אלרגיה בתוך העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בתוך העין
    רותם שמעוני
    02/08/2008

הייתי אצל רופא עיניים הוא בדק ומצא יובש בעיניים עם משהו אלרגי (ראה אדום וטען שזה כנראה עם אלרגיה) אני סובל מעיניים עייפות מאוד ורגישות ממש גדולה לאור קשה לי לחיות ככה אפשר לחיות אבל מבחינה חברתית אני בן 18 עוד מעט מתגייס וזה הפחד הכי גדול שלי , אני מתגייס, יש לי עוד 4 חודש למזלי לנסות לשנות את המצב שמתי טיפות לאלרגיה ממש חזקות עם סטרואידים ותחליפי דמעות ניסיתי הכל והמצב רק מחמיר. הדבר שהכי מעצבן אותי זה הרגישות לאור והעייפות של העיינים מה עליי לעשות? אני כל שבועיים אצל אותו רופא והוא תמיד נותן לי טיפות שלא עוזרות מחר יש לי תור אני יצעק עליו כי די נמאס לי , בא לי להיות בריא כבר. מה עלי לעשות? אני חייב המלצות! קשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בתוך העין

הוספת תגובה

• אגב אם אפשר לדעת

רותם שמעוני
    03/08/2008

אם יש קשר בין האלרגיה לבין בהיית יתר (אני בוהה הרבה) ופיעוק יתר שמביא לדמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון מרופא העיניים

רותם שמעוני
    03/08/2008

אחר הצהריים הייתי אצלו הוא אומר שאין אדום בעין ושהוא גם לא רואה יובש אני מרגיש כאבים באזור העיניים משו מוזר ורגישות לאור הוא אומר שכדאי לחזור לנוירולוג לבדוק אולי זה סוג של מגרנה אני הייתי אצלו והוא אמר שהוא גם לא חושב שזאת מיגרנה קבעתי תור לרופא בשערי צדק רופא עיניים טוב אני מקווה שהוא יעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו