מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה- שפה שהתנפחהאמה16/11/2014
אמי היתה אצל קוסמטיקאית שהוציאה לה קומודון מאוד גדול בקצה השפה התחתונה,
לאחר יום יומיים השפה התנפחה וכואבת.
איך לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה- שפה שהתנפחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2014להמתין 3-4 ימים בדרך כלל נגמר לבד ללא עזרה . אם לא משחה אנטיביוטית ל3 ימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות-מאכלים1234513/11/2014
שלום אשמח לדעת איזה מאכלים גורמים לפצעי בגרות
בנוסף אצרף פה רשימת מאכלים אשמח אם תגידו לי אם יש משהו מהם אשר גורם לפצעי בגרות
קורנפלקס, חלב, בננה, סילאן , תפוח, לחמנייה מלאה, כוסמת, חזה עוף, יוגורט, טחינה ,לחם מלא, ירקות, פירות, ביצים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות-מאכלים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2014אוכל לא גורם לפצעי בגרות
פצעי בגרות הם חלק מתהליך דלקתי , יש מזונות מסוימים שאצל אנשים מסוימים יכולים לגרום להופעה של פצעים כמו שוקולד, אוכל עתיר שומן ,פיצוחים ושתייה מוגזת ומתוקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםראובן10/11/2014
היום עשיתי בדיקות דם
בן 38
Got(ast) 42
gpt( alt) 52
נוטל בדיוק חודש כדור טרבינאפין 250 מג כל יום לפטרת הציפורניים
לפני חודש שהתחלתי את הטיפול הבדיקות דם היו ירוקות ובנורמה
עכשיו חודש לאחר הטיפול המדדים קצת אדומים
האם זה תקין?
מה מייעץ? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/11/2014יש מעט עליה בתפקודי כבד , כדאי לבדוק בדיקות קודמות . טיפול בפטרת עי כדורים היא 5-6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא נקודות חומותזהורית08/11/2014
שלום, תמיד היו לי נקודות חומות בולטות כאלה באזור בית השחי ובשנה וחצי - שנה אחרונה הם התרבו, הרבה בצד מתחת לחזיה, בחזה ומתחת לחזה, באזור הבטן והגב. רציתי לשאול מה הם אותם נקודות. נאמר לי שיש קשר בין נקודות ועצם העובדה שהתרבו באזור הבטן לסרטן עתידי בקיבה או במעי הגס. אשמח לדעתך בברכה זיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא נקודות חומות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/11/2014אין כל קשר לסרטן נטייה גנטית מתגברת עם שינויים הורמונליים . ניתן להסיר באמצעות צריבה. , אחת 2-4 שנים יהיו אחרים וחוזרים על התהליך ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
זהורית08/11/2014אני במכבי שירותי בריאות
האם ניתן להגיע אליך דרך מכבי לצורך הטיפול?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנתי מתיחה1234507/11/2014
שלום יש לי סימני מתיחה מעל התחת אמצע הגב למטה שהם לא אדומים והם לא לבנים זה כמו צלקת
הם בצבע חום כהה גזה גם בהם רט אויט מטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנתי מתיחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/11/2014כדאי להיבדק ע״י רופא עור לפני התחלת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית בהיריון?
ציונה10/11/2014אני יודעת שסימני מתיחה יכולים לנבוע מזה וזה טבעי כמובן... כשלי היו סימנים כאלה התייעצתי עם הרופא, התחלתי ליטול ויטמין E נוזלי של סולגאר וזה עזר למנוע... כדאי לבדוק עם רופא עור אם זה זה יכול לעזור גם בלי קשר.. אם תרצי אני אברר לך אראה מה כתוב על הבקבוקון כי עוד נשאר לי קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
1234512/11/2014לא הייתי בהריון אני גבר ... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין כתרופה קבועה?צחי07/11/2014
שלום,
אני בן 29, וסובל עד היום מפצעי בגרות. בשנה האחרונה, המצב החמיר ובאופן קבוע יוצא לי פצע אחד מוגלתי ולא נעים במקום אקראי על הפנים. לקחתי דוקסילין וזה פתר לגמרי את הבעיה והתרופה עוזרת מאוד לעור הפנים שלי. אך כל פעם שאני מסיים טיפול בה של חודש-חודשיים, הפצעים הלא נעימים חוזרים, ונעלמים שוב כשאני חוזר לתרופה.
שאלתי היא האם זהו פיתרון סביר להשתמש בתרופה זו כל החיים, על אף שהיא אנטיביוטיקה? האם עלול להיגרם נזק גדול לכבד, או נזק אחר כלשהו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין כתרופה קבועה? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/11/2014זה לא טיפול לכל החיים אך לעתים כדאי לקחת 5 חודשים רציפים ולבצע בדיקות דם אחת לחודשיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל עור לאחר ניתוח מוזשרונה07/11/2014
שלום, לפני כ 5 שבועות עברתי ניתוח מוז להסרת bcc על האף בגודל ל 1.5 סמ' * 1.8 סמ'. הושתל לי שתל שנלקח מהלחי, צמוד לאפרכסת האוזן. כרגע השתל נראה כמו טלאי עגול על האף, ומסביבו גבול דק. העור שמסביב לשתל קצת אדמומי. אני מעסה את המקום מס' פעמים ביום עם קרם ניוואה. מה הם שלבי החלמת השתל? מה אפשר לעשות כדי שהוא יתמזג היטב עם שאר עור האף? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל עור לאחר ניתוח מוז - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/11/2014יש להיות סבלנים לתהליך הריפוי זה יקח מספר חודשים , לשאול את המנתח על משחת קלוקוט, או משחה של אבן ציקאפלסט המשפרת ריפוי ממליצה מאד משך המריחה 6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נקודות בגוףזהורית02/11/2014
שלום רב
ברצוני לברר מה הן אותן נקודות חומות שיש לי בגוף
הן בולטות מעט ואני שמה לב שהן במגמת התרחבות
והתפשטות.
הן נמצאות באזור הצדדים מתחת לחזיה, מתחת לחזה
, בגב ומתפשטות לכיוון אזור הבטן.
רופא עור שראה אותן וראה שהן במגמת התרחבות לאזור הבטן
טען שזה סימן מקדים לסרטן הקיבה או המעי.
מה הן אותן נקודות? האם באמת ישנו קשר בין הנקודות
לסרטן הקיבה?
מצ״ב תמונות
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי נקודות בגוף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014לא קשור לסרטן , יותר קשור לגנטיקה לכן ממליצה חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםל02/11/2014
שלום ,
עשיתי טיפול פנים יש לי עור רגיל , ואחרי הטיפול נהיה לי שחורים בפנים איפה שהקוסמטיקאית הוציאה את השומן,
אחרי כמה זמן זה חולף?
ועדיין נישארו לי פצעונים קטנים ,והיא אמרה שאי אפשר להוציא הכל ביום אחד ואמרה לי לעשות טיפול כל 3 חודש האם זה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014טיפול פנים לאקנה ושומניות בפנים לא יכול לפתור בבת אחת את ההצטברות . לכן אחת למספר חודשים יש לבצע טיפול תחזוקה , לפצעים ניתן לקבל את רופא העור בקהילה אם הטיפול הקוסמטי לא מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ל06/11/2014מה עם הנקודות השחורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לבחור שיטת טיפול בצלקות אקנה?פני צלקת01/11/2014
באשר לטיפול בצלקות אקנה, שאלתי היא כזו: כיצד ניתן לבחור רופא מטפל ושיטת טיפול אופטימאלית?
רוב מכוני הטיפול ומרבית הרופאים בישראל דורשים מהפציינט להגיע לפגישת ייעוץ, שבדרך כלל נעשית תשלום. ואולם בפגישת הייעוץ ימליץ הגורם המאבחן על שיטת הטיפול הקיימת בקליניקה שלו ויפליג בשבחה. וזאת, בעיקר מהסיבה הכלכלית; הרופא הרי לא ימליץ למטופל שהגיע אליו לפגישה, שעלותה לעיתים מאות שקלים, על טיפול שאינו מכיר או על מכשור שהוא לא מחזיק ברשותו. לדוגמא, אם במרפאה מסויימת קיים לייזר פרקסל, זהו יהיה הטיפול שיומלץ לפציינט, גם אם יתכן וקילוף בלייזר ארביום, נניח, יטיב משמעותית עם מרקם עורו.
בתעשיית הטיפולים האסתטיים ישנם טיפול לייזר ורדיו, שעובדים על גירוי העור ליצור קולגן ואלסטין, באמצעות קרן או תדר קצרה, לפרקים מדודים, פרקשיונל. ישנם גם טיפול לייזר בקרן בעלת גל ארוך ורציף, הנועדה להביא לקילוף שכבת עור בעובי מיקרומטר, זהו פילינג, למעשה. הליך נוסף הוא קילוף כימי, גם כן צורה של פילינג, באמצעות חומרים היוצרים כוויה כימית בעור, במטרה ליצור הגלדה וחידוש של שכבת עור הפנים. בתום מספר פגישת ייעוץ ושיחות עם מטפלים, מתקבל הרושם שכמעט כולם ממליצים לך על שיטת הטיפול שעומדת אצלם על המדף.
עוד דוגמא: אותו המכשיר משמש הן לקילוף באמצעות לייזר והן ללייזר פרקשיונל. אולם לא כל מפעילי המכשיר בקיאים בהליך הקילוף. על כן, בפגישת הייעוץ יניא אותך הרופא מבחירה בטיפול שאינו מיומן בו.
