מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל, ואין לאן ללכת. אין רופאים פה!דוד03/08/2010
פשוט בושה.
אני יודע שאתם לא אשמים, אני רק מספר.
אני גר בקרית גת, בחור בן 21. כבור שבועים-שבועים וחצי אני מרגיש בעין ימין בצד שמאל בפנים העין מין גוף זר.
ניסיתי לעמוד מול המראה שעות פתחתי את העין, משכתי חזק, כיוונתי פנס לבן לעין, מה לא עשיתי? אין כלום!
כל יום אני בודק - אין. אבל אני רק עוצם את העיניים - מזיז את אישון ימין טיפה ימינה ומרגיש כאבים כאילו אני נוגע במשהו ששורד לי שם משהו.
אפשר לשרוד אם זה, פשוט לא לסובב את האישון ימינה.
אבל במקרה כזה הולכים לרופא, נכון? זהו שבקרית גת אין רופא עיניים!
יש את דוקטור שמואל כהן - שבועים אני מנסה לתפוס תור, כל יום אני מתקשר, כל יום!!
תא קולי. קבוע תא קולי. אני מתקשר בשעות שונות כמעט כל היום, אני לא עובד - אין, תא קולי.
דוקטור שני - בוריס פלוטקין - אותו בכלל אי אפשר לתפוס. תמיד מזכירה אומרת להשאיר הודעה יחזרו אלי, כמה הודעות השארתי? מעל 20!
אין, פשוט למות פה בקרית גת.
אני חייב לדעת אנשים יקרים: אם שבוע הבא אני אהיה באשדוד, אפשרי יהיה לי להיכנס למכבי [שם אני מבוטח] ולבקש לראות רופא עיניים?
לא אכפת לי לשלם! העיקר לטפל כבר בעיניים. אם היה בקרית גת רופא עיניים שלוקח 300 אפילו ההית משלם, אבל אין חוץ מהרופאים שהזכרתי שאי אפשר לתפוס אותם!!
האם אפשרי לי לקבל בדיקה בסה"כ בדיקה אצל רופא עיניים באשדוד לדעת מה יש לי בעין? ואם לא, אז מישהו יכול לתת לי מספר טלפון
של רופא עיניים פרטי באשדוד/אשקלון/תל אביב/באר שבע אני אתקשר ואבוא לבדיקה? אין לי בעיה לשלם!! העיקר שיעלם כבר הדבר הזה מהעין.
תודה לכם!
לא ממליץ לאף אחד לגור בקרית גת, פשוט אין פה כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד
ד``ר יורם שוחט03/08/2010נסה לפנות למוקד. שם יפנו אותך לבדיקת עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?