מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבא, בעיית עיניים וסעיפים.יהודה23/04/2009
שלום,
באמצע חודש אוקטובר של שנת 2008, עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר מסוג PRK במרפאה כלשהי. (לא יודע אם ניתן לפרסם מרפאות כאן, לכן אני לא כותב את השם)
בכל אופן, בעקבות הניתוח, גיוסי לצה"ל נדחה (הגיוס המקורי היה ב25.11) למועד לא ידוע, מכיון שהייתה לי תקופת התאוששות.
בפברואר נקבעה לי וועדה רפואית בנושא העיניים והוחלט שאני לא כשיר לשירות בטחוני למשך חצי שנה.
השבוע הייתי בוועדה נוספת, בה הורידו לי פרופיל ל82 בלבד, למרות הרגישות שלי לאבק ולאור חזק.
כמו כן נקבעו לי שלושה סעיפים בקשר לראיה:
1. ליקוי ראייה קל.
2.HYPERHYDROSIS בדרגה קלה או לאחר טיפול מוצלח וללא הפרעות תפקודיות
3. RECURRENT CORNEAL EROSIONS
רציתי לשאול אתכם, הרופאים- מה סעיפים 2 ו-3 אומרים? וכיצד זה יכול להשפיע עליי בשירות הצבאי?
תודה רבה לכם, סוף שבוע נעים והמשך יום נעים גם-כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה
ד``ר יורם שוחט24/04/20092. הזעת יתר.
3. שפשופים חוזרים בקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
יהודה24/04/2009אז הבנתי שסעיף 2 לא רלוונטי לגבי הראייה, אבל לגבי הסעיף השלישי, כיצד הוא יכול להשפיע עליי בתפקיד?
חשוב לציין שיש לי רגישות לאבק, משהו שהוא לא ציין למרות שרופא העיניים שלי כתב שאין לי אפשרות להתקרב לאבק.
בימי אובך אני פשוט לא מסוגל לפתוח את העיניים, דבר שקרה לי גם לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהודה
ד``ר יורם שוחט24/04/2009שפשופים חוזרים בקרנית פרושם בין השאר שהעיניים רגישות לחול, אבק, רוח וכו'. הצבא אמור להתחשב בכך בקביעת אופי השרות. בכל מקרה תוכל לגשת לרופא עיניים בזמן השרות אם יהיה צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.
יהודה24/04/2009ושוב תודה. מקווה שבאמת ייתחשבו בנ"ל, כי מאוד קשה לי עם אבק.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?