בנוסף, הבנתי כי יש חיידק מסוכן שיכול לגרום לעיוורון לאחר הניתוח, האם יש מה לעשות גם כנגד זה?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

• ניתוח - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    24/05/2012

הניתוח תלוי בניסיון של המנתח בחירת מקרה מתאים לניתוח ומה הגב הכלכלי של החברה בה מבוצע הניתוח מבחינת אחריות. לכן יש לבדוק את כל הפרמטרים האלה.
    אני לא מחווה דיעה לגבי סיכויי הצלחה לא בדיקה אישית שלי שכוללת את כל המרכיבים של סיכון שכתבת כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו