מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים אדומות ודלקות חוזרותאורן12/05/2009
יש לי עיניים אדומות כולם שואלים אותי באים אני עייף או לוקח סמים.אני בן 28 ואני לא עייף לא לוקח סמים וגם לא מעשן בכלל. אני כמעט כל חודש מקבל תרופות סטרואידיות בגלל דלקות חוזרות .אני די מיואש. יש לי עיניים יפות ובהירות.-אבל אדומות וכואבות.
רופאת עיניים אחת הציעה לעשות דופלר עיניים-קופת חולים מכבי לא אישר
רופאה אחרת הציעה לקחת eye drops ciclosporin אבל גם תרופה זאת מכבי לא אישרה
שירמר 9 שמואל 11 מבקש לדעת מה לעשות? והמלצתכם לטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
ד``ר יורם שוחט12/05/2009אי אפשר לענות על שאלותיך ללא בדיקה יסודית.
מנסיוני במקרים דומים, ברובם אין צורך לטפל בסטרואידים, ואפשר למצוא פתרונות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שוחט
אורן13/05/2009איך ניתן להגיע אליכם לתל השומר לבדיקה יסודית כמו שאמרת בלי שמכבי יתנו טופס 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות אחורית של הזגוגיתיורם12/05/2009
שלום לך ד"ר,
הנני סובל מתופעת היפרדות הזגוגית אשר מקשה עליי מאוד.התופעה פוגעת באיכות חיי באופן משמעותי.הייתי בקשר עם לא מעט רופאים וכבר הבנתי שאין לתופעה טיפול פרט לניתוח החלפת הזגוגית,ניתוח לא פשוט.למעט המנטרה שחזרה על עצמה כמו למד לחיות עם זה או המוח לומד להתעלם לא קיבלתי כל עזרה.אגב המוח שלי כנראה מסרב ללמוד לא לראות את מה שהעין שלי רואה.קורה.עד כאן הקדמה.הייתי מאוד מעוניין לדעת מדוע ההתנגדות הגורפת של כל רופאי העיניים לטיפול בעיכרויות הזגוגית באמצעות יאג לייזר כפי שהדבר מבוצע בארהב ע"י ד"ר גלר כבר למעלה מ-20 שנה,ובהצלחה רבה.מדוע קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים אשר סובלים סבל רב.איני מצליח להבין את העניין.הבנתי כבר שרופאי העיניים חוששים מפגיעה ברשתית כתוצאה מטיפול לייזר.האם ד"ר גלר לא הצליח לשכנע אתכם?ארהב אינה מדינת עולם שלישי ויודעת משהו ברפואה.לא ברור.בשם כל הסובלים מתופעת היפרדות הזגוגית אני אשמח אם יעשה משהו בעניין.
בכבוד רב
ובתודה
יורם קובלסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליורם
ד``ר יורם שוחט12/05/2009הטיפול בלייזר בעכירויות בזגוגית פרושו לפצל עכירות בגודל מסוים למספר עכירויות קטנות יותר.
ד"ר גלר לא הצליח לשכנע גם את חבריו האמריקאים. למה מוזכר רק השם שלו, ואחרים לא מבצעים את זה?
ההצהרה שלך ש"קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים" היא חסרת כל ביסוס ומקוממת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לפלוטרס
יורם13/05/2009אני מודה לך ומתנצל על הערתי זו.דבריי נאמרו מתוך מצוקה אמיתית.ובכל זאת האם לד"ר גלר יש הצלחה?האם ידועים לכם הנתונים הסטטיסטיים ?
תודה ושוב סליחה
יורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליורם
ד``ר יורם שוחט13/05/2009ההתנצלות מתקבלת (-:
אני לא מכיר את הסטטיסטיקה. שיטוט בגוגל תחת vitreous floaters או laser for vitreous floaters מניב הרבה חומר. חלק מהחומרים פרסומי, אך אפשר למצוא גם חומרים יותר רציניים (צריך לדעת לסנן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ראיה בעיןאמה12/05/2009
שלום רב,
אמי לא רואה כמעט לחלוטין בעין אחת. הדרדרות מהירה חלה בשנה אחרונה. רופאת עיניים לא מצליחה להבין מה הבעייה. האם ייתכן קשר בין בעיית ראיה ובעיות בראש? איך ניתן להבחן זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמה
ד``ר יורם שוחט12/05/2009אם הרופאה לא מצליחה להבין מה הבעיה פני לרופא אחר. לא ייתכן מצב של הדרדרות מהירה בראייה מבלי שמוצאים את הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעף קופץדינה12/05/2009
דוקטור שלום
אני בת 30 בריאה.מטופלת באופן קבוע ברסיטל 20 פעם ביום.
לאחרונה העפעף של עין ימין כל הזמן קופץ כמעט ללא הפסקה.זה מפריע לי ומטריד אותי.
מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה הטיפול.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
ד``ר יורם שוחט12/05/2009מדובר בתופעה נפוצה, הנגרמת על ידי התכווצויות עדינות של שריר העפעף. בד"כ זה חולף מעצמו. אם זה מטריד מאד פני לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות חמורה מתחת לעיןאסתר12/05/2009
בעקבות מכה חזקה שקיבלתי בצד שמאל של הפנים חשתי בתסיסות באף וכשקינחתי את האף יצאה נפחיות גדולה ממש מתחת לעין אשר גרמה לעין להתקטן וכמעט להסגר. ישר שמתי קרח וטיפלתי בנפיחות בקומפרסים קרים. אבל הפחיות עדיין לא ירדה כבר 13 שעות.
מה זה יכול להיות?האם יש עוד דרך לטפל בנפיחות זו? וכמה זמן תהליך ההחלמה נמשך?
תודה מראש, אסתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאםתר
ד``ר יורם שוחט12/05/2009עלייך לפנות לרופא בדחיפות!!!
ייתכן מאד שיש שבר בעצם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות בעין
אסתר12/05/2009תודה רבה, הכן צדקת!
הלכתי למיון עיניים מיד כשראיתי את ההודעה שלך ומסתבר שיש לי שבר בארובת העין.
קיבלתי אנטיביוטיקה למניעת זיהום והוראה מפורשת לא לקנח את האף!!
אני מודה לך מאד על ההבחנה ועל הרצינות. כל הכבוד!
אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עיניים דחוף.אביה11/05/2009
אני לובשת עדשות מגע כל יום. משתדלת על חיטוי כמו שצריך..שוטפת ידיים כל הזמן במים לפני . ומשתדלת לתת כמה זמן לעיניים לפני השינה.
השאלה שלי היא..למה העיניים שלי מרגישות אחרי שאני מורידה את העדשות ולפעמים עם העדשות. ממש יבשות?. הם לפעמים ממש יבשות לי וכשאני מזיז עם האצבע את העדשה אני ממש מרגישה צריבה קלה. בנוסף..אני שמה לה שיש לי המון ורידים בעיניים...וכשמרימים את העפעף אני רואה 2 נקודות כחולות. אני לא יודעת אם זה צריך להיות ככה ואם כן. אבל זה מדאיג. והשאלה שלי האם לפנות לרופא עיניים? או שזה לא בעייה שאפשר לפתור על ידי סטילה או טיפות סטריליות לעיניים? כי אני עושה את זה וזה גם לא הכי עוזר. כל בוקר אני שמה טיפות..אבל זה לא עוזר.
אולי מדובר בעדשות?..
אולי אני לא משאירה לעיניים זמן אחרי שאני מורידה? בדר"כ אני נותנת גג שעה לעיניים בלי העדשות בדר"כ..
תודה מראש. מודאגת! אם אפשר לענות בהקדם האפשרי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קל
אביה11/05/2009אה אני משתמשת במים וסבון. שכחתי לציין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביה
ד``ר יורם שוחט11/05/2009קרוב לוודאי שאת סובלת מיובש בעיניים, אך ייתכנו גם סיבות נוספות, כגון משקעים על עדשות המגע . עלייך לפנות לרופא העיניים לבדיקה. הוא יאבחן את הבעייה ועל פי האבחנה ימליץ לך על הטיפול.
אל תקחי כל טיפול על דעת עצמך. את עלולה לגרום נזק לעיניים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה ראיהמעין11/05/2009
שלום רב,
לאמא שלי, בת 55, החלה היום בבוקר הפרעה בראיה בעין ימין, רואה חוט "שט" כהגדרה שמיקומו משתנה עם תזוזת העיניים. החוט מלווה את כל מה שרואה
האם יש צורך להבדק?מה האפשרויות לסיבות להפרעה זו?
בתודה מראש,
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעין
ד``ר יורם שוחט11/05/2009התופעה שאת מתארת נפוצה מאד, ונובעת משינויים בג'ל שבתוך גלגל העין. ברוב המכריע של המקרים אין לכך כל משמעות מעבר לעצם המטרד הנובע מראיית ה"חוט". יחד עם זאת, לעתים התופעה נובעת משינוי ברשתית. לכן על אמך לפנות לרופא עיניים לבדיקה יסודית (כולל הרחבת אישונים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובחנה הפרדות הזגוגית
מעין12/05/2009בבדיקה עם אישונים מורחבים אובחנה הפרדות הזגוגית ללא קרע ברישתית
האם יש מניעה משימוש בעדשות מגע והאם רצוי להמנע מטיסות ולכמה זמן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעין
ד``ר יורם שוחט12/05/2009אין מניעה להרכיב עדשות מגע ואין מניעה לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראיה בסכרתהילה08/05/2009
שלום.
1.ברצוני לשאול, כיצד להימנע מהדרדרות הראיה במחלת סכרת, כאשר החולה אינו מטופל בתרופות.
2. האם הדרדרות מהירה של הראיה בגיל ההתבגרות מעידה על משהו חמור? מרגע שקנינו לבתנו את המשקפים הראשונים (לפני שנה, בערך), כבר פעמים גדל לה המספר. מה עושים?
בברכה, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד``ר יורם שוחט10/05/20091. חשוב לשמור על ערכי גלוקוז מאוזנים ולהיות במעקב צמוד של רופא עיניים (לפחות פעמיים בשנה, או לפי הוראות הרופא).
2. גיל ההתבגרות הוא גיל שבו משתנים המספרים במשקפיים. ההתקדמות לא ניתנת למניעה, אך במקרים רבים אפשר להאיט אותה ולהגיע למספר סופי קטן יותר בשלב שבו תתיצב הראייה.. אם מדובר בקוצר ראייה קל, רצוי להרכיב המשקפיים רק לראייה למרחק (הלוח בכיתה, טלביזיה, קולנוע וכו') ולהמנע מהרכבתם בזמן קריאה, כתיבה, מחשב וכד'. יש גם להקפיד לא לקרוא ממרחק קצר מדי. בקביעת מספר המשקפיים יש לבצע את הבדיקה בשיטת ציקלופלגיה (הרחבת אישונים), כי ללא בדיקה כזאת יש סיכוי משמעותי שהמרשם למשקפיים יהיה גדול יותר מהדרוש בפועל. קיימת גם אפשרות לא לתת את המספר המלא שנמצא בבדיקה אלא מספר מעט נמוך יותר, שעדיין מאפשר ראייה טובה אך מפחית את המאמץ הנדרש מהעיניים. בנוסף, יש לנקוט בהרגלים קריאה נכונים , שפרושם תרגילי הרפייה לעתים קרובות בזמן קריאה או מחשב. רופא העיניים או האופטומטריסט יוכלו להדריך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתיל עין שלמה ?ליאור08/05/2009
בס"ד
שלום רב,
עקב פגיעה אבדתי עין ,האם ניתן להשתיל עין שלמה ?
בתודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
ד``ר יורם שוחט10/05/2009למרבית הצער אין כיום אפשרות להשתיל עין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש רצוף של שנתיים במשחה סטרואידידנה ש.08/05/2009
שלום
אני משתמשת כשנתיים ברציפות במשחה סטרואידית נגד פטרת בעור.
לאחרונה אובחן אצלי לחץ תוך עיני ובצקת. האם יתכן שזה מהשימוש הממושך במשחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד``ר יורם שוחט08/05/2009אם השמוש במשחה הוא באזור העיניים, דהיינו יש אפשרות שמעט חומר חדר לעיניים, עלול להיות קשר.
אם השמוש במשחה הוא באזור אחר בגוף נראה שאין קשר לתופעות בעיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב מתחת לעין - שאלה חשובהאלעד07/05/2009
שלום לרופא
אני סובל מתיקתוקים קטנטנים מתחת לעין שמאל מזה כ3 ימים... כמו פעימות דופק קטנות.....
חוץ מזה אני רואה בסדר ומרגיש טוב
האם יתכן שאני סובל מדימום פנימי ? זה דחוף?
כדאי ללכת לרופא משפחה עם זה או לרופא עיניים (בהנחה שרופא המשפחה זמין מהיום למחר ורופא העיניים כרוך בלחכות בתור שבוע שבועיים בקופת חולים) ?
מה זה יכול להיות??
אני דואג...
תודה !
אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלעד
ד``ר יורם שוחט08/05/2009מדובר בהתכווצויות עדינות לא רצוניות של שריר העפעף. זו תופעה שכיחה למדי ואין כל קשר לדימום. התופעה אמורה לחלוף מעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמתי בבוקר ושמתי לב שעין שמאל שלי קתום07/05/2009
קמתי בבוקר ושמתי לב שעין שמאל שלי קצת נפוחה מזה יכול להיות יכול להיות שזה שעורה שעכשיו זה לאט לאט מתחיל או שסתם ככה מה עלי לעשות.??
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/05/2009לפנות לרופא עיניים מיידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה+עידכון
תום07/05/2009תודה לך על התשובה אבל עכשיו אחרי שחזרתי מהצבא שמתי בבוקר מישחת עיניים ועכשיו ברוך ה' ירדה הנפיחות וזה יותר טוב אפשר לוותר על הרופא..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי מולטיפוקל - עוותיםזאב06/05/2009
שלום, לאחרונה רכשתי משקפי מולטיפוקל. בעוד שמהשקפים מאפשרות לי ראויה לרחוק וקרוב, הרי אינן מאפשרות קריאה בנוחות אליה אני רגיל. טווח הראיה הוא מצומצם ביותר - כטור בודד בעיתון - ומצדיו עיוות. תופעה זו מצריכה תנועה מתמדת של הראש עם כוון הקריאה.
כתוצאה, איני משתמש במשקפים אלו לקריאה, ואני נזקק למשקפי קריאה אחרים.
האם זו תופעה נורמלית, או שהעדשות אינן מותאמות לראייתי כראוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ07/05/2009זו תופעה ידועה. האפשרות להחליף לסוג עדשות מולטיפוקל אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוכלה בעפעפייםיוסי05/05/2009
שלום , יש לי בעיה שאני סובל ממנה לאחרונה נהיה לי כמו מוגלה כזה בעיניים יש לציין שיש לי עדשות מגע כשנה הדבר הזה התחיל לי לפני כמה חודשים זה מגיע ונעלם וככה כל הזמן זה ממש מציק לי ונותן הרגשה של חול בעיניים אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור ולייעץ לי מה אפשר לעשות
בתודה מראש
{העלתי תמונה שצלמתי שתבינו במה מדובר}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ06/05/2009צריך לפנות לרופא עיניים לקבלת טיפול בטיפות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עפעפייםרועי05/05/2009
שלום דוקטור,
לפני מספר חודשים החלו לי תופעות של יובד ומעט כאבים באין.
בבדיקה אצל רופא נאמר לי כי מדובר רק בדלקת עפעפיים והתחלתי לטפל בLID CARE.
מאז יש יובש וכאבים אחת ל.
לפעמים{ השבוע} הזה מלווה בשעות אחה"צ והערב במעין טשטוש ראייה שמגיע כמה פעמים בערב לרגע קצר מאוד ומשאיר אותי גם עם קצת בחילה.
1. האם כאב מאחרוי העין הוא באמת סימפטום של דלקת עפעפיים.
2. האם הטשטוש הזה הגיוני
3. האם יק קשר בין תקופות לחוצות לבין דלקת עפעפיים?
תודה מראש
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ06/05/2009יובש יכול להתלוות לדלקת עפעפיים לכן כדאי דמעות מלאכותיות. מעבר לכך כדאי חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)