ד"ר יורם בבקשה תעזור לי אני מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יורם בבקשה תעזור לי אני מודאגת
    לינה
    30/03/2013

שלום רב, הייתי בבית חולים הרופא אמר יש דלקת ( מתחת לעפעף יש אודם והייתה לי הרגשת גוף זר בעין ) נתן לי דקסאמיצין לחמשה ימים , אני פוחדת כי יש בזה סטרויאד האם זה מעלה לחץ תוך עיני או גורם לגלאוקומה?
    הבעיה שהיום אני ביום רביעי לטיפול וקמתי שהעין נפוחה ( העפעף ) אין כאב רק נפיחות האם זה אומר שהמצב החמיר והטיפות לא טובות וחלילה יפגעו בעין שלי? אנא עזרתך אני מאוד מפחדת יש לי טראומה גדולה מהעיניים .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר יורם בבקשה תעזור לי אני מודאגת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    01/04/2013

לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בעניים כחודשיים

הילה
    02/04/2013

שלום רב ,
    אני בת 33 עם בריאות תקינה לחלוטין , סובלת מזה חודשיים מכבידות וחוסר נוחות בעניים ,לעתים מרגישה שאני רואה עננות ,צריכה מאוד להתאמץ כדי לראות .
    הסיפור התחיל מזה שהיה לי דלקת עם הזמן הדלקת עברה אבל חוסר הנחות והטישטוש לא השתפר .
    הייתי אצל רופא עניים לאחר בדיקת ראיה ולפי הסיפור שלי קבע שאני ארכיב משקפיים , אבל אני לא שלמה ובטוחה כל כך עם חוות הדעת שלו , משום שאני לא מתקשה לראות פשוט יש לי חוסר נוחות וכבידות שאולי מצריך טיפול מעמיק .
    אודה לך עם תייעצו לי מה לעשות .

בכבוד רב ,
    הילה ג'גנאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו