צבא, בעיית עיניים וסעיפים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבא, בעיית עיניים וסעיפים.
    יהודה
    23/04/2009

שלום,
    באמצע חודש אוקטובר של שנת 2008, עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר מסוג PRK במרפאה כלשהי. (לא יודע אם ניתן לפרסם מרפאות כאן, לכן אני לא כותב את השם)
    בכל אופן, בעקבות הניתוח, גיוסי לצה"ל נדחה (הגיוס המקורי היה ב25.11) למועד לא ידוע, מכיון שהייתה לי תקופת התאוששות.
    בפברואר נקבעה לי וועדה רפואית בנושא העיניים והוחלט שאני לא כשיר לשירות בטחוני למשך חצי שנה.
    השבוע הייתי בוועדה נוספת, בה הורידו לי פרופיל ל82 בלבד, למרות הרגישות שלי לאבק ולאור חזק.
    כמו כן נקבעו לי שלושה סעיפים בקשר לראיה:
    1. ליקוי ראייה קל.
    2.HYPERHYDROSIS בדרגה קלה או לאחר טיפול מוצלח וללא הפרעות תפקודיות
    3. RECURRENT CORNEAL EROSIONS
    רציתי לשאול אתכם, הרופאים- מה סעיפים 2 ו-3 אומרים? וכיצד זה יכול להשפיע עליי בשירות הצבאי?
    תודה רבה לכם, סוף שבוע נעים והמשך יום נעים גם-כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליהודה

ד``ר יורם שוחט
    24/04/2009

2. הזעת יתר.
    3. שפשופים חוזרים בקרנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

יהודה
    24/04/2009

אז הבנתי שסעיף 2 לא רלוונטי לגבי הראייה, אבל לגבי הסעיף השלישי, כיצד הוא יכול להשפיע עליי בתפקיד?
    חשוב לציין שיש לי רגישות לאבק, משהו שהוא לא ציין למרות שרופא העיניים שלי כתב שאין לי אפשרות להתקרב לאבק.
    בימי אובך אני פשוט לא מסוגל לפתוח את העיניים, דבר שקרה לי גם לפני הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודה

ד``ר יורם שוחט
    24/04/2009

שפשופים חוזרים בקרנית פרושם בין השאר שהעיניים רגישות לחול, אבק, רוח וכו'. הצבא אמור להתחשב בכך בקביעת אופי השרות. בכל מקרה תוכל לגשת לרופא עיניים בזמן השרות אם יהיה צורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

יהודה
    24/04/2009

ושוב תודה. מקווה שבאמת ייתחשבו בנ"ל, כי מאוד קשה לי עם אבק.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו