מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג עמוק לפניםמירה24/12/2011
איזה טיפול ביתי צריך לעשות מיד לאחר פילינג עמוק בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג עמוק לפנים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011הי מירה.
זו שאלה כוללת מידי שאין לה תשובה אחת.
בכל טיפול יש להתייעץ עם מבצע הטיפול לגבי הוראות לטיפול בבית.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה הורמונליתורד23/12/2011
שלום רב,
לפני כשנה וחצי הפסקתי ליטול גלולות נגד הריון לאחר 5 שנים שנטלתי אותם בקביעות. בקיץ שלאחר מכן התחילה להופיע לי פיגמנטציה נוראית בפנים. אני ממש "בורחת" מהשמש וסובלת כרגע מחוסר בויטמין D. אני מאוד מקפידה למרוח כל בוקר מקדם הגנה 50SPF ולמרות זאת, הפיגמנטציה גוברת עם הזמן. ביקרתי אצל רופאת עור שאמרה לי שמדובר בפיגמנטציה הורמונלית אך לא ביקשה שאעשה בדיקות דם על מנת לטפל בבעיה.
אני מאוד רוצה לטפל בבעיה הזו, זה ממש מוריד לי את הביטחון העצמי.
אילו בדיקות דם הורמונליות אני אמורה לעשות על מנת לברר האם מקור הבעיה הוא אכן הורמונלי? ואם אכן הבעיה הורמונלית, מה הם הדרכים לטיפול בנושא?
תודה מראש,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה הורמונלית - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011ורד שלום.
לצערי, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. אשמח לראותך ליעוץ ולנסות לעזור.
מס' הטלפון במרפאתי הינו : 03-6729153 .
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנגשות בין 2 משחות?שירלי22/12/2011
אני מורחת בתקופה זו איזומד יום כן יום לא.
הצלקת/פגמנט נמצאת בגב התחתון מצד שמאל.
אתמול כאבו לי השרירים אז במקום למרוח איזומד רחצתי טוב את האיזור ומרחתי וולטרן.
נשאלת השאלה האם היום אוכל לחזור לאיזומד בתנאי שארחץ טוב את המקום לפני? או שעליי לחכות עוד כמה ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנגשות בין 2 משחות? - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011לאה שלום
אין כל מניעה לחזור להשתמש באיזומד
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזשמרית21/12/2011
שלום רב, יש לי מספר קופרוזים על האף ואני רוצה להסיר אותם באמצעות לייזר.
אני מאוד חוששת מתופעות לוואי כגון: החמרה של המצב או הישארות של כתם לאורך זמן.
האם יש בסיס לחששותיי? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011שמרית שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר., החמרה אינה אמורה לקרות וגם כתם לאורך זמן נדיר יחסית.
אני מבצע טיפולים אלו במרפאתי , טל' 03-6729153
בברכה
דר' שלקוביץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ...אנונימי21/12/2011
שלום, אני לא יודע אם בהכרח הגעתי למקום הנכון, אבל אני מקווה שתעזרו לי.
כבר המון זמן שאני מחפש באינטרנט ובמלא פורומים תשובה, אך כל אחד אומר משהו אחר וזה מאוד מתסכל.
אני עוד מעט בן 16, אני מתגלח כבר יותר משנה וחצי , במכונת גילוח.
אני לא מתגלח כל פעם, אני גם אוהב קצת את המראה המחוספס לפעמים ורק מקצץ עם מכונת תספורת.
הענין הוא, שכשאני מסתכל על גברים מסויימים אני רואה שהפנים שלהם בעלות גוון כחול או אפור, שונה מצבע העור לדוגמא שבמצח או בשאר הפנים.
כלומר הגילוח עושה את זה. השאלה שלי ממה זה נובע, מגילוח בסכין או מגילוח במכונת גילוח? או משניהם?? זה אכפת לי, כי אני לא רוצה שיהיה לי דבר כזה בעתיד.
ובגלל זה גם בתקופה האחרונה הפסקתי להתגלח, כי אני באמת לא רוצה שזה יקרה.
הגעתי לכאן, כי אני בטוח שכאן אתם בעלי ידע, יותר מסתם תגובות שאנשים עונים באינטרנט. תענו לי בהקדם האפשרי... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ... - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011שלום רב.
בהסתייגות שלא ראתי במה מדובר, צבע בפנים אינו קשור בד"כ לצורת הגילוח אלא לגנטיקה.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות לפיגמנטציה לפניםגליה20/12/2011
קיבלתי מרשם מרופאת עור של כללית של משחה בשם אזומד hedroquinone 2% ומסנן קרינה 50 spf של Avene.
אני לא יכולה להשתמש במוצרים האלה מסיבות אוסידיות. ידעתי את זה רק אחרי שקניתי את המוצרים (מיקום של היצרן חשוב לי). אני מנסה לברר אם יש תחליפים בפארמים או שמה שהיא נתנה לי זה רק זה... הציעו לי באחד הפארמים משחה בשם Clarial של SVR ומסנן קרינה 30 של sebocalm.
האם אלו תחליפים ראויים והאם יש לכם הצעות נוספות שאני אהיה בהם בטוחה ? בכל זאת זה לפנים :-)...
תודה מראש וסליחה על המוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות לפיגמנטציה לפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט28/12/2011הטיפול מעט פחות אפקטיבי ואולם מתאים לנשים בהריון או נשים מניקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בהריוןבהריון20/12/2011
שלום רב,
אני בת 31 ובהריון. אף פעם (!) לא סבלתי מפצעים (עם ראש לבן או סתם אדומים), גם לא בתקופת הנעורים או בכל הריון.
ההריון הזה (הרביעי) הביא איתו תופעה של פצעים עם ראש לבן ופצעים נפוחים בגוון אדום שמתרכזים בעיקר בחלק העליון של הגב והשכמות ובבית החזה, אך נמצאים בבודדים גם בכתפיים, לאורך הידיים, הגרון ובפנים.
אני לא נוגעת בפצעים אך בכל זאת, משאירים לי כתמים כהים במקום שהיה הפצע.
רציתי לדעת, האם התופעה ידועה?
כיצד ניתן לטפל בפצעים?
כיצד למנוע את הכתמים? או להבהיר אותם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בהריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט28/12/2011מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה בהריון.
איריס לוי05/01/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ברוב המקרים מקורה של תופעת האקנה בחוסר איזון הורמונלי בגוף. חוסר האיזון ההורמונלי נפוץ בעיקר בתקופות השינויים ההורמונליים האופייניים לגיל הנעורים, אולם, חשופות לתופעה לא פחות נשים לפני כניסה להריון כשהן מפסיקות את הטיפול בגלולות ונשים בהריון "אקנה הריון".
שינויים הורמונליים קשורים לאקנה, הפסקת הגלולות וההריון עתיר שינויים הורמונליים ובחלק ניכר מהנשים השינויים ההורמונליים מתבטאים בהתפרצות נגעי האקנה.
בשליש הראשון להריון ישנה החרפה ובשני השלישים האחרונים בדרך כלל חוזר האיזון ההורמונלי והאקנה פוחתת בהדרגה.
האקנה כאמור, הינה בעיה רפואית שעיקר השפעותיה הן השפעות קוסמטיות חיצוניות. הטיפול החיוני ביותר משך כל תקופת הופעת המוקדים השומניים והדלקתיים הינו השמירה על נקיון העור. הטיפול היסודי יותר כולל מספר שלבים:
* חיסול זיהומים מקומים מישניים.
* ריכוך העור והוצאת המוקדים הדלקתיים.
* קילוף השכבה הקרנית לקבלת מירקם עור חלק.
* המרצת מחזור הדם לשיפור המטבוליזם של העור, וספיגת ההפרשות הדלקתיות המסייעת באיחוי, ייבוש הפצעים וטיפוח העור.
טיפול שנעשה ע"י קוסמטיקאית, מקצועית פרא-רפואית המיומנת בטיפול בעור אקנתי.
בטיפול "אקנה הריון" אני משלבת תכשירים המיועדים לטיפול ב"אקנה הריון" המבוססים על פורמולות טבעיות בשילוב חומרים בטוחים לשחזור ולחידוש מראה עור הפנים (או הגוף), מסייעים לאזן את הפרשת השומן בעור, מונעים היווצרות קומודונים ופצעים חדשים לאורך זמן. ממיטב המעבדות המקצועיות בארץ ובאיכות גבוהה, הנותנים מענה מושלם וריפוי אמיתי וארוך טווח לאקנה המתפרצת בחודשי ההריון. תכשירים המאושרים ע"י משרד הבריאות והמתאימים לאקלים הישראלי .
ייחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים ורכיבים צמחיים הידועים כאנטי-דלקתיים ואנטי-בקטריאליים, המסייעים להפחית את כמות הקומודונים באופן ניכר ולצמצם את התדירות והעוצמה של התפרצות האקנה גם בחודשי ההריון.
וכמומחית לטיפולי אקנה אמליץ בסיום ההריון על המשך טיפול בטכנולוגית IPL - קרן אור
הריון קל ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלאנוסמוטי20/12/2011
שלום,
מזה כשנה וחצי יש לי 3 כתמים חומים על עור הפנים. פניתי לרופאת עור בקופת חולים והיא הפנתה אותי לבדיקת ביופסיה, שם כרתו חלק מאחד הכתמים ושלחו למעבדה. בתשובה התברר שמדובר בכתמי ליכן פלאנוס.
האם ניתן להסיר את הכתמים האלה?
אם כן, באילו דרכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלאנוס - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט28/12/2011קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית לעיתים ניתן להבהיר את הפיגמנטציה עיי מריחת קרם הבהרה או טיפוליי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכתמי אקנה ופיגמנטציהנדב20/12/2011
אם שמים מישחת יבוש פצעים על כתמי אקנה אדומים או כתמי פיגמטציה כאים זה יכול להוריד שיכבת עור ולעלים או לטשטש את הכתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לכתמי אקנה ופיגמנטציה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/12/2011נדב שלום רב
כתמי פצעי אקנה נעלמים לבד ותכשירי יבוש אינם מזרזים את קצב העלמותם.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף !!!מור17/12/2011
האם מיטת שיזווף זה פתרון טווב לאדם בהייר ? וכמה זה יכול לעעלוות לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווף !!! - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ18/12/2011מור שלום
השיזוף במיטת שיזוף גורם לאותם נזקים שנגרמים מהשמש.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העזת יתר בבית השחיעדו17/12/2011
שלום רב,
השתמשתי מספר פעמים בודדות בקרם SPIRIAL להזעת יתר בבית השחי ולא היה שינוי.
הרוקח המליץ לי למרוח את הקרם לאחר מקלחת לפני השינה, ואמר שהקרם ישפיע ביום המחרת - זה לא קרה. פעם אחת ניסיתי למרוח את הקרם בבוקר לפני היציאה מהבית וזה גם לא השפיע.
האם הקרם אמור להשפיע מיידית?
יכול להיות שהוא לא אפקטיבי במקרה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העזת יתר בבית השחי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2011מומלץ לנסות לפחות במשך 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות של פצע שלא עוברתאלמוני17/12/2011
שלום,
אני בן 24, אדם נקי למדי.. אבל..
מזה בערך חודשיים שלושה נקלעתי למצב שלא ברור לי מקורו..
באזור שיער הערווה, החלו לצאת לי כמות מכובדת מאד של פצעים, דומים לחצ'קונים שעל פני מתבגרים, אך לא בדיוק, אין להם ראש לבן או משהו כזה..
סתם פצעים אדומים..
הבעיה היא שהם לא עוברים. כלומר, הם לא כואבים כלל (בשום שלב) ואין להם "ראש" אבל הכתם האדום לא עובר.
ניסיתי לשים משחה נגד חצ'קונים שנקראת זינדקלין, וזה לא משפיע.
אני בטוח שזו לא מחלת מין כי בחודשים אלו לא הייתי במגע מיני, וגם אין לי שום תופעות אחרות באזור.
אני תוהה אם המקור הזה הוא שקיצצתי את השיערות באזור, אבל זה היה עם מספריים, לאורך די "בטוח", ולא נחתכתי.
לסיכום,
השאלה מה עושים כדי להעביר את הפצעים האלה כי זה מאד לא אסתטי ומונע ממני הרבה דברים, וגורם לי לבושה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
אלמוני17/12/2011שזו פעם ראשונה שזה קורה לי,
ולא נתקלתי בתופעה דומה בעבר.
וגם אין לי פצעים כרגע על הפנים.
ובשאר חלקי הגוף אולי 1 או 2 אבל הם עוברים מהר ולרוב אין לי כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות של פצע שלא עוברת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2011קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה קלינית מומלץ שתיפנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך עזרה דחופהנדב17/12/2011
שלום אני בן 19 שוקל 70 לוקח רואקוטן במשך 4 וחצי חודשים על 40 מילגרם והמצב שלי לא טוב יוצאים לי עדיין הרבה פצעים ומוגלות וישלי דלקות משחורים וזה מנופח אדום וכואב אני מנקה כול הזמן במי פנים וסבון מיוחד ומישחה שמייבשת אבל הפצעים לא מפיסקים לצאת וליגדול גדולים וכואבים הלכתי לרופא בשביל לעלות את המיליגרם ל60 אבל הוא לא מסכים מה אני עושה אני רוצה לעלות ישלי תחושה ש40 לא יעזור לי כייון שאני עוד מעט מסיים חצי שנה ועדיין יש הרבה פצעים וכול יום ממשיכים ליגדול אפילו מוגלות והרבה כתמים על הפנים כימעט כול הפנים אדום וכתמים ופצעים גדולים אני ממש מיואש וחייב עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריך עזרה דחופה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2011מומלץ לטפל לפי המלצת הרופא ניתן להוסיף מקומית קרם אנטיביוטי כמו אקנמיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים במצח לאחר לייזר עור רפואינעה16/12/2011
היי, מקווה שזה המקום, לא מצאתי שום פורום אחר שמתעסק בעניין ..
ביום רביעי האחרון עברתי לייזר עור באזור המצח בבי''ח השרון, לאחר שכבר כמה שנים יש לי מעט נגעים מסוג verruca plana.
לפני\אחרי הטיפול לא הזהירו אותי מצלקות\כתמים וכו'.
כאשר חזרתי הביתה מהטיפול, ובעצם עד עכשיו - כל המצח שלי מלא בנקודות כהות שנראות ספק כוויה ספק גלד. זה גם מעט שורף כאשר מים נוגעים. מצורפת תמונה. הכתמים במציאות כהים מאשר בתמונה!!
האם כך הדבר אמור להיות? האם עליי לפנות לרופא?
אודה לתשובתך,
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים במצח לאחר לייזר עור רפואי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2011לאחר טיפול לייזר יכולים להופיע גלדים ואדמומיות שחולפת תוך מס ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםמור14/12/2011
שלום, אני בת 24 אף פעם לא סבלתי מפצעים בפנים
ובחודשיים האחרונים מאז שנכנסתי למסגרת לימודים לחוצה ועמוסה
המצח שלי ובייחוד האזור שגובל עם השיער התמלא בסוג של חצ'קונים
אז ראשית כל האם יכול להיות שמדובר בפצעי לחץ? האם אכן יש דבר כזה?
חשוב לציין שאני באמת מאוד לחוצה.
יש מה לעשות בנידון? אולי איזנ תכשיר שיכול לסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/12/2011מומלץ לגשת לרופא עור באם את משתמשת בגל לשייער מומלץ להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)