מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קו צף ונקודה על רקע לבןאילן09/11/2016
שלום
הייתי אצל רופא עניים אחרי בדיקה רחבה ומעמיקה מאוד ..יש לי תופעה מוזרה מי זה זמן רב הייתי שמח לדעת האם תוכל להמליץ על טיפול
אני רואה קו כמו חצי ירח ונקודה שחורה זה כבר תקופה ארוכה מאוד מאז התקף אלרגי שהרופא עניים נתן לי אופטליסט ובדיקה חוזרת לא מזמן כולל הרחבה הכול תקין
אני מרגיש שיש לי יובש פנימי וגם בעור אבל הוא אמר שאין לי בעיה של הדמע בעניים
הקו שאני רואה והנקודה לא רק על רקע לבן זה מאוד מפריע ומתסכל נורא פוגע באיכות החיים שאני מנסה להתמקד בזה זה פשוט בורח כאילו זה צף
מה זה יכול להיות!? האם תוכל להמליץ אולי על טיפול טיפות שכן יעזור אני ישמח
אולי טיפות ליובש או ההפך!?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם שוחט09/11/2016הקו והנקודה מקורם קרוב לודאי בזגוגית העין (הג'ל שבתוך העין). מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.
טיפות עיניים לטיפול ביובש נמכרות ללא מרשם. אם אתה חש ביובש אין מניעה להזליף טיפות. בקש מהרוקח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך09/11/2016בהמשך לתשובתך..עברתי בדיקה מקיפה שנאמר שהכול תקין כולל הרחבה מה זה בדיוק הגיל הזה? האם יש טיפול של גיל כזה שיכול לעזור בנתיים!? האם זה יכול לנבוע מבעיה במערכת העיכול!?
יש תכשיר כזה שדומה לגיל שבעין כי זה ממש מפריע מתסכל ומכניס לחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?