הבזקי זיגזג בשתי העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבזקי זיגזג בשתי העיניים
    נימי
    02/04/2017

יש לי מדי פעם הבזקים (בצורת זיגזג) בשתי העיניים. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר לי לבוא לביקורת בעוד שלושה חודשים. האם במשך שלושת החודשים האלה אין צורך לעשות כלום? האם יש צורך בחוות דעת שנייה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבזקי זיגזג בשתי העיניים

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/04/2017

אין מספיק נתונים לענות על שאלתך. צריך לדעת ממתי הארועים, כמה זמן נמשכים בכל פעם, האם יש תופעות נוספות בזמן הארועים או אחריהם, האם התדירות עולה, האם החומרה עולה, מה נמצא בבדיקת הרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבזקי זיגזג בשתי העיניים

נימי
    06/04/2017

האירועים החלו בשבועיים האחרונים והם נמשכים זמן קצר ביותר (פחות מדקה, להערכתי). אין תופעות נוספות בזמן האירועים או אחריהם, והתדירות לא משתנה. בפעם הראשונה ההבזק היה חלש יותר מאשר בפעם השנייה (בסך הכל היו שני אירועים, למיטב זכרוני). בבדיקת הרופא נמצא : זגוגית PVD, רשתית: Normal disc, Normal Macula, Flat retina. כמו כן נמצא: אין קרעים בהיקף של הרשתיות. תודה על תשומת הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/04/2017

אם היו רק שני ארועים, ואלה ממצאי בדיקת הרופא, נראה שמספיק שתבוא אליו בעוד 3 חודשים כפי שביקש. בכל מקרה של שינוי, של תופעה חדשה, או החמרה של תופעה קיימת, פנה לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו