מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפיגמנטציהדידי12/03/2009
שלום, במהלך ההריון הופיעו כתמים חומים מעל השפה העליונה. רופא עור נתן לי משחה של הידרוקינון 4% וקליריאול. האם זה הפתרון? האם יש אפשרות שהמשחות לא יעזרו? האם העובדה שעדיין לא קיבלתי מחזור משפיעה על ההורמונים שיוצרים פיגמנטציה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט13/03/2009כתמי פיגמנטציה יכולים להופיע במהלך ההריון חלקם חולפים תוך מס חודשים אחרי הלידה ללט טיפול ובחלקם יש צורך בטיפול הטיפול שקיבלת יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורים החמודים-פיגמנטציהמלאני11/03/2009
הופיע לי פיגמנטציה (כתם ) מעל השפה העליונה(פה) ורופא עור נתן לי מרשם לטריו A שזה לאיזורים קטנים , האם זה באמת עוזר או יכול להרוס ? ואם יש משהו יותר טוב? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה
ד''ר מיכאל שוחט13/03/2009במידה והכתמים מינמליים הטיפול יכול לעזו רואולם לעיתים יש צורך בקרם הבהרה חזק יותר הניתן במרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורוצה להוסיף
מלאני13/03/2009שזה הופיע לי פתאום ושאלתי את הרופא והוא אמר לי שזה קורה בגלל היריון או מחזור וזה לא 2 הדברים האלה אז איך זה הופיע ככה סתם? תודה ואם אתה יכול לרשו0ם לי את השם של המשחת הבהרה היותר חזקה וגם האם זה לא מזיק המשחות האלה? אודה מאוד על התשובות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
מלאני15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הבהרה
ד''ר מיכאל שוחט16/03/2009מדובר בקרם קליגמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגמיטל11/03/2009
כמה זמן אחרי ראקוטן מומלץ לעשות פילינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר מיכאל שוחט13/03/2009במידה ומדובר בפילינג כימי עיי רופא שישה חודשים לפחות לאחר סיום רואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקאוטן@11/03/2009
שלום. אני הבנתי שכשאני לוקחת ראקוטן,אז אני לא יכולה לעבור טיפולי פנים? מה התופעות שיקרו אם אני כן יעשה טיפולי פנים?למה זה יכול לגרום? תודה מראש מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה לענות לך על זה! :]
מאיה.ב.12/03/2009אסור לעשות טיפולי פנים בגלל שהעור נהיה נורא עדין ודק.. אסור גם לעשות שעווה בפרצוף/עם חוט..רק עם פינצטה מותר.. אני חושבת שאת יכולה להשתמש בקרמי לחות לעור, אבל עדינים כאלה שלא מייבשים. אני ממליצה לך ללכת לרופא עור שלך ופשוט לשאול אותו מה מותר ומה אסור :) מקווה שעזרתי איכשהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט13/03/2009טיפול ברואקוטן מגביר את רגישות העור לשמש ולטיפולים מקומיים ופוגע בריפוי העור ולכן לא מומלץלעבור טיפולי פנים המצריכים ריפוי ארוך ואולם ניתן לשלב טיפולים קלים של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פניםאיתי11/03/2009
אני בן 17.8 ויש לי עור פנים די בעייתי. כלומר, בהתחלה העור היה שמני ועם פצעים. עכשיו הוא כבר לא שמני ובלי פצעים כי לקחתי ראוקוטאן. הבעיה שעכשיו נשארו לי קצת נקודות שחורות,צלקות וכתמים. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהפנים יהיו חלקות והצלקות,כתמים והשחורים יעלמו? יש איזה טיפול נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות וכתמים
ד''ר מיכאל שוחט13/03/2009קשה ליעץ ללא בדיקה ואולם אם מדובר בכתמים כהים ניתן למרוח קרם הבהרה יום יום בנוסף ניתן לבצע פילינג קל בנוגע לצלקות בדכ יש צורך בטיפול עיי ליזר או פילינג כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת קטנטנהללין10/03/2009
יש לי 2 צלקות קטנטנות בפנים (מאפלציה או פצע) 2-3 מילמטר...השאלה היא האם אפשר להעלים אותה או לטשטש אותה עם איזה קרם. שמעתי שיש משחה חדשה לצלקות אבל לפחות מחצי שנה...העניין הוא שאני לא זוכרת כמה זמן היא שם, כנראה יותר... אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט11/03/2009לעיתים מריחה יום יומית של רטין A יכולה עם הזמן לטשטש צלקות מינימליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה...ושאלה קטנה
ללין26/03/2009
האם זה משנה כמה זמן הצלקות קיימות? מה לגבי המשחה "מדרמה" ששמעתי שהמלצתם עליה ועל עוד אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009במידה והצלקות טריות ועדיין אדומות טיפול במדרמה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לאקנהמאיה.ב.10/03/2009
שלום! היום הלכתי לרופאת עור, היא אמרה לי לקנות את התרופה "אקנהמיצין פלוס", כאשר קניתי אותה בבית מרקחת המוכר נתן לי בנוסף "ספיריט סליציל" הוא אמר לי למרוח את זה לפני התרופה.. הוא גם המליץ לי לקנות סבון-פנים עדין במיוחד לעור עם שמנוני עם אקנה. אז קניתי.. הבעיה שהרופאת עור לא הסבירה אם יש תופעות לוואי, הזהרות וכ'ולה... אני אשמח אם תסביר לי איזה תופעות לוואי יש לתרופה, והאם אני יכולה לשים את הסבון פנים, ישר אחרי זה את הספיריט סליציל, ולבסוף את האקנהמיצין פלוס? או שאני צריכה לחכות מספר דקות? מקווה שתענה לי! זה מאוד דחוף! נ.ב. אני בת 13...(אם זה נחוץ לך לדעת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם יכולים לענות לי? זה דחוף? בבקשה
מאיה.ב.10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר מיכאל שוחט11/03/2009מומלץ לא למרוח את הספיריט יחד עם אקנמיצין פלוס מומלץ לשטוף את הפנים לפני מריחת הטיפול ולמרוח פעם ביום ספירט ופעם ביום אקנמיצין פלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת ש..
מאיה.ב.11/03/2009האם אני יכולה להשתמש בבוקר בסבון פנים, והספיריט סליציל ובערב להשתמש בסבון פנים ואחרי זה באקנה מיצין פלוס? נ.ב. - הסבון פנים זהו סבון פנים מיוחד לעור הנוטה לאקנה, הוא נטול שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לאסטמה של העורshani10/03/2009
ד"ר שלום!!! שוב אני ( אסטמה של העור) לגבי שמן אמבט, קניתי חלב אמבט מועשר בשמן ושיבולת שועל האם מומלץ אם בכלל? מה כן מומלץ לקנות? תודה וסליחה על הבלבול מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
ד''ר מיכאל שוחט11/03/2009ניתן להשתמש בשמן שיבולת שועל לשימון העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במחט חשמלית - אפילציה.קארינה10/03/2009
מבקשת מידע על מקום מהימן להסרת שיער ע"י אפילטורית בעלת הכשרה ונסיון. פעמיים טופלתי ע"י חובבניות שגרמו לי לצלקות ולכן אני מהססת לפנות ללא המלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילטורית
ד''ר מיכאל שוחט11/03/2009את יכולה לפנות לכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד כללית אסתטיקה גם...
אמאלה11/03/2009זה יוצא ממש לא יקר גם אם יש לך כרטיס של כללית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הולכים על מחיר הולכים על מה שטו
מלאני11/03/2009ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפני לליאת רבן מרמת גן -היא אלופה
הילי12/03/2009ליאת רבן מרמת גן היא קוסמטיקאית שיש לה המון ניסיון עם אפילציה ואני מאוד ממליצה עליה טלפון :050-4082133
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורshani10/03/2009
ד"ר שלום רב!!! תאומים בני שנה וארבעה חודשים הסובלים קלות מאסטמה של העור קיבלו טיפול מונע פנסטיל לשבועיים וקרם לחות להעשיר את העור ושום דבר לא עוזר, עדיין מגרדים בלי סוף, אני עושה את המקסימום כולל שמן אמבט ללא פצעים, ללא דם, ללא כתמים אדומים, העור בסך הכל מחוספס קלות באיזור הבטן בלבד. איך ניתן למנוע את הגרד שלא ילך ויחמיר את המצב? קראתי על הנושא וראיתי תמונות עד כמה המצב יכול להחמיר, אצלנו כפי שתארתי המצב לא חמור בכלל, בסה"כ גרד שתוקף אותם. מה עושים? בתודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
ד''ר מיכאל שוחט10/03/2009הטיפול העיקרי הוא שימון יום יומי ומספר פעמים ביום של העור בנוסףבגדים מכותנה בלבד המנעות ממגע עם אבק כולל שטיחים אפשר לנסות קרם שנקרא אטופיק קליר להתראות וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיןAרותי10/03/2009
בת 53 ברצוני להתחיל להשתמש בקרם רטין . האם זה יכול לגרום לשיעור יתר אולנזק אחר? כיצד מתשמשים עם הקרם ואיך רוכשים אותו. איזה קרם הגנה מפני השמש להתשמש כשמורחים את הרטין תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי
ד''ר אלכסנדר אלטס10/03/2009רותי, שלום
עניתי לך בפורום של "כללית אסתטיקה"
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D לחולי פסוריאזיסמאיה09/03/2009
שלום, האם כחולה פסוריאזיס אני יכולה ליטול תוספי ויטמין D במקביל לטיפול משחתי בדייבובט? האם יש סכנה לעודפות אצל חולים במצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/03/2009מאיה, בוקר טוב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. פני נא לפורומים העוסקים במחלות עור.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידורים בראשבחורה09/03/2009
שלום אני בת 18. יש לי גידורים בראש פצעים כאלה. אני לא יודעת איך מרפאים את זה מבקשת את עזרתכם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/03/2009שלום רב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. נסי נא להפנותה לפורומים העוסקים במחלות עור.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים/צלקותשה09/03/2009
היייי.. אני בחודש השישי של רוקוטאן(האחרון) אין לי בכלל פצעים אבל יש לי צלקות/כתמים בלחיים. הרופאה אמרה לי שאין משחות. אבל קראתי בכמה פורומים שיש משחות כמו רט אויט.. האם זה נכון שאין משחות?? מה עם רט אויט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/03/2009אנה, בוקר טוב.
הרופאה שלך צודקת בכך שאין משחות המבטיחות העלמות הצלקות. עם זאת לא מעט רופאים ממליצים שימוש במשחות המכילות ויטמין A לאחר הטיפול ברואקוטן. אך שוב, זה שיקול של רופא -לא קיימות המלצות חותכות בעניין זה.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בגוףtch08/03/2009
אני משתמשת בכדורי מינוציקלין 50 גרם נגד פצעים בגב וביידיים אפשר לומר שרוב הפצעים נעלמו אך נשארו הרבה כתמים שאינם יורדים וזה מפריע לי יש משהו לעשות בעניין???!! אשמח מאוד אם אקבל תשובה בקדם תודהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/03/2009בוקר טוב.
אם מדובר בכתמים בלבד- הם יחלפו ללא טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)