אסטיגמציה+אבק המדבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטיגמציה+אבק המדבר
    חיים
    30/09/2008

לאחרונה שהיתי הרבה במדבר,יש לציין כי יש לי אלרגיה מסוימת לאבק,נוצרה לי א.ירידה בראיה ובבדיקה הוברר כי הופיע לי ב. "צילינדר" אשר לא היה ידוע לפני כן. יש לציין כי עקב האבק ןהרוחות אני משפשף הרבה את העיניים והן אדומות קבוע. האם אכן קיים קשר בין השהות במדבר הפתוח לבין התופעות שציינתי? במידה ואחזור לת"א ובעית האבק תיפתר האם גם תופעת הצילינדר והירידה בראיה תתוקן? שאלה נוספת האם שהיה קרוב לחוף הים (חול) שונה מאשר במדבר מבחינת התופעות שציינתי? אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטיגמציה+אבק המדבר

הוספת תגובה

• לחיים

ד``ר יורם שוחט
    02/10/2008

שפשוף עיניים תכוף ההחלט יכול לגרום להופעת צילינדר.

עליך לפנות לרופא העיניים לבדיקה במטרה לבדוק את הסיבה להופעת הצילינדר וגם להמלצה על טיפול להפחתת הגרד והאודם בעיניים. יש לשלול מצב הנקרא קרטוקונוס, שבו מתפתח אסטיגמטיזם (צילינדר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר למקום לא חולי

חיים
    04/10/2008

האם מעבר למקום ללא סופות חול (עיר גדולה) ישפר את המצב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים

ד``ר יורם שוחט
    05/10/2008

קודם כל עליך לגשת לרופא עיניים כדי לוודא האם יש בעייה בעיניים שגרמה להופעת הצילינדר. הוא גם יוכל להתייחס לגרד ולאודם. שינוי התנאים הסביבתיים לא ישפיע על הצילינדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו