מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס בקרניתניר06/09/2008
אני בן37 ולפני כחודש גילו לי הרפס בעין ונתנו לי רק מישחה זובירקס לעין ואח"כ עברו יומיים ושוב התחילה לי דלקת חריפה ואמרו לי שזה ויראלי ונתנו לי כל מיני סוגי טיפות כמו: סרודקס, אספרין וחשבו שזו דלקת ונתנו לי טרוצידין וואיזולין וכשלא הוטב נתנו לי אספרין שיש בזה אסטרואידים ושום דבר לא עזר ורק המצב התדרדר וככה במשך חודש עד שלא הצלחתי לראות אור בכלל והייתי יושב כל היום בחושך והעיניים נהיו מאד אדומות והתחלתי לראות מטושטש ועכשיו אחרי חודש שוב הייתי בביקורת וגילו שיש לי פצעי הרפס על הקרנית והרופאים לא איבחנו נכון ועכשיו קיבלתי מישחת זובירקס ל-2 העיניים לטיפול של מריחה 5 פעמים ביום וכדורים ACYCLO-V 400 במשך שבועיים כשהייתי בן 18 גילו לי הרפס בעין וזה טופל ועבר ומאז לא היה לי דבר כזה רק היה תופס אותי הרפס בפנים בעיקר ותמיד בצורה קשה. ועכשיו יש לי קצת הטבה בעין שמאל אבל בעין ימין קצת פחות כואב אבל עדיין יש לי טשטוש והבזקים באור. ברצוני לדעת האם לפי דעתך ניפגעה לי הראייה? מה צריך לעשות מעבר לטיפול הזה כי אני יודע שהרפס מאד מסוכן בעין ומה קורה אם ניפגעת הקרנית והאם זה לטווח ארוך? ומתי אני ירגיש הטבה? האם מותר לי לצאת לשמש כי אני נהג אז האם מותר לי לעבוד בשמש בתקופה הזו? ועוד דבר איך אפשר למנוע את זה בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
ד``ר יורם שוחט08/09/2008לאור השתלשלות העניינים שתיארת אי אפשר לענות על שאלותיך ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?