בעיה במשקפיים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במשקפיים..
    עמרי
    12/11/2009

לפני בחודש בערך עשיתי משקפיים עקב קוצר ראייה קל מאוד.. עם צילינדר נמוך.
    עם המשקפיים ראיתי מעולה הכל חד, רק בעיה אחת - הכתב עדיין נמתח לצדדים (צילינדר).
    הלכתי לרופא והוא אמר לי שאני צריך להתרגל.. ניסיתי שבועיים ולא עבר זה עדיין ככה, מציק לי בעין.
    הלכתי לרופא והוא אמר בגלל שיש לי צילינדר קטן, צריך להוריד את הצלינדר מהמשקפיים.. הורידו לי את הצלינדר מהמשקפיים ועדיין אני רואה את הכתב יפה מאוד, אבל מתוח לצדדים.
    אני לא מבין, מה הבעיה פה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במשקפיים..

הוספת תגובה

• לעמרי

ד``ר יורם שוחט
    13/11/2009

אם יש לך קוצר ראיה קל מאד, כדבריך, קרוב לוודאי שאינך זקוק למשקפיים לקריאה.

משקפיים ללא צילינדר לא אמורים לגרום לכתוב להראות מתוח לצדדים.
    (אם כוונתך לכתוביות הטלביזיה, צריך לזכור שבמסכים הרחבים תתכן מתיחה של התמונה והכתוביות לצדדים.....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת

עמרי
    13/11/2009

יש לי בעיה של רוחק ראייה.. אני מדבר על טלוויזיה.
    הטלוויזיה שלי לא גדולה במיוחד, 37 אינץ.
    חוץ מזה שזה לא רק בטלויזיה, אם אני מסתכל על פנס ברחוב יש האור שלו נמתח לצדדים כאילו המשקפיים לא מבטלות את הצילינדר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    15/11/2009

סימן שהמשקפיים לא תקינות ולא בוטל הצילינדר. משמע או גודל תיקון צילינדר או ציר צילינדר או שניהם לא נכונים. החלף אופטמטריסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה לא מגיב?

עמרי
    14/11/2009

הגבת לאנשים אחרים ולא הגבת לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו