מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה אדומים,חומים1234524/11/2014
שלום עד כמה רט אויט באמת עוזר להעלים סימני מתיחה חומים ואדומים
ועוד שאלה
מהו הטיפול הכי טוב בשוק היום לסימני מתיחה ?
שאלה אחרונה
האם מתקדמים בטיפולי העור בקשר לסימני מתיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה אדומים,חומים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/11/2014שילוב של משחת רטאויט וטיפולים בגלי רדיו עוזרים מאד לא מעלימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי רדיו
1234525/11/2014איפה ניתן לקבל את הטיפול בגלי רדיו באזור טבריה, בית שאן ,עפולה,
כמה עולה וכמה טיפולים
ואשמח לכמה שיותר מידע על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי רדיו - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/11/2014כדאי לבדוק באינטרנט על מכונים וגם לבדוק מה הם עושים ואיזה ציוד, ולקבל הסברים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח להוצאתשואלת23/11/2014
רחם ושמתי לב שבמקום מסויים באזור שמתחת לטבור נשאר משטח קטן -במקום בו היו התפרים לאחר הניתוח -שיש סימן אדום שמאד מגרד לי ,ניסיתי משחות שונות נגד פטריות ולא עזר.
מה זה יכול להיות ? כבר עשר שנים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח להוצאת - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר27/11/2014יש מספר אפשרויות כגון חוט לא מסיס שגורם גירוי. כדאי להבדק אצל כירורג/גניקולוג שיבדוק את האפשרות הזו כי אפשר לטפל בה ע"י שליפת החוט. בנוסף כדאי להבדק אצל רופא עור לשלול מחלת עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה פטרת?ראובן21/11/2014
האם זה פטרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה פטרת? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/11/2014כן ממליצה לפנות לבדיקה מעבדה מיקולוגית ולקבל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ראובן22/11/2014התחלתי טיפול בטריבינאפין לפני 5 שבועות ללא בדיקה מיקולוגית..למה צריך את הבדיקה? הכדורים האלו לא מחסלים את כל החיידקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים לא יפותראובן21/11/2014
בשנים האחרונות הציפורניים ברגליים נהיו סדוקות. לא קמורות ולא יפות..מה זה? האם זה פטרת? התחלתי לפני חודש וחצי כדורי למיסיל עקב פטרת בבוהן הרגל..האם זה ישפר את המצב בציפורניים האחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים לא יפות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/11/2014בדיקה במעבדה לפטריות לפני טיפול חשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות על האשכיםראובן21/11/2014
בשנים האחרונות שק האשכים מתמלאים לי בנקודות האלה...איך זה נקרא? האם אפשר להסיר אותם בחנקן אצל רופא עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות על האשכים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/11/2014לא בחנקן ,אלא בטיפול של צריבה במחט חשמלית , הבעיה היא אסתטית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת21/11/2014
שלום כתבתי לך על אפר סיגריה לגבי צבע שנישאר מסביב לעור והבנתי ממך.שלא מומלץ ואני שאלתי שאלה..האם השיפשוף מזיק.והאם האפר יכול להשאיר כתם על העור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/11/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתדנידין21/11/2014
שלום אני גבר בן 39 שסובל משפשפשת מטרידה ועקשנית באזור המפשעה וגם על חלק מעור האשכים. הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי פלוקנזול בכדורים ומשחה. שאלתי היא האם מותר לי לקיים יחסים עם אשתי שבהריון מבלי להדביק אותה וחלילה לפגוע בעובר כי אין על אבר המין עצמו שום שפשפשת או גירוד רק על האיזור מסביב. מתי כן אפשר לקיין יחסים עם האישה בהריון רק בסוף הטיפול כשכל התופעה נעלמה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014בעקרון שפשפת היא דלקת פטריתית ממוקדת בדרך כלל אינה מדביקה ואין מניעה מיחסים , יש להתייעץ עם הרופא המטפל לכמה קיבלת טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
דנידין21/11/2014שלום לך , תודה על התשובה, קיבלתי טיפול ל-3 שבועות 2 כדורים בשבוע, אובחנתי כנראה מדובר בקנדידה
השאלה האם אני צריך לחכות עד שהקנדידה הפנימית תעלם , או שמספיק שהסימפטומים החיצוניים יעלמו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת20/11/2014
שלום רציתי לשאול ..כאשר צובעים שיער ונשאר במסגרת הפנים צבע יש חומר שמוריד את הצבע עם צמר גפן..השאלה שלי היא אם לוקחים אפר של סיגריה ומשפשפים במקום של הצבע האם האפר יכול לגרום לנזק .והאם הוא יכול להכתים את העור תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014ממליצה לא לשפשף עם אפר של סיגריות את העור , יש חומרים המיועדים להסיר צבע ולהשתמש בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטינול 0.4אוראל20/11/2014
שלום,
אני מזה מספר שנים (גילי 65), משתמשת באדפרין שנותן תוצאות. לאחרונה הרגישתי סוג של עצירה. האם הקרם עובד תמיד והאם ישנו רטין חזק יותר 0.4 ואיכן ניתן לקנות.
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטינול 0.4 - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014ממליצה להמשיך ברטינול ובמקביל לעשות טיפולי אנטיאייגינג בהתאמה אישית , זה לא קשור לריכוז של החומר אלא לשינויים פיסיולוגים של העור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- prp לנשירת שיעריובל20/11/2014
שלום
רציתי לדעת האם ישנם סיכונים/תופעות לוואי לטיפול prp לנשירת שיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר prp לנשירת שיער - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014לא ידוע על טיפול כזה לשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית מולסקוםיובל20/11/2014
שלום, אני בן 20 ולפני שנה התחילו לצאת לי המולסקום קצת מתחת לבית השחי. לפני כחצי שנה הביא לי הרופא תמיסת ורומאל שמרחתי אותה משהו כמו חודש והיא הורידה כמעט את כולם. אך לאחר מכן התחילו להיות לי כתמים חומים על כל מקום שבו מרחתי את המשחה וזה נמשך משהו כמו חצי שנה. השאלה שלי היא אם הכתמים החומים האלה שנוצרו בעקבות התמיסה יעלמו מתי שהוא. או שיכול להיות שהם יישארו לתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית מולסקום - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר27/11/2014התבהרות הכתמים יכולה להמשך יותר משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מאזור הגבותיקיר20/11/2014
המליצו לי על הסרת שיער בין הגבות ומעליהן בשיטת האפילציה או האפילציה "המתקדמת". האם לדעתך, מבחינה בריאותית מדובר בשיטה מקובלת/סבירה והאם היא אכן עדיפה על שיטות אחרות?
* ברור לי כי העניין מצריך בדיקה אישית, אך אני שואל על השיטה בכלליות עוד בטרם אפנה לייעוץ פרטני.
תודה מראש,
י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מאזור הגבות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014אפילציה למספר שערות בודדות אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בהריוןמישהי20/11/2014
שלום רב אני בשבוע 21 , הריון ראשון. יש לי אקנה על הפנים- בסנטר. זה בעיקר מציק לי אסתטית.
באיזה תכשיר מותר לי להשתמש? שטיפה לפנים? חומר לייבוש פצעים?
אנא הכוונתכם, אני מרגישה חסרת ביטחון בגלל ה״חצ׳קונים״ האלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בהריון - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014פני לרופא עור לקבל טיפול והשגחה פרטנית . לעתים בהריון יש התלקחות וזה טיפול מקצועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוסל לילד בן שנתיים וחצירעות17/11/2014
שלום,
לבן שלי יש קשקשים כבר זמן רב, ורופא הילדים המליץ על סבוסל, אלא שבבית המרקחת נאמר לי שאין תכשיר סבוסל לילדים. בדקתי באינטרנט, ואף רשום שלא נהוג לתת את התכשיר לילדים. אילו פתרונות אחרים יש?
תודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוסל לילד בן שנתיים וחצי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2014תנסי משחה על בסיס של סליציל { SALIKEREN} לקניה בכל הקופות .
סבוסל חומר חריף מדי לגיל כה צעיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראששי17/11/2014
התחילה לי פריחה עם ראש של חצקונים זה התחיל בזרועות הידיים התפשט לצוואר חזה ובטן וגב ממש תוך חמישה ימים מעולם לא סבלתי מזה או משהו שדומה לזה הרופא נתן לי פוסידין שלושה שבועות פעם ביום האם זה טיפול יעיל לדעתך?
או שיש עוד משהו שמומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2014בכל תהליך דלקתי החלק החשוב הוא אבחנה .
לכן לאחר הטיפול כדאי לחוזר לרופא לבדיקה נוספת ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)