מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לשאלתי על רטינולענת30/04/2007
שלום ד"ר, גיליתי שקרם הפנים שלי מכיל בין היתר חומצה גליקולית, לא ידעתי שגם היא אסורה בהריון,אני מתכננת הריון ולכן החלטתי לוותר על רטינול וחומצות אלפה הדרוקסיות. הבעיה היא שהתכשירים האלה של ד"ר עור ממש טובים לי, אחרי שנים של אלרגיות מצאתי משהו מתאים. עכשיו אני ממש מבולבלת.מה מותר ומה עדין לעור ונבדק לעור רגיש?
אני יודעת שאתם לא עושים פרסומות אך אולי תעזור לי בכך שתאמר לאיזה כיון לפנות? האם חומצה בוסוולית מותרת? האם שמן נבט חיטה טוב לעור,לי זה מקל על גירוים ואדמומיות הנגרמים ע"י מוצרים קוסמטיים שונים.
אני מתנצלת על ריבוי שאלות.
מצפה לתשובתך ומודה מראש על ההתיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים לעור בהריון
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2007אין בעיה בשימוש בשמן נבט חיטה או חומרים אחרים להרגעת העור וטיפול באדמומיות ורגשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח גוף לא טובמיטלי30/04/2007
שלום רב,
אני בת 33, מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי ריח גוף לא טוב(זיעה) גם כאשר אני לא מזיעה ולאחר רחצה.
מה עושים? האם הדבר קשור לתפריט?
האם אומגה 3+6 יכולים לעזור
תפקוד בלוטת התריס תקינה והזרקה של בוטולניום בבתי השחי עזר זמנית.
האם לפנות לתזונאית ולרופא עור ?
תודה, מיטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח גוף
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2007יש קשר בין תזונה וריח גוף מומלץ שתיפני לתזונאית בנוסף טיפול אנטיביוטי מקומי יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה נגד הזעה בציציטלי.ר.29/04/2007
האם מישהו שמע על משחה מיוחדת נגד הזעה מתחת לציצי? יש דבר כזה. דחוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה נגד הזעה
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007ניתן למרוח תרחיץ קלמין או קרם המכיל אלומינים כלוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
טלי.ר.30/04/2007מודה לך על תשובתך. עזרת לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר רואקוטןזהר28/04/2007
שלום,
האם לאחר הטיפול ברואקוטן חוזרים ה"שחורים"?
אני,בת 26, כ-5 חודשים אחרי הטיפול ברואקוטן והאף והמצח התמלאו במין גבשושיות קטנטנות בצבע העור(קומודונים?), האם זה אומר שהטיפול לא הצליח וצריך הכל מהתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007מומלץ שתיפני לטיפול רופא עור לא נראה לי שיש צורך בטיפול נוסף ברואקוטן ניתן עיי טיפול מקומי לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמש ורואקוטןozz27/04/2007
היי..
כמה זמן לאחר נטילת הכדור האחרון של רואקוטן מותר להיחשף לשמש למשך כ 5-6 שעות ביום ללא מקדם הגנה?
תודה לכל תשובה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל
מ29/04/2007לא כדאי להיות ללא מקדם הגנה אף פעם, בלי שום קשר לרואקוטן:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשפות לשמש
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007בכל מיקרה לא מומלץ להחשף לשמש ללא מקדם הגנה ואולם אם השאלה היא תוך כמה זמן תגובת העור לשמש חוזרת למצב לפני הטיפול אז לפחות חודש ימים לאחר סיום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דר
ozz30/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותתקוה26/04/2007
לבני בן ה-4 מופיעות יבלות באזור הבטן - גדולות, ומתפשטות לידיים ולרגליים - קטנות, צבען ורדרד. רופא משפחה אמר שיש חסר גוף ומערכת חיסונית לקויה, והמחלה יכולה לארוך שנתיים! מה ניתן לעשות? האם יש משהו טבעי שיכול לעזור? הילד סובל גם מאסטמת העור שמציקה לו מאוד בעיקר בקיץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007ילדים הסובלים מאסטמה של העור חשופים יותר לזיהומים ויראליים וחידקיים של העור ויבלות הינו זיהום ויראלי לעיתים טיפןל של ביופידבק או חיזוק חיובי של הילד יכול לגרום להעלמות היבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערמ26/04/2007
שלום,
אני מעוניינת לעבור הסרת שיער בלייזר בבית השחי. כשהתייעצתי עם חברות שמעתי מהן על תופעה של הזעה מוגברת מאז שעברו את הטיפולים. כולן טוענות שהן סובלות מאד. גם אחותי מדווחת על אותה תופעה (אם יש כאן עניין משפחתי). שאלתי במכון ואמרו לי שם שאין תופעה כזו, ושלהיפך- הסרת השיער מונעת הזעה. מי צודק? האם לסמוך על המכון? אני לא רוצה להיפטר מבעיה אחת כדי להתחיל לסבול מבעיה מציקה יותר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בליזר
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007בדכ אין קשר בין טיפול להסרת שיער בבתי שחי להגברה או הקטנה של ההזעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שפם בלייזרד25/04/2007
שלום
צומח לי שפם פלומתי ודק, האם כדאי להסיר אותו בלייזר?
אולי עדיף לנסות קודם עם חוט ואם זה יתחזק לעבור ללייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפם
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007לא מומלץלטפל בשיער פלומתי בליזר עדיף טיפול בחוט או אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בידיים וברגלייםעידן25/04/2007
שלום,
אני נער בן 17. בערך כשנתיים מאז שהתחלתי לשים לב שאני מזיע בידיים, ובחצי שנה האחרונה שמתי לב לכך שאני מזיע גם בצידי כפות הרגליים. רציתי לשאול האם יש קשר לגיל ההתבגרות? איך ניתן להקל על התופעות, הדבר מפריע עלי בלחיצות ידיים עם חברים.
אודה על תשובתכם.
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בכפות ידיים ורגליים
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007באם מדובר בהזעת יתר בלבד ללא תלונות נוספות בדכ גיל ההופעה הוא גיל ההתבגרות לעיתים קימת משפחתיות והטיפול יכול להיות מקומי עיי קרם הזרקות של בוטוקס או ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מכוויהמירי25/04/2007
שלום,
לפני שנתיים בערך נכוותי קלות במצח ממכשיר בייביליס ונוצר לי כתם חום במצח, רציתי לדעת אם ניתן להעלים כתם מכוויה ואם כן אז:
מהי הדרך הבטוחה ביותר? היעילה ביותר? והטובה ביותר?
היכן מומלץ לעשות את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם פיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007ניתן לטשטש ואף להעלים את כתם הפיגמנטציה או עיי שימוש בקרם הבהרה הניתן במרשם רופא או עיי טיפןלי ליזר או קרן אור או לעיתים עיי חנקן נוזלי או חומרים הגורמים לקילוף מקומי מומלץ שתיפני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "עור פרא"ענבל25/04/2007
שלום רב,
האם צמיחת עור פרא בהריון הינה תופעה מוכרת?
יש לי מעין חתיכות עור קטנטנות שנראות כאילו כמעט אינן מחוברות בשני מקומות בפיטמה וכן על הטבור
נורמלי?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פרא
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007מומלץ שתיגשי לרופא העור שלך ואולם עקב עליה במשקל בהריון וחיכוך באזורים של קיפלי עור יכולים להווצר תבלולי עור או צמיחת עור פרא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור אצל בת 4יעל24/04/2007
בתי נולדה עם שיעור בגב ובעיקר, ובכל הגוף בכלל.
ייתכן שיש לכך מרכיב גנטי אך זה שיעור מוגזם.
מאיזה גיל אפשר להשתמש בחומר מחמצן?
התחלתי כבר לחסוך לליזר, האם יש מרפאה המתמחה בטיפול בילידם ובאיזהגילאפשר להתחיל לטפל על מנת למנוע ממנה לסבול את הערות הילדים ומבטי המבוגרים.
האם עדיף לגלח בעדינות מאשר להשתמש בחומר מחמצן שהוא כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007ניתן להשתמש בחומר מחמצן בריכוז נמוך גם בגיל 4 טיפול בליזר לא מומלץ לפני גיל 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר כלליתאסי24/04/2007
קראתי קצת בפורום הזה ובכל מיני מקומות אחרים ולמעשה מהתשובות עולה שאין כיום פתרון ממשי ומוחלט להזעת יתר כללית . אי אפשר לנתח ואי אפשר להזריק בוטוקס בכל הגוף . אני סובלת מהזעת יתר בכל הגוף ועכשיו כשהקיץ מתקרב אני מתחילה לחשוש מההתמודדות עם עוד סיוט כמו הקיץ שעבר . מה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בכל הגוף
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007מומלץ שימוש בבגדי כותנה בלבד ניתן כמו כן להקטין הזעה עיי שמוש בתכשירים המכילים אלומניום ואו שימוש בתרחיץ קלמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שגרת טיפוחדינה24/04/2007
שלום, אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי.אני בת 34,מעוניינת לטפל בעור הפנים בצורה מתאימה על מנת לשמור עליו.ישנם המון מוצרים רובם אינם טובים לי,יש לי עור רגיש,בהיר מאוד שמתחילים להופיע סימני הגיל(לא מעוניינת בהזרקות וטיפול פולשני).לאחרונה רופאת עור המליצה לי להשתמש בסרום רטינול של ד"ר עור גם לפנים וגם לעיניים ובבוקר קרם לחות פשוט עם מקדם הגנה.וזה באמת לא גרם לגירוי. הבעיה היא שרטינול לא מומלץ בהריון או כאשר מתכננים הריון, על אילו מוצרים אתם יכולים להמליץ? של איזו חברה שיתאימו לגילי ולסוג העור?
אני לא סומכת על עיצות של דיילות הפארמים שמטרתם למכור.
לתשובתכם ועזרתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיגרת טיפוח
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2007קימים מספר חומרים היכולים לשמור על איכות העור הכוללים רטין A וחומצות אלפא הידרוקסיות כמו חומצה גליקולית ואולם טיפולים אילו לא מאושרים לנשיםמניקות ובהריון מומלץ שימון יןם יומי של העור ושימוש קבוע בקרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהGG23/04/2007
לפני חצי שנה קיבלתי פנס בעין ימין
האזור מתחת לעין ימין עתה חום יותר מאשר עין שמאל
משחות הבהרה של איזומד 2% ו-4% לא הועילו
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2007ניתן להשתמש גם בקרם על בסיס איזומד בריכוז של עד 10 אחוז בנוסף לעיתים פילינג מקומי או שימוש בליזר להברת הכתם יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)