מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים בפנים אחרי לידה ראשונהלילית23/03/2009
שלום רב, במהלך ההריון הופיעו לי כתמים בפנים מעל השפה העליונה. כיום אני 3 חודשים אחרי הלידה והכתמים עדיין שם. אני משתמשת בקרם שנקרא clairial להבהרת הכתמים של חברת svr. שאלה נוספת - האם אני יכולה למרוח מעל הקרם clairial קרם הגנה מהשמש ? היות ואני כן מסתובבת בחוץ בשמש עם התינוקת שלי (כמובן עם כובע - אבל זה לא מהווה כיסוי הרמטי לעור הפנים) ** אחרי כמה זמן אני אמורה לראות שיפור במצב? ** ואם לא יהיה שיפור במצב - האם קיימות שיטות מומלצות אחרות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילית
ד''ר אלכסנדר אלטס24/03/2009לילית, שלום.
קודם כל, הכתמים עשוים להיעלם תוך כשנה מלידה גם ללא טיפול. במידה וזה לא יקרה, ניתן למצוא טיפול שיתאים לך, אך כמובן לטיפול קודמת בדיקת רופא עור. הטיפולים מאד ממושכים בד"כ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלניןצביקה22/03/2009
ידוע כי המלנין אחראי לגוון העור. קראתי שישנם גם צמחים המכילים מלנין,למשל צמח התה. בהסתמך על כך: 1.הייתכן שינוי מלאכותי בגוון העור ע"י הוספה (מריחה) של מלנין ממקור צמחי? 2.ואם כן מדוע זה לא נעשה על מי שסובלים מחוסר של מלנין (בעור או בעיניים, לבקנים לדוגמה)? 3.האם ידוע על חומרים הקיימים בטבע, שמסוגלים לחקות את תפקיד המלנין בגופנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנין
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009שאלה יפה ואלם הפורום הלא נכון עליך לפנות לפורום מחלות עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםשחר22/03/2009
מה אני יכולה לעשות עם סימני תלישה שנוצרו לי בפנים על ידי שעווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009במידה ומדובר באודם בלבד ניתן למרוח מקומית טראולון או אפלומיצין למספר ימים ולהמנע מחשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שחר25/03/2009מדובר בממש תלישות בעור שאחרי שנתים לא עברו מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע קצת יותר רציני...
נגה26/03/2009יכול להיות שמדובר בכווייה או צלקת?
אני מציעה לך לבדוק במקומות שמציעים פילינג כימי מאחר והוא עוזר להעלים פגמים וצלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה
ד''ר מיכאל שוחט28/03/2009עלייך לפנות לבדיקת רופא עור לשקילת טיפול כמו פילינג או לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עורנני22/03/2009
שלום, אני בת 29 ובשנה האחרונה יש לי בעיה המציקה לי שרק מחמירה עם הזמן. 1. שיער- השיער שלי תמיד היה מלא ונפוח ובשנה האחרונה איבדתי המון שיער. השיער עכשיו מאוד דליל, ללא כל צורה או נפח ונראה כי אני המצח שלי גודל כי אני גם מאבדת שיער מקדימה. 2. ציפורניים- הציפורניים שלי בידיים בקושי גודלות ואם הן כבר גודלות, הן גודלות שבורות ומפוצלות. 3. עור- שמתי לב שהעור שלי נהיה מאוד רגיש. לדוגמה- שבוע שעבר שמתי פלסטר ברגל וכשהוצאתי אותו, העור נפצע משני צידי הפלסטר (היכן שהחלק הדביק היה) ונהיו לי חתכים קטנים מדממים. בנוסף- כשאני מגרדת את העור בעדינות רבה, אני פוצעת את עצמי בקלות. מהי לדעתכם הסיבה? אילו בדיקות עליי לבצע כדי להבין מה קורה איתי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה בקשר לשיער
נני22/03/2009רציתי להוסיף- שמתי לב שאפילו הגבות שלי כבר לא צומחות כמו פעם. בעבר הייתי מסדרת גבות כל שבוע ועכשיו- הצמיחה של הגבות מאוד מאוד איטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עור
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009עליך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיזותרפיהריקי22/03/2009
שלום, אמי בקשה שאברר לה על טיפול שנקרא מיזותרפיה, היא שמעה שהוא גורם לעור הפנים וצוואר להראות צעיר יותר.. יש לי כמה שאלות- הבנו שישנם חומרים שמוחדרים לעור- מהם החומרים? האם הפעולה מצריכה אשפוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני יודעת
אורנית23/03/2009אני רק התחלתי בימים אלה טיפול כזה אבל לא בדקתי יותר מדי, אני מודה. אז ממה שאני יודעת מכניסים לעור צמחים, ויטמינים מינרלים וכל מיני חומרים ביולוגיים כמו למשל קולגן. כמו שאמרתי אני רק עכשיו התחלתי אז אני לא יודעת להגיד כלום על התוצאות. רק בעוד שניים שלושה טיפולים (אני מקווה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות
ריקי23/03/2009אם אפשר כמה טיפולים צריך בדרך כלל? כמה זמן נמשכים הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה אישי
אורנית24/03/2009עקרונית לי אמרו שזה יקח איזה 3-5 טיפולים (אבל אני עושה בפרופורצה ויש עוד מקומות). אבל יש כל מיני טיפולים (תלוי באיזורים למשל) וכל מיני שיטות (אם את רוצה ידנית או לא) וחוץ מזה שכל בנאדם הוא מיוחד בפני עצמו אז זה גם תלוי איפה את עושה, וגם תלוי מי את ומה את מעוניינת להשיג. ככה נראה לי בכל אופן. אולי תקבעי לאמא שלך פגישת יעוץ ותבררי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ריקי24/03/2009יש הרבה מרפאות שעושות טיפולים ואני מפחדת לבזבז זמן יקר שלי ושל אמא שלי בחצי מהם כי אני יודעת שלא כל מקום יהיה מה שאני מצפה השאלה היא אם יש רשימה של מקומות טובים או משהו כזה?  
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי- המשך
ד''ר אלכסנדר אלטס24/03/2009קיימים סוגים שונים של מזותרפיה, לכן גם הפרוטוקולים שונים. להצערת העור בהזרקות שטחיות בד"כ מבוצעים 3-4 טיפולים פעם בשבועיים, עוד 2-3 פעם בחודש ולאחר מכן טיפול תמיכתי פעם ב- 3-6 חודשים (תלוי במידת השינויים בעור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזותרפיה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/03/2009ריקי, שלום.
מזותרפיה הנה שיטת טיפול רפואי המתאפיין בהזרקות חומרים שונים אל תוך העור תוך כדי דקירות מרובות ושטחיות. סוג החומר המוזרק נקבע על פי התווית הטיפול. לדוגמה: אם מדובר בכאבי פרקים- יוזרקו חומרים נוגדי כאב ודלקת וכ"ד.
בעשור אחרון פרצה מזותרפיה בגדול גם לתחום האסתטיקה בהתוויות של מניעת הזדקנות העור, הצערת העור, נזקי שמש, פיגמנטציה, צלקות ופסי מתיחה, נשירת שיער, "צלוליטיס" ורבים אחרים.
כאמור, ההתוויה קובעת את סוג החומר.
בטיפול הכי נפוץ- להצערת העור ומניעת הזדקנותו משתמשים בד"כ בחומצה היאלורונית, ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו. התוצאה היא הפסקה או האטה ניכרת של הזדקנות העור, והצערתו מתמשכת.
הפעולה מתבצעת בחדר רופא ללא צורך באשפוז או חופש מחלה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי 3 טיפולים של מזותרפיה
הילי27/03/2009וזה מרגיש ונראה מליון דולר ! הרופא הזריק לי 3 פעמים -כל שבוע ! ולאחר מכן הזרקת השלמה של חומצה היאלורונית מיוחדת לקרעים ולקימטוטים המעצבנים שהיו לי ועכשיו יש לי עוד הזרקה אחת וזהו --זה טיפול די זול ומשתלם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי
עלמה07/04/2009אשמח אם תוכלי לפרט על הטיפול שעברת וכמו כן האם את יכולה להמליץ על רופא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעלמה --מזותרפיה
הילי09/04/2009אני חושבת שלא כל אחת צריכה טיפול מזותרפיה --כי המלצתי לחברה שלי ללכת למזותרפיה והיא הלכה לרופא שעושה לי והוא אמר לה שהיא לא צריכה להתחיל עכשיו עם מזותרפיה ושתדחה את זה לעוד כמה שנים (היא בת 45 )אבל את יכולה להתייעץ איתו -הוא רופא מאוד ישר ואמין ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזותרפיה
ריקי10/04/2009שמחה לשמוע על הנסיון החיובי שלך עם הטיפול
תגידי, זה כואב? הלכת על השיטה הידנית או ה"אקדח" (שזה שם קצת מלחיץ אבל שטויות)
בכל מקרה קבעתי תור עם אמי לשיחת יעוץ בפרופורציה ונראה מה קורה משם אחרי החגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ללכת לפרופורציה -מאכזב מאוד !
יערה12/04/2009אני ממליצה לך לא ללכת לפרופורציה -מכון מגעיל וממש לא אמין ולא רציני--דוחפים לכל מי שבא טיפולים לא מתאימים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בליזר לאחר שימוש ברואקוטןרוחמה21/03/2009
לבת שלי יש היה אקנה וטופלה ע"י ראוקוטן , יש לה צלקות בפנים ושיעור יתר בסנטר , היא סיימה את הטיפול לפני כחודש. היא מעוניינת חהסיר את השיער בעזרת טיפולי לייזר . האם מותר לטפל בלייזר , במידה ולא אז מתי? תודה רוחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009במידה והאודם והיובש חלפו יש להמתין בין חודש לשלושה חודשים לפני התחלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה ועשיית קעקוערוית20/03/2009
שלום רב, בגלל שאני מניקה סדרתית ... ועוד סיבות אחרות ... אני מעוניינת לעשות קעקוע בגוף (כתף , כף יד) ואני מניקה . האם מבחינה רפואית זה מסוכן לתינוקת שלי או שאין בעיה בזמן הנקה וניתן לעשות קעקוע. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וקעקוע
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009אין מניעה לביצוע הקעקוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץמיטל20/03/2009
שלום ד"ר אני בת 30 מתגוררת בסינגפור כשנתיים והפסקתי גלולות לפני 9 חודשים (אני לא בהריון) היום ביקרתי אצל רופא עור מכיוון שבחודשיים שלושה האחרונים אני סובלת מאקנה (להערכתי קלה) בפנים ובבית החזה. הרופא עור, בקלות כמעט בלתי נסבלת, מייד נתן לי מרשם לתרופה בשם אמוקסיצילין. אני מאוד חוששת גם מסוג התרופה וגם כיוון שהפנים שלי במצב של אקנה קל (5-10 פצעים) וציפיתי למשחה ולא לכדורים. אנא ייעצו לי במהרה תודה רבה מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט22/03/2009ניתן להשתמש מקומית בתכשיר אנטיביוטי כמו אקנמיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית קרקפת חמורה .היילי19/03/2009
שלום , אני בת 18 וחצי , לפני כשנה אובחנה אצלי סבוריאה בקרקפת . היו פעמים שהיא נרגעה והיו פעמים שהיא הייתה כל כך חמורה שכל מי שהלך ברחב יכל לראות ממני קשקשים לבנים על השיער בחוץ, על הבגדים וכו' . לפני שחודשיים או שלושה , לא שמתי לב ככ אבל עכשיו זה נורא החמיר. התחילה לי נשירה איומה , יש לי קרחת באמצע הראש שרק מתפשטת ומתפשטת הרופאה הביאה לי כל מיני סוגים של שמופאים וטיפות ואחד כזה ואחד מזה ושום דבר לא עוזר . הקרחת ממשיכה לגדול . אני ביקשתי ממנה מכל לשון של בקשה " אני לא בת 50 ולא בת 100 שלא אכפת לי שנושר לי שיער תביאי לי משהו מצמיח ! " והיא ממשיכה עם הטיפות והשמפו שעוזרים לי רק לקרקפת באמת לא נראה עוד קשקשים אבל הקרחת גדלה וגדלה .. האםיש משהו אחר ?? האם כדאי לי לקנות משהו מצמיח שיער !? אני לא יכולה לחכות הרבה זמן עד שייצמח אם ייצמח ...( יש צמיחה חלקית ואיטית בטירוף ) אני צריכה שיער !! אני כל הזמן הולכת עם קוקו ונמאס לי !!! זה גומר אותי . מה אפשר לעשות !?!?! בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי !@#$%^ תודה, היילי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיילי
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009היילי, שלום.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. פני נא לפורומים העוסקים במחלות עור.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים לכתמי זיקנהישראל19/03/2009
שלום, האם קרמים יכולים להסיר כתמי זיקנה לתמיד ? אם כן, אלה קרמים וכמה טיפולים / מריחות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לישראל
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009ישראל, בוקר טוב.
