מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור קשהשני17/11/2011
היי ,
מה הדרך הטובה ביותר להסרת עור ממש קה מהעקבים?
אני סובלת מאד מזה, האם יש טיפול מקצועי או שאפשר גם בבית?
תודה שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור קשה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/11/2011שני שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, המלצתי העיקרית במצבים אלו הינה שימון והוספת לחות לעור בתדירות גבוההה מאוד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוצקליןטליה16/11/2011
האם נטילת מינוציקלין (50 מ"ג) כדור אחד ביום למשך חודש יכול לגרום לשיבוש או לאיחור במחזור החודשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוצקלין - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/11/2011טליה שלום
מנסיוני זו אינו תופעת לוואי מוכרת של מינוציקלין.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לילדה בת 6שרון15/11/2011
בתי רק בת 6 אבל היא מאד שעירה, לצערי. הילדים מתחילים לצחוק עליה והיא לוקחת את זה מאד קשה. היא לא מוכנה בקיץ ללכת עם בגדים קצרים. אני מרגישה שאני חייבת לפעול בנושא. כרגע מדובר רק על השערות ברגליים. שעווה/גילוח/לייזר לא בא בחשבון מבחינתי. האם הבהרת שיער יכולה להיות מסוכנת בגיל כזה? האם שימוש בקרם להסרת שיער של VEET לדוגמה, יעיל? מסוכן? האם ישנן שיטות נוספות בגיל זה? הרבה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לילדה בת 6 - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/11/2011שרון שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, השימוש בשתי השיטות שהזכרת אינו אמור להיות בעייתי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות ושחורים במצחשירי15/11/2011
הי.
לאחרונה החלו להיראות לי במצח מעין "חורים", שחלקם מתפתחים אח"כ לשחורים ו/או לפצעונים. אין לי היסטוריה של פצעים ואשמח לדעת מדוע החלה לי התופעה הזו. האם זה יכול להיות קשור בעונת מעבר? אני כבר לא שמה מייק-אפ על הפנים; מאז המצב השתפר מעט אך עדיין זה נמשך. יש לציין שבשאר חלקי הפנים אין לי את זה.
אשמח לדעת ממה זה יכול להיגרם. ובינתים משתמשת בחומצה סליצילית, שאמנם עוזרת אך לא העלימה את החורים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות ושחורים במצח - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/11/2011רוזי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקת לאחר ניתוחהדר15/11/2011
שלום!
אימי עברה לפני שבוע ניתוח בצוואר להוצאת בלוטה, לאחר הניתוח נשארה צלקת מאוד גדולה (היכן שיש תפרים) לרוחבו של כל הצוואר.
היא משתמשת במשחה המיועדת לצלקות אך אינה יודעת האם עליה ללכת עם כיסוי על המקום על מנת לשמור על הצלקת לחה או שיש לייבשה כמה שיותר.
האם תוכלו לייעץ לי בנושא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקת לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011לעיתים יש צורך בחבישה של מדבקות סיליקון על האזור בכדי לשפר את מראה הצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר האחוזים בקרםדקלה14/11/2011
לד"ר שלום.קיבלתי שתי משחות לכתמי פנים,איזומד 4% וראטביט 0.25 לאחר תקופה ממושכת עם מעט תוצאות וכ-4 חודשי טפול הרופאה אמרה שתעלה לי את חוזק האחוזים לתוצאות טובות יותר,היא רשמה איזומד 2% וראטביט 0.05 .לשאלתי האם הריכוז שהיא רשמה הוא יותר אפקטיבי וחזק או אולי היא טעתה ורשמה לי פחות חוזק, כי לפי מספר האחוז זה מה שאני לפחות אני מבינהתודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר האחוזים בקרם - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011מומלץ שתמשיכי עם האיזומד 4 אחוז ותעלי את ריכוז הרטין ל0.05
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורןזהבית14/11/2011
לפני חודש עקרו לי ציורן מהרגל שתחתיה יש לי פטריה . הפטריה גדלה הציפורן עוד לא כמובן. רציתי לשאול אם מותר לי למרוח איזה שהיא משחה כנגד הפטריה הזו (למיסיל} לדוגמא או שזה יכול לפגוע במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011ניתן למרוח מקומית תכשיר אנטי פיטריאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומותשני14/11/2011
היי
אני מעונינת כבר המון זמן(כמה שנים)להסיר שומות מהפנים.
הייתי אצל רופא מומחה באחד ממכוני האסתטיקה בארץ, שהמליץ על סוג של טיפול כמו "שייב" ואצל שומות אחרות הוא לא ידע אם לאחר ההוצאה הם יחזרו שוב.
הדילמה שלי היא הפחד מצלקות והשחטת העור, וגם באמת מה הסיכויים שניתוח כזה עשוי להצליח בלי שהן יופיע שוב.
אולי אוכל לקבל המלצה פרקטית איפה אפשר להבדק.
תודה שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית הסיכוי לחזרה גדול יותר בשומות מולדות בדכ אם הטיפול נעשה עיי רופא מומחה הצלקת שתווצר תהיה מינימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה מיכאל שוחטאלי14/11/2011
לגבי הפילינג הבינוני כמו שכתוב למטה בהודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה מיכאל שוחט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011מה השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצערת פניםשני14/11/2011
הי, רציתי לדעת אם מישהו מכם שמע על ד"ר ליאורה הולנדר, מומחית לרפואה פלסטית העוסקת בשנים האחרונות גם בתחום הצערת פנים, הזרקות למיניהן.
אודה על חיווי דעה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
לל29/03/2012גם אני התעניינתי לגביה. ניסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות של אקנה שלא עוברותע14/11/2011
שלום,
מקווה שאוכל לקבל עיצה מועילה לשיפור המצב שלי. בתיכון סבלתי מהאקנה הארור הזה וההורים לא ששו לטפל, יותר נכון חשבו שזה יעבור לבד (טעו בענק והרסו לי את החיים על הדרך). העניין שהוא שאבא שלי העביר לי בתורשה עור שמנוני במיוחד וזה גרם לאקנה הרבה יותר קשה ממה שהם חשבו. היום אני בן 26 ויש לי צד אחד בפנים שפשוט במצב נוראי. הגוף עצמו לא מראה שום תהליכי ריפוי עצמי. אני תקוע באותו מצב כבר די הרבה זמן וזה פשוט בלתי נסבל יותר. צד אחד של העור שלי כמעט חלק, למעשה במצב הרבה יותר טוב מהצד השני. אני אציין שלא לקחתי עדיין רקוטן למרות שאני לא מאמין בכל החרטות שהקוסמטיקאיות מוכרות. זה טוב ונחמד לדברים קטנים אבל לבעיות אמיתיות זה לא באמת עוזר. הרופא כבר רשם לי רקוטן פעם אבל בסוף לא יצא לי לקנות את הכדורים ולהתחיל לקחת. השאלה עד כמה הרקוטן יהיה אפקטיבי בניקוי העור אחרי האקנה? היום כמעט לא יוצאים לי פצעים אבל אני מרגיש ורואה בוודאות שהתשתית של העור נפגמה קשות בגל הפצעים שיצאו שוב ושוב באותם מקומות.
מה עושים ? בבקשה רק תשובות ענייניות ובלי לקדם את העסק שלכם על חשבון הפרצוף שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס14/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהיעקב13/11/2011
שלום לכל הרופאים בפורום
ברצוני לשאול עקב הניסיון שלכם אם טיפול בגלי רדיו של חברת endymend הוא יעיל
והאם הוא מסוכן ויכול לעשות קביעות
ומה הטיפול הכי טוב שאתם ממליצים עליו
ואם אתם יכולים להפנות אותי לאנשים שאתם טיפלתם בהם על מנת לראות תוצאות
אני מבקש מכל הרופאים בפורום להתיחס להודעה
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011קימיים מס אופציות טיפוליות לצלקות אקנה התוצאות תלויות בסוג הצלקות צורתן ועומקם ובגוון העור לעולם לא ניתן להשיג שיפור מלא קשה לחוות דיעה באופן ספציפי ללא בדיקה קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות אקנה
מרים15/11/2011חברה שלי עשתה טיפול בצלקות אקנה במרפאת יו אסתטיקס וקיבלה תוצאות מדהימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעקב15/11/2011מיכאל תודה רבה רק לא ציינת מה אתה אומר לגבי האינדימנד אפקטיבי לא אפקטיבי מסוכן לא מסוכן
צחי שלקוביץ מחכה לדעתך בנושא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה חשודהמיטל13/11/2011
שלום רב! אני בת 24 בעלת גוון עור בינוני לא בהירה ולא ממש כהה. אני בריאה ולא סובלת מבעיות כלשהן. אין לי מספר רב של נקודות חן על הגוף וגם אלו הקיימות אצלי נבדקו אצל רופאי עור כמה פעמים והן תקינות. שמתי לב שלפני כשנה שנתיים יצאה נקודה חדשה קטנה עגולה על הבטן בצבע כהה. היא לא עוררה אצלי חשד כי היתה מאוד קטנה. היום גירד לי באזור וגירדתי קלות ואז ראיתי שיורד לי דם מהנקודה. מאוד נלחצתי כי אני יודעת שזה לא סימן טוב. מה קורה? מה עושים עכשיו?? עד כמה זה נשמע רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה חשודה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר מיכאל שוחטמ.א13/11/2011
פניתי אלך מזה חודש בקשר לבטן רפויה עקב 2 הריונות עם מי שפיר ברבוי ,דברתי איתך טלפונית בקשר לתגובה שלך הסברתי לך מדוע אני לא חושבת כרגע על ניתוח משום שאני מתכוונת להיכנס שוב להריון ומי השפיר יגרמו לי לאותו מצב בבטן.
אחרי שדברתי איתך ד"ר המשכתי בטיפולי גלי רדיו שהתייעצתי איתך לגביהם בזמנו וביקשת יותר פרטים בנושא,אך לא חזרתי אלייך בפרטים.
היום אני אחרי הטיפול השבעי ואני חושבת שאני אפסיק משום שזה לא שינה שום דבר עד כה והמטפלת אומרת שאני צריה עוד איזה עשר טיפולים ואני מפחדת שבסוף אני אהיה עם זירו תוצאות,וחוץ מזה כסף לא קוטפים מהעצים.
רציתי לראות אם תוכל להמליץ לי על משהו כי קשה לי לדמיין שאני אהיה עם בטן כזאת 8 שנים קדימה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו זו רמאות ! רק ניתוח יעזור
סיוון13/11/2011אל תיתפתי לכל ההמצאות החדשות כבר ניסיתי הכל והכל רמאות ממדרגה ראשונה ובעיקר גלי רדיו שממש לא עושים כלום !!!!!!!!
רק ניתוח יעזור לך ! תמתיני בסבלנות וכשתוכלי תעברי מתיחה כי חבל על כספך ועגמת הנפש שתעברי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר מיכאל שוחט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית ואולם אם לאחר 8 טיפוליים אין כל שופור לא נראה לי שיש טעם להמשיך בסדרת הטיפוליים וכדאי אולי שתיפני ליעוץ כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםמרדכי11/11/2011
שלום,
מזה שנים רבות אני סובל מגירודים באזור איבר המין , בחלק שקרוב לשק האשכים (בעיקר למטה), מה שגורם לגבשושיות קטנות בעור.
כשהגירוד חריף אני מורח קרם פוליגנום לשפשפת של מורז, שבהחלט עוזר להרגיע באותו הזמן. אגב, הגבשושיות כבר מזמן אינן נעלמות.
שאלתי היא האם אפשר להיפטר מתופעה זו, והאם היית ממליץ לשנות את אופן הטיפול שלי בעניין.
בברכה,
מרדכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ13/11/2011מרדכי שלום
לצערי אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)