לא רואה טוב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רואה טוב..
    יצחק אפר
    03/03/2009

עד בדיקת הראייה החרונה ראיתי מועלה, כעת כאשר עשיתי בדיקה נתגלתה לי בעיה שאני ממש לא רואה טוב בעין ימין ובעין שמאל רואה מצוין. בחיי היום יום אני כמעט לא מרגיש את זה ומסתדר יפה. אני לא רוצה משקפיים! רציתי לדעת, האם לדעתך יש אפשרות ללא משקפיים להמשיך כך, והאם יש אפשרות אחרת מלבד משקפיים או עשדות ולייזר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רואה טוב..

הוספת תגובה

• ליצחק

ד``ר יורם שוחט
    03/03/2009

אם הסיבה לראייה הלקויה בעין אחת היא רק עניין של מספר משקפיים, ובבדיקה לא נמצא כל ליקוי אחר בעיניים, תוכל להמשיך לתפקד בלי משקפיים. יחד עם זאת עליך להמשיך להיות במעקב של רופא עיניים. במקרים מסוימים הבדל בראייה בין העיניים עלול לגרום עם הזמן לפזילה.

אם טרם נבדקת על ידי רופא עיניים אתה חייב לגשת לבדיקה לברר את הסיבה לראייה הלקויה בעין אחת!

אמנם יש דיווחים על טיפולים אלטרנטיביים לביטול הצורך במשקפיים, אך באופן מעשי אדם שזקוק למשקפיים יוכל לראות טוב אם ירכיב משקפיים או עדשות מגע, או לאחר שיעבור ניתוח לייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו