מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר בעינייםרועי20/03/2013
שלום רב!
אני רוצה לעשוצ לייזר בעיניים,אני בן 20 , כשהייתי בן 12 באופן אקראי שעשו לי בדיקת לחץ בעיניים היה לי לחץ גבולי, אחרי הרבה מעקבים כנאראה זה היה אצלי מולד..היום אני ללא מעקבים,כל הבדיקות של השדה ראייה יצאו תקינות..הרופא עיניים שבמקרה הוא גם מנתח לייזר,אמר שאחרי שהוא התייעץ עם כמה רופאים ובדק בספרות הרפואית ואחרי הבדיקות שדה ראייה, אני יכול לעשות לייזר,פשוט לפני הבדיקות וההתייעצות הוא אמר לימשהוא חושש שבגלל שפעם היה לי חשד לגלאוקומה קכביכול לא באתי מרקע לבן לחלוטין אז הוא חושש שהלייזר ישנה את השיווי משקל בעין וכביכול זה יוכל ליצור בעיות..
רציתי להתייעץ אתכם,מה אתם חושבים על העניין?
אם אתםנרוצים פרטים יותר ספציפיים אשמח חתת לכם,ואשמח אם תענו בפירוט,תודה רבה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר בעיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט21/03/2013אחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים מדידת הלחץ התוך עיני מוטה כלפי מטה (כלומר, הלחץ הנמצא במדידה נמוך יותר מהלחץ התוך עיני האמיתי). אם הרופא שבודק את הלחץ במסגרת המעקב לא יהיה מודע לכך, הוא עלול ללכת שולל לפי הלחץ הנמדד ולא לקחת בחשבון שלמעשה הלחץ האמיתי גבוה יותר.
אם נשללה אצלך גלאוקומה נראה שאתה יכול לעבור את הניתוח. יחד עם זאת, עקב החשד שהועלה בעבר, תצטרך להיות תמיד במעקב, שבו ייבדקו הלחץ, שדה הראיה ו - OCT.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוסיף
רועי21/03/2013תודה על התשובה המפורטת, אני באמת צריך להשלים רק את בדיקת הoct שנתבקשתי לעשות אחרי השדה ראייה, אבל בכל אופן גם אם הבדיקה תצא תקינה,אני רוצה לדעת אם בגלל שהלחץ שנבדק אצלי היה גבולי,ז"א בגבול העליון של הנורמה,אני רוצה לדעת אם במצב כזה אין חשש לעשות לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוסיף - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/03/20131. אבחון גלאוקומה לא מתבסס רק על לחץ, אלא על מגוון נתונים נוספים. יש מקרים של גלאוקומה עם לחץ הנחשב "תקין", ומצד שני יש אנשים עם לחץ גבוה שאין להם גלאוקומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?