עדשות מגע ולכלוך בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע ולכלוך בעין
    רונן
    05/01/2011

אני בן 16 ואני מרכיב עדשות מגע שנתיות רכות.

לפני יומיים אני הרגשתי שנכנס לי משהו לעין במהלך הבית ספר בזמן שהייתי עם עדשות מגע, תוך 5 דקות כל העין שלי הייתה אדומה מבפנים מגרדת ושורפת, לא רציתי להוריד את העדשה במקום כי חבל לי עליה הם שנתיות והם יהרסו (לא היה לי את החומר איתי).

שטפתי את העין ואני חושב שהגוף הזר יצא לי מהעין, ואחרי 20 דקות בערך האדימות והגירוד בעין שלי נעלמו. בכל מקרה איך שהגעתי הבייתה הורדתי את העדשות וחזרתי למשקפיים, העין כבר לא מגורה או אדומה אבל בעין שקרה לי את המקרה ואז ראיתי ממש מטושטש ולא טוב (למרות שהייתי עם משקפי ראייה.)

בכל מקרה עכשיו, יומיים אחרי - העין מרגישה הרבה יותר טוב לא מגורת וגם אני חזרתי לראות בה כרגיל - האם אני יכול להמשיך רגיל או חובה ללכת להבדק אצל רופא עיניים\אופטימטריסט? האם מה שתיארתי זה נורמלי כאשר נכנס עצם זר לעין עם עדשות מגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע ולכלוך בעין

הוספת תגובה

• עדשות מגע ולכלוך בעין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    08/01/2011

ברגע שנוצר גרוי בעין בזמן שיש בה עדשת מגע חובה להסיר את העדשה מיד ולפנות בדחיפות לרופא עיניים לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו