מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בראשמי06/06/2007
שלום, אני בת 22 ובחודשים האחרונים התחלתי לסבול מגירודי ראש שמופיעים לאחר פעילות גופנית שבה אני מזיעה. זה חולף רק לאחר כמה ימים, וחוזר מחדש. אולי תוכלו להמליץ לי מה לעשות במה להשתמש?!? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודי ראש
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007ראשית מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור מומלץ חפיפה של הראש לאחר כל פעילות גופנית שכרוחה בהזעה מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואש מכתם בפנים! :(מיואש מאוד05/06/2007
שלום לך ד"ר אני ילד בן 16 ומה שיש לי משבש לי את כל החיים ואני מאוד עצוב ומבואס מזה.
אשמח אם תוכל לעזור לי...
אז ככה מלפני שנה שנתיים אני שם לב שכל האזור שהוא אזור נרחב מסביב לפה ואין לו צורה קבוצה כהה יותר מהצבע עור שלי וזה לדעתי בולט וזה כתם גדול שאין לי מושג ממה נובע ואני מאוד מקווה אפשר לעשות משהו נגד זה... בבקשה תעזור לי ורק תגיד לי אם יש טיפול לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007עליך לפנות לבדיקת רופא עור קשה על סמך תאורך להגיע לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להבהיר את העור?עצוב04/06/2007
יש לי צבע עור כהה. מאו דלא נוח לי איתו , והייתי מאוד מעוניין להבהירו. איני מדבר על הבהרת כתם אלא על הבהרה של ממש של הפנים ויתר חלקי הגוף
האם ניתן לעשות זאת?
לאחר עיון בפורומים רבים באירופה ובארה"ב וקריאת מאמרים וכתבות בנושא גילתי שזהו שוק פורח ומשגשג של כדורים משחות, קרמים וסבונים. אך האם י שמשהו שאתם הרופאים ממליצים עליו וניתן להשתמש בו ביעילות
אודה לך בתשובתך
העצוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת האור
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007קימים תכשירים המבוססים על פנול או נגזרות של פנול שיכולים לגרום להבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלואיד והסרת שיער בלייזרגבריאל03/06/2007
שלום אני סובל מקלואיד ורציתי לדעת אם הסרת שיער בלייזר תגרום להצטלקות כלשהי? מכיוון שלפעמיים הלייזר גורם לכוויות על העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלואיד
ד''ר צחי שלקוביץ03/06/2007גבריאל שלום
בדרך כלל אין קשר בין הדברים וטיפולי לייזר להסרת שיער אינם אמורים לשנות קלואידים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשים/ פיגמנטציה בגיל 18 וטיפולא02/06/2007
שלום לכם,
יש לי כתמי שמש על הפנים ,העור שלי לבן והכתמים הם בצבע כתום די בהיר. המצב נורא מפריע לי . אני נאלצת לשים מייקאפ כול פעם לפני יציאה מהבית . ניסיתי במשך שנים למצוא פתרון השתמשתי גם במשחות הבהרה , זה לא עזר. (איזומד, בלינשינג) . קוסמטיקאית אמרה לי שאם אני אעשה פילינג בגיל הזה , בגיל 30 אני אראה כמו בת 50 בגלל שיופיעו לי קמטים בגיל מוקדם.
אז חשבתי על לייזר אמרו לי שזה מסוכן, שיש כאלה שעושים לייזר למטרות מרפא ,אך עלולים ללקות במחלות עור כתוצאה מהטיפול, כמו כן אני לא בדיוק יודעת מה אומרים על טיפול בקרן אור- פוטו רג'ובניישן ואחרים והאם זה פחות מסוכן או לא מסוכן בכלל?
תוכלו להמליץ לי על טיפול לגילי, מהיר,יעיל, ללא סיכונים , מבטיח,לא מסובך .
וגם להגיד לי האם כול הסיכונים בגין הטיפולים שהזכרתי הם נכונים? או לא מדוייקים ולפרט עליהם...
תודה רבה לכם מראש, שיהיה יום טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007ניתן עיי קרם הבהרה הניתן המרשם רופא וחזק בהרבה מאיזומד לטפל בנמשים בנוסף פילינג יכול לעזור ואולם בדכ הנמשים חוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה אחרי קיסריט02/06/2007
אני שנה אחרי קיסרי ויש לי חוסר תחושה באיזור שמעל הצלקת שמגיע לעיתים עד איזור הפופיק וגם למטה לאיזור המפסעה
מצד שני יש לי כאבים באיזור בזמן מחזור
האם ישנו איזה טיפול, משחה, ניתוח ?
כמה זמן לוקח לעצבים להשתקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007התחושה לאט לאט בדכ משתפרת בתהליך שלוקח גם שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותטלי02/06/2007
שלום
לפני הרבה שנים לקחתי רואקוטן והתרופה העלימה לי את הפצעים, אך נשארו לי הרבה צלקות בפנים (מעין שקעים)?
מה ניתן לעשות כדי להעלימם? או אפילו לשפר משמעותית? חוץ מפילינג כימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר צחי שלקוביץ03/06/2007טלי שלום
הדרך היחידה היעילה לטיפול בצלקות אקנה הינה פילינג כימי עמוק.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפילינג כימי
מורן04/06/2007טלי שלום.
בצעירותי סבלתי מאקנה. טופלתי ע"י רואקוטן ובשלב מסויים ביצעתי פילינג כימי אצל ד"ר שלקוביץ.
הטיפול עצמו לא כואב. מומלץ בחום. העור פנים שלי נראה טוב ואין מה להשוות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
טלי08/06/2007היי מורן
תודה על העצה, אשמח ליצור עימך קשר כדי לשאול שאלות לגבי פילנינג זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הסבון של ד"ר עור באמת טוב?מרים01/06/2007
ספר לי על היתרונות ועל החסרונות על הסבון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007מדובר במוצר מסחרי תפני ליצרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אידיבינוןאור01/06/2007
שלום למלומדי,
הנני בת 58, .
1.ברצוני לדעת: קרם אידיבינון גורם להפחתת קמטים בעור הפנים ולמשך כמה זמן,
האם ניתן להשתמש בו גם לצוואר ומה האפשרות לרכישה בבית מרקחת ע"י מרשם של רופא עור.
2. תכשירי חברת "ניאוסטרטה" מה יעילותם בהפחתת הקמטים, האם ניתן לרכוש בבית המרקחת
עם מרשם רופא עור .
3. האם קרם הגנה לפנים יש למרוח על העור לפני קרם הלחות או אחריו.
ומה מבין השניים עדיף.
המון תודה על תשובתכם,
בכבוד רב,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אידבנון
אביטל01/06/2007לפי מאמר שקראתי , אידבנון הוא מן אופנה אחרונה והוא לא מפחית קמטים. אין אף מחקר שמראה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם אידיבינון - בנוסף לתגובה שקיבלת
אור02/06/2007אודה על התייחסות מנהלי הפורום לשאלותי תודה אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות כתוצאה מאקנהמשה31/05/2007
ניגשתי לכל מיני רופאים שעוסקים בתחום ואחד אמר לי שאין מה לעשות, השני אמר לי שאפשרי אך הצלקות לא ייעלמו ייראו אותם קצת, והשלישי אמר לי שזה ייעלם וממש טיפה ייראו את זה....
אז השאלה שלי: לדעתי אין דבר כזה שאי אפשר לעשות שהעור יהיה חדש? עם כל הטכנולוגיה של היום...
ואולי בארץ לא מומחים לזה, תוכלו להפנות אותי למישהו מומחה!!! בתחום אפילו בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט07/06/2007קשה לתת חוות דעת מבלי לראות אותך ואולם אפשר להגיד שלא קיים טיפולהמסוגל להעלים לחלוטין צלקות אקנה אולם אפשר להשיג שיפור ניכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בפניםמרים29/05/2007
ממה זה נגרם כשיש חם בחוץ- שרבי כמו היום ונהיה אודם בפנים
בלי קשר להתייבשות לפני שיצאתי בחוץ שתיתי 20 כוסות מים וטיילתי לי במשך שלוש תרבה שעה ונהייתי אדומה ומזיעה
תוכל לענות לי בקשר לתופעה זו??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון לאודם
א31/05/2007זה רק קורה לך שאת יוצאת בחוץ כשחם או גם בקור? ובחדר סגור ולא מאוורר? גם לי זה קורה , פשוט העור שלך רגיש.
בכול מקרה שימי קרם הגנה בעל אחוזים גבוהים מ- 30% ומעלה וכובע ואם את רוצה אז גם משקפי שמש זה אמור לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמיםמרים29/05/2007
האם מים חמים פותח את הנקבוביות שמונע התווצרות פצעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים חמים
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2007לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים שומניות ז"א עם ברקמרים29/05/2007
עם מה הכי כדאי לשטוף את הפנים : מים חמים או מים קרים לעור שומני
חשוב לציין מים וללא סבון
והאם כדאי לנגב את הפנים במגבת לאחר רחיצת הפנים במים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים שומניות
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2007אין חשיבות לטמפרטורת המיים או ליבוש העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהאיילת29/05/2007
הופיעו אצלי סימני מתיחה במותניים עקב עלייה במשקל של כ 10 קילו בשנה האחרונה.
אני כרגע בתהליכים לירידה במשקל. בד"כ אני יורדת בצורה מהירה מאוד במשקל ( כ 2 ק"ג בשבוע)האם ירידה דרסטית במשקל עלולה להוביל להופעת סימנים נוספים? מה ניתן לעשות כדי למנוע או להקטין את הופעתם?( למשל עיסוק בספורט?) תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2007בדכ עליה במשקל תגרום לסימני מתיחה ניתן למרוח מקומית רטיןA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת ונשירת שיעראיילת29/05/2007
שלום
בחצי שנה אחרונה עור הקרקפת הפך להיות שומני מאוד, מעט קשקשת ונשירת שיער מטורפת.
גם העור במצח הפך להיות שומני (קודם לכן היה יבש). כל הבירור ההרומונלי תקין, ושאר הבדיקות תקינות למעט אנמיה קלה. מה ניתן לעשות? למי לפנות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשת ונשירה
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2007עליך לפנות לטיפול רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)