לייזר בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר בעיניים
    רועי
    20/03/2013

שלום רב!
    אני רוצה לעשוצ לייזר בעיניים,אני בן 20 , כשהייתי בן 12 באופן אקראי שעשו לי בדיקת לחץ בעיניים היה לי לחץ גבולי, אחרי הרבה מעקבים כנאראה זה היה אצלי מולד..היום אני ללא מעקבים,כל הבדיקות של השדה ראייה יצאו תקינות..הרופא עיניים שבמקרה הוא גם מנתח לייזר,אמר שאחרי שהוא התייעץ עם כמה רופאים ובדק בספרות הרפואית ואחרי הבדיקות שדה ראייה, אני יכול לעשות לייזר,פשוט לפני הבדיקות וההתייעצות הוא אמר לימשהוא חושש שבגלל שפעם היה לי חשד לגלאוקומה קכביכול לא באתי מרקע לבן לחלוטין אז הוא חושש שהלייזר ישנה את השיווי משקל בעין וכביכול זה יוכל ליצור בעיות..
    רציתי להתייעץ אתכם,מה אתם חושבים על העניין?
    אם אתםנרוצים פרטים יותר ספציפיים אשמח חתת לכם,ואשמח אם תענו בפירוט,תודה רבה מראש! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר בעיניים

הוספת תגובה

• לייזר בעיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    21/03/2013

אחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים מדידת הלחץ התוך עיני מוטה כלפי מטה (כלומר, הלחץ הנמצא במדידה נמוך יותר מהלחץ התוך עיני האמיתי). אם הרופא שבודק את הלחץ במסגרת המעקב לא יהיה מודע לכך, הוא עלול ללכת שולל לפי הלחץ הנמדד ולא לקחת בחשבון שלמעשה הלחץ האמיתי גבוה יותר.
    אם נשללה אצלך גלאוקומה נראה שאתה יכול לעבור את הניתוח. יחד עם זאת, עקב החשד שהועלה בעבר, תצטרך להיות תמיד במעקב, שבו ייבדקו הלחץ, שדה הראיה ו - OCT.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוסיף

רועי
    21/03/2013

תודה על התשובה המפורטת, אני באמת צריך להשלים רק את בדיקת הoct שנתבקשתי לעשות אחרי השדה ראייה, אבל בכל אופן גם אם הבדיקה תצא תקינה,אני רוצה לדעת אם בגלל שהלחץ שנבדק אצלי היה גבולי,ז"א בגבול העליון של הנורמה,אני רוצה לדעת אם במצב כזה אין חשש לעשות לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוסיף - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/03/2013

1. אבחון גלאוקומה לא מתבסס רק על לחץ, אלא על מגוון נתונים נוספים. יש מקרים של גלאוקומה עם לחץ הנחשב "תקין", ומצד שני יש אנשים עם לחץ גבוה שאין להם גלאוקומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו