מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות וצניחה בעפעפיים עליוניםשלי21/02/2009
שלום רב. אני בת 35. כבר שבועיים וחצי, לפחות, העפעפיים העליונים שלי נפוחים, ובימים האחרונים הם גם ממש צונחים. המצב חמור יותר בבוקר. מעבר לזה אין שום תופעה של גירוד, הפרשה או אודם, וגם לא הפרעות ראייה. הייתי אצל רופא עיניים, אמר שסביר להניח שזו דלקת, ורשם לי טיפות מקסידקס. אני מאוד מודאגת. קראתי שיש מחלות נוירולוגיות סביב התופעה. מה אתה חושב? בינתיים, לאחר שלושה ימי שימוש, אין שום שיפור. מה זה יכול להיות? האם צריך גם אולי לפנות לרופא עור? ונוירולוג?מבקשת עזרתך. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ22/02/2009סביר להניח שמדובר בדלקת לחמיות שדורשת טיפול ל14 יום. לא מספיק מקסידקס ואין מה לחשוש מבעיות נוירולוגיות פשוט לפנות לרופא עיניים אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! צריכה עזרתך שוב. בבקשה.
שלי01/03/2009שלום לך ותודה רבה על תשובתך. על סמך המלצתך הלכתי לרופא עיניים אחר. דר' עדיאל ברק. אמר שאכן יש שרידים של דלקת, ורשם לי טיפות אחרות בשם FML ליקויפילם 0,1%. פעמיים ביום. כמו כן הנחה אותי בעשיית קומפרסים 2-3 פעמים ביום. למשך חמישה ימים. עברו חמישה ימים ועדיין העפעפיים באותו מצב. נפוחים ונפולים. במיוחד בבוקר. מה אני עושה? מה לעשות? בבקשה עזור לי. אולי עברה הדלקת אך לוקח זמן לריפוי העפעפיים? .... אלי להמשיך עם הטיפות? תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ02/03/2009לדעתי הטיפול קצר מדי צריך להמשיכו 10 ימים וייתכן שתריך להוסיף עוד טיפול . לא יכול לייעץ בלי לראות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להגיע אליך?
שלי11/03/2009שלום דר' דומניץ ותודה על העזרה. עברו עוד 8 ימים והעפעפיים עדיין נפוחים ונפולים. מתקפלים כלפי פנים. כאילו התבגרתי בבת אחת בעשר שנים. התקשרתי לפני 8 ימים לרופא עיניים האחרון שהייתי אצלו, אמר לי לא לדאוג, שזה יקח עוד כמה ימים. עברו 8 ימים. השינוי היחידי הוא שהיום חזרו להופיע לי בזויות הפנימיות של העין ההפרשות הקטנות הלבנות שתמיד היו לי .... ושלא היו כבר לפחות 3 שבועות. האם זהו איזה סימן טוב? אני ממש מיואשת וחסרת אונים. מה אפשר לעשות? אני מרגישה שהעיניים שלי ישארו כך לנצח ..... איך אפשר לפגוש אותך ואיפה, והאם זה כרוך בתשלום? אני שייכת לקופ"ח כללית. תודה רבה רבהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDr domniz
ד''ר יובל דומניץ12/03/2009phone 0544964170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?