לא קיימים קרמים כאלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלציה?מיטל19/03/2009
תוכל לומר לי בבקשה כמה זמן לוקח לשיער לצמוח בין טיפול לטיפול וכמה פעמים יש לחזור על כל שערה עד שהיא מושבטת.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009מיטל, שלום.
זה מאד אינדיוידואלי ותלוי במרכיבים שונים, כגון תכונות עורך, מאפיינים טכניים של מכשיר, מאומנות המטפל וכ"ד.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר לאקנהניקול17/03/2009
שלום אני בת 26 וסובלת מאקנה בינונית יש לי גם סימנים(צלקות).כבר הרבה שנים.יש לי VSD בלב(חור קטן בלב)זה משהו שאני יכולה לחיות איתו ולא מגביל אותי אני לא לוקחת תרופות קבועות או משהו כזה בגלל זה.רציתי לדעת אם אני עושה טיפול לייזר באקנה אם יש אזישהו סיכון בזה בגלל הלב?ועוד כמה שאלות בלי קשר– לאחר הטיפול אצטרך להזהר מחשיפה לשמש יותר מהרגיל?כמה טיפולים כאלה צריך?והאם יכול להיות שהפצעים יחזרו למרות שאעשה כמה טיפולים?אני כבר מיואשת מהאקנה וניסיתי הכל חוץ מראקוטן(אני לא מעוניינת בזה)וכלום לא עזר. אשמח לתשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניקול
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009ניקול, בוקר טוב.
טיפול בלייזר לא יסכן אותך מבחינת הלב.
הדרכה מפורטת לגבי התנהגות בזמן ולאחר הטיפול (חשיפה לשמש וכ"ד) תקבלי מרופא המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניקול
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009ניקול, בוקר טוב.
טיפול בלייזר לא יסכן אותך מבחינת הלב.
הדרכה מפורטת לגבי התנהגות בזמן ולאחר הטיפול (חשיפה לשמש וכ"ד) תקבלי מרופא המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגוףמור17/03/2009
בזמן האחרון הגב שלי מלא בפצעים וכך גם החזה , חלקם מוגלתיים חלקם לא , איזה טיפול נדרש כדי לשפר את מראה העור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009מור, שלום.
הטיפול יקבע ע"י רופא עור- מומחה על סמך בדיקה אישית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור תעזור ליאלמוני17/03/2009
אני כמה חודשיים אחריי טיפול רוקאטן ועור רגיש כול פצע נהיה לכת הוצאתי אתמולש חור ונהיה על השחור כתם אדום כמו שטף דם פנימי איך זה יורד לשים על זה סינטמיצין יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור הלכתי לרופא עור
אלמוני17/03/2009הביא לי בנזמין גיל עכשיו הבנתי שמשחה הזאת חזקה ועלולה לעשות כוויות וגירוי כדאי לשים אותה על הפנים כי הפנים שלי רגישות אני כמה חודשים אחרי טיפול רוקאטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס22/03/2009בוקר טוב.
סביר להניח שרופא עור שלך הביא לחשבון את כל הניתונים, כאשר רשם את מה שרשם.
בכל מקרה, אתה במעקבו ואם תחוש משהו חריג- פנה אליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיופסיהאולה17/03/2009
בוקר טוב עשיתי בדיקה פיופסיה בעור ביד ורציתי ממה זה נגרם ואיזה טיפול יש והאם זה מדבק יש לי ילדים קטנים? SKIN SHOWING PERIVASCULAR LYMPHOCYTIC INFLAMMATION AND SMALL FOCI OF EPIDERMALSPONGIOSIS AND EXOCYTOSIS. NO EVIDENCE OF MF. THE FINDINGS MAY DE COMPATIDLE WITH PITYRIASIS ROSEA תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאולה
ד''ר אלכסנדר אלטס17/03/2009אולה, שלום.
תשובתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. פני נא לפורומים העוסקים במחלות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)