סוגי עדשות להשתלה בקטרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי עדשות להשתלה בקטרקט
    יובל שאול
    08/08/2008

שלום רב אני בן 52 ואמור לעשות ניתוח קטרקט בעיין שמאל אני מרכיב משקפיים עם מספר נמוך ( בסביבות 1 ) הרופא המנתח אמר לי שהוא משתיל שני סוגים של עדשות תוצרת הארץ (חניתה ) ותוצרת ארה"ב (לא זוכר את שם החברה) וששתי העדשות טובות . לפי מה שקראתי באינטרנט את העדשות האלה עושים מהחומרים הבאים :סיליקון ,הידרוגל, חומרים אקרילים. כמו כן אם מופיע קטרקט משני הוא יכול להופיע בכל סוג של עדשה. העדשה תוצרת הארץ מסובסדת על ידי הקופה , על עדשה תוצרת חוץ אני צריך לשלם 50 אחוז שזה1250 ש"ח. ברצוני לדעת מה ההבדל בין העדשות? האם יש הבדל בטיב ? באורך החיים? האם אני יכול לסמוך על העדשות תוצרת הארץ (אני יודע שהטכנולוגיה בארץ מאוד מתקדמת)? אודה לך מאוד על יעוצך בנושא תודה יובל שאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי עדשות להשתלה בקטרקט

הוספת תגובה

• ליובל

ד``ר יורם שוחט
    10/08/2008

העדשות של חניתה מצוינות, ונמכרות גם בעולם.

תסמוך על הרופא שיבחר עבורך (ועבור כל מטופליו) עדשה מאיכות טובה, ותסמוך על העדשה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו