מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית ראיהאריה כץ07/03/2010
שלום רב
לפני כשנה עברתי ניתוח קטרת שעבר בהצלחה אחרי 4 חושדים כבר הרכבתי משקפיים מולטיפוקלים
חדשים. לא עבר כמה ימים שקיבלתי את המשקפיים התחלתי ליראות נקודות שחורות מטיילות בתוך העין (ימין) פניתי לרופא שלי והיא אמרה שיעבור תוך כמה ימים, הבעיה הייתה יותר גרועה אחרי כמה
ימים כבר לא ראיתי כלום (כמעת)
דחוף זה היה ביום חמישי בשעה 16.00 שלחה אותי לבית חולים לאשפוז וניתוח קרע ברשתית
הרופא המטפל ניתח אותי ביום שבת בשעה 08.00 והכל עבר בהצלחה ומכאן מתחילות הבעיות.
לקח לי כמעת 6 חודשים לירידת הבצקת (כנראה אתה ד"ר יודע מה זה בצקת כי אני לא)ובסופו של עניין הסתדר. פניתי לאחר אישור מהרופא לאופטומטריסט להתאים לי משקפיים ולצערי הוא לא הצליח
הוא אמר שיש לי בעיה בעיניים שלי (יש לי + בעין שמאלית מינוס בימנית)כאשר התאימה לי משקפיים התחלתי ליראות וגם לפני הם כפול (2 דמויות) נישא לסדר כמה פעמים עדשות להוסיף לי עדשה רכה
ומשקפיים ושום דבר עוזר אני רואה כפול כאשר מרכיב המשקפיים.
כרגע אני מסתדר אם מולטי פוקל אבל לפי דעתי המאמץ היא בעין אחד השנייה לא רואה נקי כאילו יש
לי מסך ערפל לפני העין
אתה חושב שיש אפשרות לסדר לי משקפיים מתאימות ולא לראות כפול
או אפשרות של ניתוח נוסף כדי להתאים את העניים לפלוס שנייהם?
ממתין לתשובה
א.כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/03/2010צריך סבלנות . לתת לעין להחלים ואז להתאים משקפיים. כל זאת בתנאי שאין נזק בלתי הפיך בעיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית ראיה
אריה כץ08/03/2010תודה עבור התשובה
הבעיה איתי היא שהזמן עשה את שלו. והתחלתי בבדיקה להתאים לי משקפיים
וניסו לי 2 סוגי משקפיים ולא הצלחתי ליראות נקי אפילו 15%
איך שמרכיבים לי את המשקפיים אני מתחיל ליראות כפול וכל תזוזה אם הראש
הכפילות חוזרת ואי אפשר להתרגל למצב כזה.
שאלתי היא האם יש תקווה שאפשר לתקן הנזק או להשלים אם המצב?
וחוזר על השאלה האם אפשר בניתוח לתקן הבעיה?
מצב העיניים שלי כרגע אחד + והשני -
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?