מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטיגמציה+אבק המדברחיים30/09/2008
לאחרונה שהיתי הרבה במדבר,יש לציין כי יש לי אלרגיה מסוימת לאבק,נוצרה לי א.ירידה בראיה ובבדיקה הוברר כי הופיע לי ב. "צילינדר" אשר לא היה ידוע לפני כן. יש לציין כי עקב האבק ןהרוחות אני משפשף הרבה את העיניים והן אדומות קבוע. האם אכן קיים קשר בין השהות במדבר הפתוח לבין התופעות שציינתי? במידה ואחזור לת"א ובעית האבק תיפתר האם גם תופעת הצילינדר והירידה בראיה תתוקן? שאלה נוספת האם שהיה קרוב לחוף הים (חול) שונה מאשר במדבר מבחינת התופעות שציינתי? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ד``ר יורם שוחט02/10/2008שפשוף עיניים תכוף ההחלט יכול לגרום להופעת צילינדר.
עליך לפנות לרופא העיניים לבדיקה במטרה לבדוק את הסיבה להופעת הצילינדר וגם להמלצה על טיפול להפחתת הגרד והאודם בעיניים. יש לשלול מצב הנקרא קרטוקונוס, שבו מתפתח אסטיגמטיזם (צילינדר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר למקום לא חולי
חיים04/10/2008האם מעבר למקום ללא סופות חול (עיר גדולה) ישפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
ד``ר יורם שוחט05/10/2008קודם כל עליך לגשת לרופא עיניים כדי לוודא האם יש בעייה בעיניים שגרמה להופעת הצילינדר. הוא גם יוכל להתייחס לגרד ולאודם. שינוי התנאים הסביבתיים לא ישפיע על הצילינדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?