אם כך, כיצד בוחרים רופא מטפל? (אגב, סוגיית הרופא; לעיתים, המציג כלל אינו רופא עור, ופגישה עם כמה מהם התברר שאחד הוא פנימאי בבית אבות, ואחרת היא רופאת ילדים שכנראה משלימה הכנסה בכללית אסתטיקה, כמטפלת בגלי רדיו).
למי הפתרונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: הפנימאי היה רופא בבית חולים
פני צלקת01/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית חולים גריאטרי
פני צלקת01/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לבחור שיטת טיפול בצלקות אקנה? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014לטיפול נכון הפנים יש ללכת למפר מקומות , גם אם יש מחיר לפגישת יעוץ ,טיפול בצלקות הפנים הוא כה חשוב שיש להקדיש בדיקה שהרופא רופא עור מומחה , ללא קשר לאיזה וכמה מכשירים , ולקבל החלטה מושכלת . דבר נוסף צלקות לא ! נעלמות אך בהחלט מתעדנות משתפרות ויש לעתים טיפולי תחזוקה אחת לשנה או יותר .
דבר נוסף הוא תיאום ציפיות , הסבר פרטני זו הדרך לבחור רופא ומרפאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רט-אויטאנונימי01/11/2014
לפני כמה חודשים בזמן הקיץ שאלתי אם כדאי להשתמש ברט אויט על סימני מתיחה
ואמרתם לי לחכות לחורף כי עכשיו זה יכול ליצור כתמים בגלל השמש החזקה
השאלה שלי היא האם אפשר להתחיל כבר עכשיו או לחכות עוד קצת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רט-אויט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014כן בהחלט אפשר להתחיל משך הטיפול 6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדמדם ברגללוטם01/11/2014
אני בת 32 ולפני כחודש הופיע לי כתם אדמדם על השוק ברגל. השוליים קצת מוגבהים והאיזור מעט יבש ומעקצץ. מצורפת תמונה- אשמח לדעת האם אתם מזהים מה זה ומה הטיפול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה... אני מודאגת
לוטם02/11/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם אדמדם ברגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014יש כתמים ממקור שונה , לכן אם לאחר 5 ימים אין דעיכה עצמונית של הכתם לפנות לרופא משפחה או עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאופיר31/10/2014
שלום רב הנני בן 28 בריא בד"כ.
1. יש לי גרד בעפעפיים מעין חספוס קל ובלתי נראה כמעט הוא מאוד מגרד ושורף. אני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי?
2. לפני מספר חודשים פיתחתי אלרגיה לבושם איסימיאקי אחרי שאני משתמש בו מעל 12 שנה משום מה. היתכן?
אציין שאני עובד במפעל כימי עם חומרים כימים אולי זה קשור?
בנוסף אני אלרגי לכל סוגי הדאודורנט האפשריים.
אשמח לתשובה מנומקת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן31/10/2014לפי התיאור כנראה מדובר בדלקת עור ממגע עם חומרים כימיים .
טסטים לאלרגיה , מזון , וגורמים סביבתיים במסגרת קופת חולים מאד חשוב, וצריך לפנות לרופא עור + אלרגולוג לטיפול .
דרך אגב אלרגיה יכולה להיות בכל עת ללא קשר לעבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובשמישהו29/10/2014
שלום,
אני בן 29 וסובל מיובש וצריבה בעור איבר המין כתוצאה משפשוף.
האם יש קרם או תכשיר המתאים למריחה באזור זה על מנת לשקם את העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן31/10/2014לפנות לרופא לקבל משחה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה נגד צלקותאורי28/10/2014
שלום,לפניי שבוע קניתי משחה נגד צלקות בהמלצת הרוקח שנקראת
kelo cote כל פעם שאני מורח את המשחה לצלקת בפנים יש גירוי בהתחלה כלומר הצלקת נהיית יותר אדומה ויותר בולטת. בהוראות של המשחה היה כתוב שאם זה קורה כדאי לפנות לרופא עור וכרגע נקבע לי תור רק לעוד שבועיים השאלה אם להמשיך להשתמש במשחה או כרגע להפסיק
(בשלב זה של הטיפול אני לא רואה שיפור או החמרה בצלקת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עונים?
אורי30/10/2014??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה נגד צלקות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן31/10/2014קלוקוט היא משחה מצוינת , אופן השימוש פעמיים יום 6 חודשים .
במידה ויש מעט אדמומיות זה שיש תגובה , בכל זאת אם התגובה של אודם גירוי או אי נוחות להפסיק ולחזור לרופא העור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה נגד צלקות
אורי02/11/2014לא הבנתי את התשובה אז אפשר להמשיך ולהשתמש במשחה בינתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה נגד צלקות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/11/2014להפסיק ולחכות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)