נפיחות וצניחה בעפעפיים עליונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וצניחה בעפעפיים עליונים
    שלי
    21/02/2009

שלום רב. אני בת 35. כבר שבועיים וחצי, לפחות, העפעפיים העליונים שלי נפוחים, ובימים האחרונים הם גם ממש צונחים. המצב חמור יותר בבוקר. מעבר לזה אין שום תופעה של גירוד, הפרשה או אודם, וגם לא הפרעות ראייה. הייתי אצל רופא עיניים, אמר שסביר להניח שזו דלקת, ורשם לי טיפות מקסידקס. אני מאוד מודאגת. קראתי שיש מחלות נוירולוגיות סביב התופעה. מה אתה חושב? בינתיים, לאחר שלושה ימי שימוש, אין שום שיפור. מה זה יכול להיות? האם צריך גם אולי לפנות לרופא עור? ונוירולוג?מבקשת עזרתך. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    22/02/2009

סביר להניח שמדובר בדלקת לחמיות שדורשת טיפול ל14 יום. לא מספיק מקסידקס ואין מה לחשוש מבעיות נוירולוגיות פשוט לפנות לרופא עיניים אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך! צריכה עזרתך שוב. בבקשה.

שלי
    01/03/2009

שלום לך ותודה רבה על תשובתך. על סמך המלצתך הלכתי לרופא עיניים אחר. דר' עדיאל ברק. אמר שאכן יש שרידים של דלקת, ורשם לי טיפות אחרות בשם FML ליקויפילם 0,1%. פעמיים ביום. כמו כן הנחה אותי בעשיית קומפרסים 2-3 פעמים ביום. למשך חמישה ימים. עברו חמישה ימים ועדיין העפעפיים באותו מצב. נפוחים ונפולים. במיוחד בבוקר. מה אני עושה? מה לעשות? בבקשה עזור לי. אולי עברה הדלקת אך לוקח זמן לריפוי העפעפיים? .... אלי להמשיך עם הטיפות? תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    02/03/2009

לדעתי הטיפול קצר מדי צריך להמשיכו 10 ימים וייתכן שתריך להוסיף עוד טיפול . לא יכול לייעץ בלי לראות אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להגיע אליך?

שלי
    11/03/2009

שלום דר' דומניץ ותודה על העזרה. עברו עוד 8 ימים והעפעפיים עדיין נפוחים ונפולים. מתקפלים כלפי פנים. כאילו התבגרתי בבת אחת בעשר שנים. התקשרתי לפני 8 ימים לרופא עיניים האחרון שהייתי אצלו, אמר לי לא לדאוג, שזה יקח עוד כמה ימים. עברו 8 ימים. השינוי היחידי הוא שהיום חזרו להופיע לי בזויות הפנימיות של העין ההפרשות הקטנות הלבנות שתמיד היו לי .... ושלא היו כבר לפחות 3 שבועות. האם זהו איזה סימן טוב? אני ממש מיואשת וחסרת אונים. מה אפשר לעשות? אני מרגישה שהעיניים שלי ישארו כך לנצח ..... איך אפשר לפגוש אותך ואיפה, והאם זה כרוך בתשלום? אני שייכת לקופ"ח כללית. תודה רבה רבהההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Dr domniz

ד''ר יובל דומניץ
    12/03/2009

phone 0544964170

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו