סובל בעין השמאלית בדלקת בעצבי הראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל בעין השמאלית בדלקת בעצבי הראייה
    דביר זילברמן
    11/12/2017

ערב טוב , בחודש אוגוסט האחרון הובחנתי כסובל בעין השמאלית בדלקת בעצבי הראייה לאחר בדיקות רבות שכללו oct , fa שדה ראייה , ct ניקור מוטני , mri הכול יצא תקין ושלחו אותי ללא הבחנה . בחודשיים האחרונים הייתה רגיעה של הטשטושי ראייה בעין שמאל . ובשבוע שעבר הטשטוש ראייה עבר לעין הימנית גם בעין הימנית קיבלתי את התשובה של דלקת בעצבי הראייה שוב אותם בדיקות והפעם בתוספת חולשה וכאבים קלים בגפיים . עשו לי בדיקת דם לשלילת nmo קיבלתי 80 גרם סטרואידים פרינדזון משהו כזה שיופחתו בהדרגה . וזה לאחר 3 ימים של סטרואידים 1000 מילגרם לוריד . אילו בדיקות אני צריך לעשות עוד ? האם יכול להיות שמדובר במשהו חמור ? ( יש לציין שגם הבדיקות האחרונות כולל ה mri יצאו תקינות ) מחכה עדיין לתשובה של ה nmo

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/12/2017

הבעיה היא בתחום הנוירולוגיה / נוירו-אופטלמולוגיה. אנא העלה השאלה בפורום המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו